Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

ΤΟ ΠΑΝΑΥΡΙΝ

Όπως ακριβώς το είπα η Κυριακή που μας πέρασε ήταν ένα διπλωματικό θρίλερ και η ερχόμενη Κυριακή θα είναι ολονύκτιο διπλωματικό θρίλερ αφού στον Β Γύρο Εκλογών πέρασε ένας δύσκολος αντίπαλος κατ' εμέ, ο Κασουλίδης και αφού ο Τάσσος Παπαδόπουλος είναι εκτός 2αδας… Eurovision μου θύμισε η ανατροπή του Παπαδόπουλου που σε όλες τις έρευνες έβγαινε πρώτος, και η άνοδος του Κασουλίδη στην κορυφή με διαφορά μόλις 0,2% από τον Δημήτρη Χριστόφια που συγκαταλέχθηκε δεύτερος…

Αμέσως μετά την εκλογή των 2 υποψηφίων που πέρασαν στην επόμενη φάση (τώρα ακούγεται πιο “So you think you can dance”) ο κάθε υποψήφιος έκανε δηλώσεις στο εκλογικό του κέντρο, συνωστισμός στου Κασουλίδη, το αδιαχώρητο στου Χριστόφια και η νέκρα στου Παπαδόπουλου… Ο δε Κασουλίδης εμφανέστατα καλούσε τους ΔΗΚΟικους να τον ψηφίσουν λέγοντας «Δεν υπάρχουν ηττημένοι» και ο δε Χριστόφιας επικεντρώθηκε στο Κυπριακό ζήτημα…

2 μέρες μόλις πέρασαν, 4 άλλες έμειναν και οι συζητήσεις πάνε και έρχονται στα εκλογικά επιτελεία του ΔηΚο ΕΔΕΚ ΕυρωΚο και Περιβαλλοντιστών… Αν αποφασίσει το ΔηΚο να πάει με τον Κασουλίδη ο οποίος του έταξε τα μισά υπουργεία (Ξε-φτί-λα!!!) 6-1 από τα οποία το 1 είναι των Εξωτερικών και στο άλλο θα είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής σχηματίζοντας έτσι κυβέρνηση και καλά «συνασπισμού» τότε θα χάσουμε τον χρόνο μας να μετράμε τις ψήφους την Κυριακή… Ο Χριστόφιας από την άλλη δεν έταξε, έταξε και έταξε, είπε απλά 3 υπουργεία και το 1 (των εξωτερικών) θα είναι πάλι του ΔηΚο!!!

Η ΕΔΕΚ υποστηρίζει ΕΥΤΥΧΩΣ Χριστόφια και το ΕρωΚο ή λευκό ή Κασουλίδη, δηλαδή Κασουλίδη…

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι πολύς κόσμος ψήφισε Κασουλίδη για να μην ψηφίσει ΑΚΕΛ και την δήθεν Αριστερά! Καταρχάς η Αριστερά στην Κύπρο είναι φαινομενική, είναι συμφέρον όμως για τους εργαζομένους να βγει ένας πρόεδρος που θα συμβαδίζει με τα συμφέροντα τους! Αν ο Χριστόφιας δεν κάνει κάτι, θα τον φάνε οι εργαζόμενοι αφού είναι Γενικός γραμματέας του Ανορθωτικού Κόμματος Εργαζομένου Λαού –αυτό σημαίνουν τα αρχικά του κόμματος ΑΚΕΛ…

Σκεφτείτε ότι σε κάθε εμφάνιση του Κασουλίδη εμφανίζεται «μαγικά» ο Αναστασιάδης, ο Κληρίδης και κάποτε ο Αβέρωφ… Μαντέψτε τώρα ποιοι θα διοικούν την χώρα σε περίπτωση που εκλεγεί ο Κασούλιδης! Και με αναλογική μέθοδο θα σας ζητήσω να θυμηθείτε τα σκάνδαλα επί 10ετίας Κληρίδη αρχίζοντας από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μέχρι το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και την άδεια του The Mall… Σκεφτείτε λοιπόν ξανά ποιον πάτε να βγάλετε Πρόεδρο!

Δημήτρη μου, Δημήτρη μου

7 σχόλια:

Αρκούρης είπε...

re si, emis mia xara na ton psifisoume, ti tha kani omos?
afto ine pou me provlimatizi...

tha doume.

Ιθάκη-man είπε...

οπως είπα και πιο πριν στο ποστ ο Δημήτρης αν δεν κανει κάτι ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ οντας εκπροσωπος του ΑΚΕΛ, του- υποτιθέμενου- αριστερού κόμματος της Κύπρου και επομένως του λαού, που θα ικανοποιήσει διάφορα αιτήματα του απλού εργαζομε΄νου λαού... Τώρα ο Κασουλίδης θα τρέξει σε καμία ΕΕ και αυτό ήταν!

Αρκούρης είπε...

ase, exo akousi kati simera apo apolita enimeromeni k ebisti pigi k me stenaxorise poli o dimitris...

Ιθάκη-man είπε...

Σε μια τέτοια περίοδο όλοι λίγο πολύ παίζουμε το σπασμένο τηλέφωνο... Ακούγονται πολλά και για το πρόσωπο του Δμήτρη και για το πρόσωπο του Ιωάννη τα οποία δεν ισχύουν!

Αρκούρης είπε...

ase, me lipi, polli lipi, exo na su anakinoso oti to sigkekrimeno ine 100% alithes!

gi afto k tha tin kano tin kiriaki proi proi. den antexo na ton psifiso. alla oute k ton giannaki antexo. ara tha tin kano me elafra ...pidimatakia ;)

Ιθάκη-man είπε...

Test, test :p

Ανώνυμος είπε...

ohh…good put up but genuinely?/? :P