Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007

Παει και αυτή η μέρα...

Πώς πέρασε και αυτή η μέρα?

Έμοιαζε αιώνας αλλά παράλληλα πέρασε σαν σίφουνας… Λες και έχει 15 χρόνια που ξύπνησα αλλά δεν χόρτασα καθόλου (εκτός από ύπνο) την ίδια την μέρα!
Κατά τις 11-μιση όταν ήρθα σπίτι από το στραπατσαρισμένο (=εξευτελισμένο) μου πρόγραμμα κάθισα και χάζεψα τα κινούμενα σχέδια κάτι που κάνουν όλοι οι μεγάλοι όντας παιδιά (ψυχικά), και διάβασα τα σαββατιάτικα περιοδικά των κυπριακών εφημερίδων!

Βαριόμουνα ως το κόκαλο και αργότερα πήγα μια βόλτα, τι ήσυχα σε αυτούς τους δρόμους (να’ ν’ καλά τα εργοτάξια)! Ησυχία δεν περπατάει κανείς, μάλλον κάποιος περπατούσε, εγώ! Κλειστοί δρόμοι, ησυχία και ο ήλιος που σε ζέσταινε γλυκά… Θα γίνω σκηνοθέτης καλέ!

Όταν επανήλθα και από την βόλτα κάθισα στο κομπιούτερ μου και έγραψα την εισαγωγή για την μουσική… λίγο αργότερα αφού δεν έκανα κάτι, «ψαχούλευα» στο διαδύκτιο και βαριόμουν τόσο πολύ μέχρι που έφτασα να κάνω όλα τα quiz του Κοσμοπόλιταν!!!! Όχι να καταλάβετε πόση βαρεμάρα υπάρχει στον κόσμο αυτό!!!
Τα αποτελέσματα των quiz δεν θα τα σχολιάσω καλύτερα γιατί είναι τόσο καλά σχεδιασμένα ώστε να προβάλλουν τον σεξισμό, μια υποδομημένη ερώτηση που υποτιμά, αν μου επιτρέπετε να χρησιμοποιήσω την λέξη αυτή, την νοημοσύνη της γυναίκας!

Λες και οι γυναίκες δεν σκέφτονται τίποτα άλλο από το σεξ! Και το «σποτάκι» του κοσμοπόλιταν είναι το «είναι ωραίο να είσαι γυναίκα» το οποίο μασιέται! Αλλά εκείνο το ΜΑΝ που το έχουνε κάνει τσόντα της τσόντας την τσόντα ω! ΜΑΝ??? Η το μοντέλο να είναι στο εξώφυλλο με το στήθος στα χέρια και τα μπούτια σε πόζα «24ωρη εξυπηρέτηση» και να προσφέρουν δώρο DVD ένα πορνό με λεσβείες…

Και από κάτω «είναι απόλαυση να είναι άντρας» Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί αν ένας άνδρας πάει με 5 γυναίκες τον κάνει περισσότερο άντρα και αν μια γυναίκα πάει με 5 άντρες είναι πουτάνα!!!

ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΒΙΟΛΙΑ ΘΑ ‘ΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: