Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

Hear Yi' Hear Yi' !!!!

Ακούσατε-Ακούσατε! Η Βίκυ (Victoria Beckham) λέει αποσύρετε από την μουσική…

Τι είπε η ίδια για την επανένωση των Spice Girls; «Ο μόνος λόγος που το έκανα ήταν για να δουν τα παιδιά ότι η μαμά είναι pop star για ακόμη μια φορά»... Το είπε και θα το κάνει, μετά λέει το τελευταίο show του tour αυτού, στο τέλος του μήνα 26 Φλεβάρη, που θα γίνει στον Καναδά, θα προχωρήσει με την καριέρα της ως fashion designer (ΠΆΕΙ ΚΑΙ Η ΜΌΔΑ)!!!

Δήλωσε μάλιστα ότι δεν έχει μετανιώσει για την επανένωση του συγκροτήματος αλλά το σκεφτόταν πολύ καιρό!


ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ! ! !
Οι Spice Girls ανακοίνωσαν ότι οι συναυλίες σε Κίνα, Αργεντινή και Αυστραλία θα…«παραληφθούν»… Σε ένα βίντεο τους που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα τους ισχυρίζονται ότι «οικογενειακές υποχρεώσεις» θα φέρουν το τέλος του tour στις 26 του Φλεβάρη στο Τορόντο…

Mel C είπε: «There has been a lot of rubbish in the media over the last few days so we wanted you to hear it from the horse's mouth… We're very sorry not to be able to get to all the places we wanted to. » (=Έχουν ειπωθεί πολλά «σκουπίδια» από τα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες έτσι θέλαμε να το ακούσετε από το στόμα του αλόγου*… Λυπόμαστε που δεν θα μπορέσουμε να πάμε σε όλα τα μέρη που θέλαμε)

*το στόμα του αλόγου< έκφραση αγγλικοαμερικανική, κακόγουστη που σημαίνει από το στόμα του ιδίου, εδώ ενν. επιβεβαίωση ή όχι στις φήμες

Αργότερα η Victoria Beckham λέει: «Our kids need to go back to school and we always said our families are our priorities. » (=Τα παιδιά μας πρέπει να πάνε πίσω στο σχολείο και πάντα λέγαμε ότι οι οικογένειες μας είναι οι προτεραιότητες μας)


Κάπου στο τέλος η Mel C (η πιο έξυπνη = δεν έκανε παιδιά) λέει στο τέλος : «We hate each other? Are you kidding? We love each other! » Μμμμμμμ… Για να το λένε τα άλογα… Μήπως η έκφραση έπρεπε να λέει για μουλάρια?


The end... (again)

Δεν υπάρχουν σχόλια: