Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Love Month

Φλεβάρης... Για άλλους είναι ο μήνας του έρωτα, για άλλους ο μήνας των καρναβαλιών. Για τους τυχερούς και πολύ κουλ και τα δυο! Για μένα είναι ο μήνας υγιεινής διατροφής, το πήρα απόφαση ναι. Μετά τα αναψυκτικά κατάφερα και σταμάτησα και τα πατατάκια! Σειρά έχει τώρα η σοκολάτα... Όχι, δεν αστιεύομαι, σας μιλάω σοβαρά ή όπως λέω και γελάει ο Μηδενικός σοβαρομιλώ! Το μόνο που περιμένω είναι και την έγκριση του καιρού και θα ξεκινήσω το περπάτημα και θα γίνω σούπερ ντούπερ υγιής!
Τις τελευταίες μέρες δεν έχω την δύναμη και την όρεξη να ανοίξω τον υπολογιστή. Ναι μεν η έμπνευση λείπει σε χώρες μακρινές, σε χώρες εξωτικές, αλλά και η δίψα μου για ύπνο και ξεκούραση με κρατά μακριά από το πληκτρολόγιο. Συγχωρέστε με που δεν ήμουν εδώ να σας ευχηθώ από πρώτο χέρι καλό μήνα, αλλά επειδή είμαι λίγο γκαντέμω, γλιτώσατε! Καλά θα σας πάει ο μήνας, μην μου ανησυχείς! Α! Σε παρακαλώ μην ανησυχείς είπα!
Και ο δρόμος συνεχίζει τ... Περίμενε! Πάμε πάλι. Και ο οδοιπόρος συνεχίζει τον δρόμο του. Ξέρεις πόσο πεθύμησα μια βόλτα στο βουνό; Καλά όχι και τόσο πολύ. Ξέρεις πόσο πεθύμησα να μην έχω υποχρεώσεις; Αχ, αυτό είναι το καλύτερο. Ο Ιανουάριος ήταν ένας όχι και τόσο καλός μήνας, ούτε τόσο πολύ παραγωγικός και ο Φεβρουάριος όπως ο κάθε επόμενος μήνας είναι η ευκαιρία να αναπληρώσω τα κενά του προηγούμενου και δη και του Ιανουαρίου!
Του φρονίμου τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, αλλά του Ιθάκη-μαν τα παιδιά πριν πεινάσουν τρώνε γιατί είπαμε ο καλός μεταβολισμός είναι το παν!
Καλό μήνα και καλή βδομάδα για αύριο...

5 σχόλια:

Ben Provis είπε...

Χαχαχα! Καλή πορεία. Για μένα πάλι είναι μήνας αποχής απο το sex!

Φανή είπε...

οφου οφου, για μενα αυτος ο φεβρουαριος θα ειναι ο μηνας που θα περασω τα λιγοτερα μαθηματα σε εξεταστικη ever.
και τωρα που το σκεφτομαι, θα ειναι και ο μηνας που θα κανω ορισμενες πολυ σοβαρες συζητησεις που τις απεφευγα κανοντας τη παπ-ι-α..
pray for me!

Leviathan είπε...

Και εγώ πρέπει να κόψω τις χαζομαρούλες... :) όσο για τα καρναβάλια τα βαριέμαι..ε όλο το χρόνο πια τα βαρέθηκα... :)

καλή εβδομάδα!! φιλιαααα

Ιθάκη-man είπε...

@ Ben Provis:
Α! Σοβαρές αποφάσεις πήρες εσύ :p
Καλή βδομάδα! Καλή επιτυχία!

@ Φανή:
Που είναι η αισιοδοξία σου κορίτσι μου; Που είναι; Βόλτα με τον σκύλο πήγε... ελπίζω να γυρίσει σύντομα! :p Άντε, όλα θα πάνε καλά! Καλή βδομάδα!

@ Leviathan:
Χαζομαρούλες κομμένες. Ακούγεται εύκολο! χαχαχαχα
Πολύ καλή βδομάδα! :)

Kος Μηδενικός είπε...

Αφου σοβαρομιλείς....τι να λέμε; χαχαχαχαχαχααχα!!!!