Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Φεμπρουάρυ

That month again. Για κανένα μήνα δεν είμαι τόσο προκατειλημμένος όσο για τον Φεβρουάριο. Όχι επειδή του λείπουν μέρες, σε σχέση πάντα με τους άλλους μήνες, αλλά κυρίως γιατί είναι του -κατά τ' άλλα- Αγίου αποτέτοιου. Άσε που σκέφτομαι ότι αυτόν το μήνα κλείνουμε ένα χρόνο από τα -άγουστα- κουρέματα και θα γίνει φαντάζομαι (και ετούτος ο μήνας) ένας μαύρος μήνας που κανείς δεν ξεχνά (ασχολίαστο) αλλά ούτε θα ανοίγει το στόμα του να πει μια σοφή κουβέντα.

Ήθελα και εγώ να γίνω τεκνό must και φροντίζω το γατί της γειτονιάς που μας συνήθισε και έρχεται σπίτι μας. Αλλά ο βλάκας αντί να πάρω σκυλί, βρέθηκα με γατί... Αλλά τα ζώα, τα κατοικίδια, είναι ευθύνη, να λέμε και του στραβού το δίκαιο, δεν θα έπαιρνα ποτέ ζωντανό για το ίματζ μου. Αυτός ο γάτος έχει ψυχολογικά, άσπρο τον αφήνω και έρχεται πίσω δαλματίας! Πραγματικά αψυχολόγητος...

Κάποια πράγματα είναι ανεξήγητα. Όχι δεν θα μιλήσω για UFO, χαλάρωσε! Ανεξήγητο είναι και το γεγονός ότι δεν μπορώ να ακούσω μουσική. Βρε παιδί μου, δεν μπορώ σου λέω είναι λες και με τσιμπούν παντού, δεν αντέχω, ακόμα χειρότερα όταν έχει λόγια και στα ελληνικά. Έχουμε φτάσει σε άλλα επίπεδα, τι να σου λέω... Άντε να ακούσω κανένα αγγλικό, με το Applause σαν guilty pleasure. Α, γεια σου! Τι σου λεγα τόση ώρα; Παράκρουση! Κάτι έχει καεί στο μυαλουδάκι μου.


Διακοπές. Επειγόντως. Αυτό είναι το σίγουρο... Έψαχνα προχθές κάτι αεροπορικά εισιτήρια κόλαση αλλά έχω μια κουτσή δουλειά και ένα μέλλον δεν μπορώ να φύγω προς το παρόν. Για αυτό βλέπω κάτι Ιούλη κάτι από δω, κάτι από κει, κάτι Πάσχατα. Αλλά τι να σου πω; Λεφτά υπάρχουν... για διακοπές! Εννοείται, μαζεύω σαν τρελό παιδί χαρά γεμάτο. Α και για διακοπές μέχρι Ελλάδα ξέρω γω... Μη νομίζεις ότι βλέπω εισιτήρια για Μαλδίβες (963 ευρώ το αεροπορικό, προσφορά καινούργια, και περίπου 975 ευρώ η διαμονή σε ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα και 1210 ευρώ σε ξενοδοχείο σε νησάκι για 10 μέρες). Ούτε που μου περνάει από το μυαλό να ψάξω!

Αυτά, ωραίες διακοπές κάνω στον ύπνο μου... Ειδικά άμα ο ύπνος είναι δεκάωρος! Απόλαυση!

ΥΓ. Για Γαλλική Πολυνησία είναι πιο ακριβά τα αεροπορικά γιατί πρέπει να πας μέσω Αμερικής. 2130 το αεροπορικό και η διαμονή στα ίδια επίπεδα με Μαλδίβες...

6 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

απαπαπα καλό είναι και το Ιόνιο, ακούς εκεί μια περιουσία για ξενοδοχείο.. ήλιο και θάλασσα να χει..
Τα ίδια, όλο τις διακοπές σκέφτομαι.. τι πάθαμε;;;

Ξενικός είπε...

ως προς τη μουσική βρισκόμαστε στους αντίποδες (όχι ταξιδιωτικά). Βγάζω σπυράκια με τα ξενόφερτα τραγούδια.
Διακοπές; Μόνο Ελλάδα! Ούτε ένα ευρώ στους ξένους που μας τα φόρεσαν!
Ξενικός

Ιθάκη-man είπε...

@ Hfaistiwnas:
Ναι αλλά τι ξενοδοχείο! :p Σε νησάκι απάνω και γύρω γύρω ωκεανός! Θα έλεγες όχι σε αυτές τις διακοπέεεες; :p
Δεν ξέρω, πρέπει να πάμε σύντομα διακοπές, μας βλέπω κομμάτια μέχρι τον Μάη! :p

@ Ξενικός:
Αν όλοι ακούγαμε την ίδια μουσική, μια μουσική θα υπήρχε, λογικό μου ακούγεται :p
Διακοπές, εγώ ξένο-ντόπιο να κάνει καλά τη δουλειά του θέλω!

Hfaistiwnas είπε...

Βρε δεν έχεις άδικο!
Θα πάω στο χωριό να αλλάξω παραστάσεις.. για θάλασσα.. δεν το συζητώ.. μετά τον Ιούνιο..

Ιθάκη-man είπε...

Εγώ που δεν έχω χωριό τί θα καααανω ε; :p Θάλασσα όντως Ιούνιο και μετά!

Hfaistiwnas είπε...

Εσύ δεν έχεις κοντά θάλασσα εκεί;