Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Monday

Δευτέρα σήμερα, καινούργια εβδομάδα, νέα ενέργεια, παλιά αισθήματα αλλά το Πανεπιστήμιο ξεκίνησε -κάπως στραβά αλλά να μαστε εμείς καλά βρε! Με όλα όσα ακούω περί πρεμιέρας νέων προγραμμάτων έχω φρίξει αλλά έχω πωρωθεί ταυτοχρόνως και άρχισα εγώ τις προετοιμασίες για τις πρεμιέρες νέων και ολ τάιμ κλάσικ ποστ και έχω ετοιμάσει και κοτζάμ πρόγραμμα για την Νέα Περίοδο Προγραμμάτων που θα ξεκινήσει αισίως σε μια εβδομάδα, την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου!

Ναι, τώρα ξέρω ότι με αυτό που είπα θα με κράξει το ΟΚ, το περιοδικό των επωνύμων, μην βλέπετε που λέω Ιθάκη-μαν, έχω κι εγώ επίθετο! Και θα λέει το ΟΚ και όλα τα τοιαύτων ειδών περιοδικά που πάω εγώ, ο απλός και λιτός άνθρωπος, που δεν έχω καν έναν κάμεραμαν να με αποθανατήσει (γιατί πρώτον λυπάμαι τις κάμερες που θα καούν μόλις κάνουν φόκους πάνω μου και δεύτερον γιατί αρσενικό πέραν των καθηγητών δεν με πλησιάζει σε απόσταση ενός χιλιομέτρου) να κάνω πρεμιέρα απέναντι στην Μενεγάκη, και θα χουν και το δίκαιο τους.

Λοιπόν σας αφήνω με το πρώτο πόστερ!

Καλή Εβδομάδα σε όλους!!!

6 σχόλια:

ANTONIS MESSINIOS είπε...

Παιδιά πάτε καλά.
από Καλαμάτα Ελλάδα.
Δείτε και το δικό μας glog και στείλτε μας τα σχόλιά σας
http://messiniaka.blogspot.com

ProFyLaKtiKo είπε...

dude, εδώ αρχίζει το fringe, ποιος ασχολείται με τις εγχώριες χαζομάρες μας?

εγώ θα δω ότι έχεικαλό γκομενάκι μέσα :p

^elfakos^ είπε...

Αχ καλό μου, Κάνε σεξ σε παρακαλώ και άσε τις ηττοπάθειες... Για όλους υπάρχει κάποιος!!! αρχίζεις και μου θυμίζεις την Καίτη Κολεσίδου Γκιούλμπαμπα!!! Πάρθενα Κυρίε ^elfako^ μου... το χει δει-το χει πιάσει-δεν το χει φάει... (Με την Καλή έννοια...!!!)
Καλή εβδομάδα :*

Ιθάκη-man είπε...

@ Condom:
Το Φριντζ, ξέρω ότι είναι σειρά μόνο. Α! Είναι και επιστημονικοφαντασιαθριλεδρασηςτέτοιο σειρά; (απ' οτι αντιλαμβάνεσαι μελετώ στο Ουικιπίντια) :p Καλή Βδομάδα!

@ Ξωτικόπουλε:
Ποια είναι η μαντάμ; Και ποιος σου λέει μωρε ότι δεν προσπαθώ; :p
Καλή Βδομάδα!

STELIOS PENTARVANIS είπε...

Καλή επιτυχία και με μπόλικο ...σεξάκι ευχομαι, φίλε Ιθάκη μαν.

Ιθάκη-man είπε...

@ The wrong man:
Καλά και εγώ εύχομαι αλλά δεν γίνεται και κάτι! :p Εσύ πήρες τηλέφωνο τον άλλονα;