Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Nov-Hombre

Βρε! Βρε! Τι μου κάνεις; Προφανώς δεν μου κάνεις κάτι αλλά είναι καιρός να ετοιμάζεσαι να μου κάνεις δώρο. Χριστούγεννα πλησιάζουν. Ναι ξέρω, είναι ειρωνικό να λες πως είναι Χριστούγεννα σε λίγες μέρες φορώντας κοντομάνικο μπλουζάκι αλλά το ημερολόγιο λέει πως λιγοστεύουν οι μέρες. Καλά ότι θα γράφουμε 2013 σε λίγο ποιος να μου το έλεγε... Μη! Μην πατήσεις το Χ. Όχι, έλα εδώ. Βάλε τον δείκτη του ποντικιού σου εδώ! Να τον βλέπω. Γιατί φοβάσαι καλέ, όχι δεν θα κάνω απολογία έτους, χαλαρά. 

Αχ καλέ τώρα που σου γράφω έχει συννεφιάσει, το μάτιαξα ο βλάκας!

Με βλέπεις που είμαι χαλαρός; Αχ και να 'ξερες πόσες θυσίες έκανα για να είμαι τόσο κουλ. Ανθρωποθυσίες θα αρχίσω σε λίγο, ειδικά αν συνεχίσουν καθηγητές να συμπεριφέρονται σαν Τροϊκανοί και φοιτηταί σαν παιδαριώδεις έφηβοι. Όπως και να έχει είμαι χαλαρός διότι απαξιώ για τα ουράνια πράγματα, έκλειψη λέει, ου να μου χαθεί. Ντροπής πράγματα. Εγώ Celineάζομαι μονάχα, ο καινούργιος της δίσκος είναι... Τι να σου λέω. Όλα Γαλλικά, το ένα καλύτερο από το άλλο αλλά μου λείπει εκείνο το Γαλλικό που θα σου πάρει τα μυαλά. Φυσικά είναι το Ne me quitte pas μέσα, δεν είναι δικό της όμως. Αν θες album review να σου το ετοιμάσω... Στο πόδι τώρα να αξιολογήσουμε δίσκο της Celine, ντροπής πράματα.

Θέλω να κάνω τόσα πολλά πράγματα και νιώθω πως δεν μπορώ... Είναι δύσκολο πράγμα να οργανώνεις πράγματα που θες να κάνεις. Ιδιαίτερα τώρα που όλα περιστρέφονται γύρω από τα λεφτά, τα οποία δεν υπάρχουν. Έχω εδώ στο πλάι μου 20 ευρώ και πρέπει να αγοράσω ένα βιβλίο 25 ευρώ για ένα μάθημα. Σιγά που θα πάρω το βιβλίο, με αυτά τα 20 ευρώ πάω τρεις φορές θέατρο! Χα! Δεν σου τα 'πανε καλά.

Λοιπόν αρκετά είπα τώρα. Επιστρέφω στο μάθημα! Είναι εκείνη η ώρα της μέρας που θέλω ενέσιμη καφεΐνη!

Βρε! Βρε! Καλή βδομάδα!
Και Καλό Μήνα (σου το χρωστάω)!

5 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Καλή εβδομάδα και σε σένα!
Με 20 παίρνεις 10 γάλατα 1,5 λίτρου!!!! χαχαχαχα! Πλέον να προσέχουμε που χαλάμε!
Είδα σήμερα την πρώτη βιτρίνα με Χριστουγεννιάτικα!!!!!

Ben Provis είπε...

Καλή Εβδομάδα!

tinkerbell είπε...

Teachers are always gonna give kids a hard time. So babe, keep calm and have a cupcake :) xx

Ιθάκη-man είπε...

@ Ηφαιστίωνας:
Ψαγμένο σε βρίσκω! Χαχαχαχαχαχα
Εδώ έχουν αρχίσει κάποιοι αλλά κάνω πως δεν βλέπω :p

@ Ben Provis:
Μερσώ, επίσης! :)

@ Tinkerbell:
Κιπ καλμ εντ μπάι ε πέαρ οφ σουζ :p

Ανώνυμος είπε...

χαλια ποστ.