Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2007

Άγιος ο Θεός...(και κανένας άλλος)

Πάει ο Αρχιεπίσκοπος…

Ο γνωστός σε όλους Goldenmouth ο Α’ έφυγε λίγο μετά το μεσημέρι χθες, και ακολούθησε τον δρόμο προς τον Παράδεισο (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα)… Τον έβαλαν σε δημόσιο τέτοιο που πάνε και τον προσκυνούν (λες και είναι κανένας άγιος) και θα επήγανε τα εκατοντάδες ανήψια του και ο (τυφλός) κόσμος – λαός- της Εκκλησίας…

Τι έκανε όμως ο Χρυσόστομος δεν λέγεται και πολύ… Δεν ήταν και ο πιο Άγιος άνθρωπος του κόσμου… η αλήθεια να λέγεται! Εξάλλου είναι αποδεδειγμένο ότι οι «πατέρες» της Εκκλησίας που έχουν κάποιο υψηλό αξίωμα τότε μόνο άγιοι δεν είναι! Τυφλωμένος από την εξουσία είναι ο κάθε Αρχιεπίσκοπος (το καλύτερο παράδειγμα ο Μακάριος όπου και ήταν ο πρώτος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας)…

Ο Μακάριος ο Γ’, λοιπόν, για παράδειγμα όταν ζητήθηκε από την Ιερά σύνοδο, συγκεκριμένα από 3 επισκόπους (καλά και πόσοι είναι όλοι 12?) να διαλέξει ή Αρχιεπίσκοπος ή Πρόεδρος, τι έκανε ο Άγιος αυτός άνθρωπος? Τους αφόρισε και τους καθαίρεσε αμέσως! Το χειρότερο? Με ομοφωνία της Ιεράς Συνόδου!!!

Ο «θου Κύριε φυλακή τω στώματι μου» το 1998 δεν δίστασε να εκφράσει την άποψη του περί ομοφυλοφιλίας, επεμβαίνοντας στα συνέδρια της Βουλής και εκφράζοντας την άποψη της Εκκλησίας… Χάρη σ'αυτόν τωρα, αν συλληφθεί ανήλικος (κάτω των 16!!! και όχι των 18) να κάνει σεξ με άνδρα (όποιας ηλικίας ανω των 18) τότε συλλαμβάνονται και οι δύο ( και αυτό ισχύει μόνο για τους gay και για τις λεσβίες τίποτα)... Ο άνδρας αν είναι άνω των 18 τότε μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και σε 13 χρόνια φυλάκιση!!! Ίσως ήθελε έμμεσα να πει ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ!?

Ο νυν Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος (άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει την χάρη) ο Β’ (ο δεύτερος μου έλειπε) που επεμβαίνει στα πολιτικά! Υποστηρίζει Τάσσο η Εκκλησία ( την Εκκλησία ερώτησες την?), η Εκκλησία θα αναλάβει πρωτοβουλία για σχέδιο Λύσης του Κυπριακού!

Α! ΡΕ ΤΟΜΜΥ


Εγώ το βλέπω πρωτοσέλιδο (Μετά την αποτυχία του σχεδίου ΣΑΤ-Ανάν) Νέο σχέδιο Λύσης «Βυζάντιο #2» οι Τούρκοι έποικοι θα σφαχτούν τραγουδώντας τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο, υποχρεωτικά θα είναι: τα Αρχαία Ελληνικά 4 περιόδους την μέρα, υποχρεωτικό για εξετάσεις σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, καθημερινά σχολείο από τις 5 το πρωί στην Εκκλησία για να παρακολουθήσουν τον Όρθρο, υποχρεωτική θρησκεία για όλους Χριστιανική ορθόδοξη. Όπου υπάρχει πολυκατοικία στα κατεχόμενα θα κατεδαφιστεί και θα κτιστεί στην θέση της μια 2-όροφη ή 3-όροφη Εκκλησία Τρουλαίας Βασιλικής, θα αναπαλαιωθούν όλες οι Εκκλησίες και στη θέση κάθε τεμένους θα κτιστεί μια 4όροφη Εκκλησία Βυζαντινού ρυθμού, τρουλαία ή σταυρόσχημη!!!

Υ.Γ Ο ίδιος ο Χριστός δεν ήταν Χριστιανός Ορθόδοξος αλλά Ιουδαίος…

«Κύριε ελέησον, Κύριε ελέησον…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: