Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

TVworld...

Σήμερα ξύπνησα στις 9 και μισή, επιτέλους μια μέρα κοιμήθηκα σαν άνθρωπος (10 ολόκληρες κοιμήθηκα… Πάντα τέτοια! Τι άλλο να πω;) αλλά με το που ξύπνησα είπα να ανοίξω την τηλεόραση μιας και πάνε μέρες να δω έστω λίγη… Μετά όμως (μέχρι πριν λίγο) στρώθηκα και πάλι στη δουλειά…

Μισή ώρα κάθισα και εγώ στην τηλεόραση και λες και πάνε αιώνες να δω… Βάζω ΡΙΚ και βλέπω «Καφέ με την Ελένη» με την Ναταλία Γερμανού!!! Βάζω ΜΕΓΚΑ να δω τον «Όμορφο κόσμο το πρωί» και που είναι η Σίσσυ? Πουθενά! Βάλανε εκεί μια Κύπρια (που αν δεν το έλεγε ο Γρηγόρης ότι είναι Κύπρια δεν θα μου περνούσε από το μυαλό μου) και είναι λίγο σαν γλάστρα δίπλα από δέντρο!

Αυτή η Ναταλία πολύ τυχερή είναι τον τελευταίο καιρό… Δεν ξέρω ποιοι παρακολούθησαν εκείνη την μεγάλη μαλακία που πάνε όλοι οι κάφροι και στερημένοι (υπάρχουν και οι εξαιρέσεις ευτυχώς) που την ονόμασαν «Ραντεβού στα τυφλά» όταν πήγε ο Νίκος Παπαδάκης (κάπου στα Χριστούγεννα) που πήγε να την φιλήσει και το μόνο που δεν έκανε ήταν να την γαμίσει on stage… Και για δεύτερη φορά –και καλά- αναγκάζεται να κάνει συνέντευξη από τον «Έχεις κάνει την ζωή μου κόλαση» (πρώην γκόμενος για όσους δεν είστε στα δρώμενα) στον «Καφέ με την, αντικαταστάτρια της Ελένης, Ναταλία» (η πρώτη ήταν στο Στραβό-ραντεβού)

Πάει χάλασε ο κόσμος…. (της τηλεόρασης)


Πού 'σαι ρε Ελένη?

Δεν υπάρχουν σχόλια: