Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

400th Post

Σαν ψέμα μου φαίνεται που έφθασα στο 400ο μου ποστ... Διαβάζω παλαιότερες αναρτήσεις, από πέρσι και πιο παλιά και είναι σαν να ήταν χθες που τα έγραφα, δεν κατάλαβα πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός! Αλλά χαίρομαι που έφτασα εδώ που έφτασα... Τον Δεκέμβριο περιμένω να γιορτάσω τα τρίτα γενέθλια του μπλοκ μου αλλά έχω ήδη φτάσει στα 400 ποστ, αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο!

Το ξεκίνημα μου ήταν κάπως ζόρικο, το ένα τρίτο των αναρτήσεων σχολιάζονταν και όσο να 'ναι τα σχόλια παίζουν σημαντικό ρόλο. Δυστυχώς ή ευτυχώς παρακολουθώ την κίνηση με τα σχόλια. Παλαιότερα πίστευα ότι όσα πιο πολλά σχόλια έχει μια ανάρτηση τόσο καλύτερη είναι, κακώς. Έχω ξεχωρίσει μονάχα 2-3 αναρτήσεις από όλες που τις θεωρώ “καλές” και μερικές είναι στην λίστα με τις περισσότερες σχολιασμένες αναρτήσεις. Ξέρω ποια είναι η περισσότερο σχολιασμένη ανάρτηση από όλες και δυστυχώς δεν είμαι χαρούμενος με αυτό, γενικότερα δεν είμαι εντάξει όταν δεν νιώθω εντάξει με αυτούς που με διαβάζουν, δεν μ' αρέσουν οι παρεξηγήσεις...

Θέλω να ευχαριστήσω, τον καθένα από εσάς ξεχωριστά αλλά το έκανα ήδη τον Φλεβάρη στο 300ο ποστ. Θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ όσους κάνουν τον κόπο μια κάθε ούτε εγώ ξέρω πόσο να δουν τι γίνεται στο μπλοκ, ξέρετε ποιοι είστε -εγώ μπορεί και να μην ξέρω αλλά δεν πειράζει. Θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ όσους αφήνουν σχόλια, όσο και στους φίλους εξ' Ελλάδος όσο και στους συμπατριώτες, και θέλω να σας πω ότι σας νιώθω φίλους μου και οικογένεια μου και σας εκτιμώ όλους! Να είστε καλά και να συνεχίσουμε όλοι να μοιραζόμαστε στιγμές με τους υπόλοιπους στα μπλοκ μας!

Για να το γιορτάσω πέρασα από τον δρόμο που διακοσμεί το blog

Καλή Εβδομάδα σε όλους, Καλή αρχή με δουλειές, σχολεία και όλα τα παράγωγα! Φιλιά πολλά!

11 σχόλια:

tinkerbell είπε...

Τόσα και άλλα τόσα, επί τόσα και αυτά μετά στη δευτέρα! Καλή βδομάδα :)

Ethan Raynolds είπε...

νομίζω ότι στην αρχή του κειμένου λες 4000 και όχι 400 ποστ.:P:P

Εννοείται ότι σε διαβάζουμε... Όσο για τα σχόλια σε νιώθω!!!Το ίδιο νιώθω όταν δεν μου αφήνουν και εμένα....:D:D

Ethan Raynolds είπε...

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν καλησπέρα!Καταδευτερον χαρά στο κουράγιο σου που εφτασες στο 400ο ποστ,εγώ έχω πει στα 100(κ 50 μην σου πω)να το σταματήσω!Κατατριτον κ κυριότερο είσαι απ τα πρώτα μπλογκ που όταν πριν 3σχεδον μήνες άνοιγα το δικό μου ιστότοπο που διάβασα κ από τότε έχω γίνει τακτικός θαμώνας,είναι αυτό που λέμε συναισθηματικό δέσιμο!Το τρίτο λοιπόν είναι ένα ευχαριστώ ανάποδα,από εμένα(αναγνώστης) σε σένα!Καλό φθινόπωρο να έχουμε...γεμάτο εμπνευση!

Kος Μηδενικός είπε...

Η ουσία του blogging είναι στο σχόλιο...το έχω πει εξάλλου! Από την άλλη σίγουρα, όπως λες, ο αριθμός των σχολίων δεν σηματοδοτεί σε καμιά περίπτωση ένα καλό Post. Και τι είναι τελικά ένα καλό Post; Θα έλεγα μάλλον αυτό που ΕΣΥ πάνω από όλα διασκεδάζεις. Γιατί μη κοροϊδευόμαστε...οι περισσότεροι (εγώ σίγουρα) γράφουμε για τη πάρτη μας, για τη δική μας ψυχανάλυση!

Να τα χιλιάσεις boy κι εμείς εδώ γύρω θα είμαστε!

Ε.Α. είπε...

kai se alla tosa kai alla tosa kai alla tosa

(alla tosa)^3

sCaTterBraiN είπε...

να τα 400χιλιάσεις!
:-)
(κι εμένα μου αρέσουν τα σχόλια).

Ιθάκη-man είπε...

@ Tinkerbell:
Καλή Εβδομάδα αγαπημένη! :)

@ Ethan:
Απλά η γραμματοσειρά δεν αλλάζει το ομικρον το αριθμητικο και μοιάζει με το 0 (μηδεν)
Ευχαριστώ κούκλαρε! Καλή Εβδομάδα! :)

@ Δούλη:
Καταρχάς Καλησπέρα και σε 'σένα! Καταδεύτερον να 'σαι καλά :p Και κατά τρίτον (και καλύτερον) σε ευχαριστώ πολύ, δεν το ήξερα αυτό (προφανώς γιατί η μαντική δεν είναι μεσα στα ταλέντα μου :p) και ξανά ευχαριστώ! Καλή Βδομάδα, Καλό Φθινόπωρο! :)

@ Zero Point:
Το είπες ναι, το είπες, οφείλω να το παραδεκτώ! Για την πάρτη μας το κάνουμε, δεν έχουμε αφεντικό από πάνω για να κάνουμε κάτι από "υποχρέωση" ή κάτι
Καυστικός: Τώρα να ανοίξω το στόμα μου;
Καλός: Γιατί είδες κάτι και σ' άρεσε;
Καυστικός: Άη μαρή!
Να τα χιλλιάσεις και εσύ! Και καλή Εβδομάδα! :p

@ Jingle all the way:
Καλή Εβδομάδα! :)

@ sCaTterBraiN:
Χα! Είμαστε εθισμένοι στα σχόλια :p Όλοι :p
Καλή Εβδομάδα καλό μου! :)

amalthia είπε...

400 η 4000??

με μπέρδεψες!

όπως και να χει ας είναι πολλά και καλά!!

Έγραψα πάλι ο πούστης ... είπε...

:)

Οι Ελλαδίτες φίλοι σε χαιρετούν !:)

Ιθάκη-man είπε...

@ Amalthia:
Καλά κορίτσι μου καλό, υπάρχει περίπτωση να ήταν 4000 (και δη και τεσσερις χιλλιάδες) μεσα σε λιγότερα από 3 χρόνια; αυτό σημαίνει ότι θα έκανα τουλάχιστον 4 αναρτήσεις την μέρα... 400 (ολογραφώς: Τετρακόσια) :p

@ Bill:
Εσύ το καλαμαρούι που ξέρεις τζαι Κυπριακά σσαιρετάς με τζι όλας; :p