Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

And like that

Όταν πας να αγοράσεις κάτι σου ζητάνε χρήματα. Επομένως όταν θες κάτι σημαίνει πως πρέπει να έχεις κάτι. Όχι αντάλλαγμα, όχι αμοιβή, όχι αξία. Αν θες κάτι έχεις τουλάχιστον την θέληση σου για αυτό το κάτι. Τι σας λέω; Μακάρι να ήξερα και εγώ τι λέω, ο δύσμοιρος. Τα πράγματα δεν είναι τόσο μονοδιάστατα όσο θέλω να φαίνονται με τις πιο πάνω προτάσεις, αλλά και να γράψω τώρα ένα ποστ των 3500 λέξεων για να σας πω πόσο περίπλοκο είναι, ε ούτε τόσο περίπλοκο θα ήταν όσο ήθελα να φαίνονται.
Αναρωτιόμουνα χθες σε τι πράγμα ή πράγματα είμαι καλός. Και δεν βρήκα ένα. Από χθες ψάχνω. Άστα να πάνε. Και νομίζω δεν είναι καιρός για μεγάλες αλλαγές, άντε κανένα καινούργιο κούρεμα μέχρι εκεί. Λίγο οι ειδήσεις, λίγο ο καιρός άντε και λίγο η κρίση δεν σου αφήνουν περιθώρια για μεγάλα ανοίγματα και μεγάλα σε έκταση όνειρα.
Νιώθω λιγάκι και σαν τον David Spritz, τον Weatherman, που ό,τι κάνει είναι σχεδόν αποτυχία. Και πιστεύω ακράδαντα πως η τοξοβολία σε ηρεμεί. Ρωτήστε τους γονείς μου, τους έλεγα να με στείλουν τοξοβολία από το Δημοτικό, κάτι ήξερα φαίνεται. Αλλά τώρα το πιο μεγαλεπήβολο σχέδιο που μπορώ να καταστρώσω είναι να ξεκινήσω τοξοβολία τον Σεπτέμβριο (αν βρω τα χρήματα). Επίσης πιστεύω πως αν φύγω από εδώ θα ηρεμήσω πολύ, το Πανεπιστήμιο Κύπρου μου έχει κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.
Αλλά αυτά είναι πια σκέψεις της Κυριακής, αύριο είναι Δευτέρα -είθισται ναι μετά την Κυριακή να έρχεται η Δευτέρα σας φώτισα πάλι- και καινούργια βδομάδα είναι ευκαιρία και αυτή και θα έρχονται καινούργιες ευκαιρίες μέχρι να τις αρπάξουμε.
Αν θες να ονομάζεσαι κάπως αλλιώς πρέπει πρώτα να έχεις όνομα...
Καλή βδομάδα!

7 σχόλια:

Kος Μηδενικός είπε...

ήμουν εθελοντής στους Ολυμπιακούς στην τοξοβολία και έτυχε να ρίξω και με τόξο επίσης, και είναι πράγματι υπέροχο άθλημα, και όχι όσο εύκολο φαίνεται! Τι σου λέω κι εγώ τώρα.

Αν θες να ονομάζεσαι κάπως αλλιώς, πρέπει πρώτα να έχεις όνομα. Αν δεν κάνω λάθος σε λένε Ιθάκη...και αυτό δεν είναι καν το πρώτο σου όνομα... ;-)

Εγώ είπε...

"Αν θες να ονομάζεσαι κάπως αλλιώς πρέπει πρώτα να έχεις όνομα..." Χμμ.... ΧΜΜΜΜΜ..

Leviathan είπε...

Εύχομαι να βρεις και να καταφέρεις να κάνεις όλα αυτά που θες! πολύ καλή σου εβδομάδα!

turigr είπε...

Αν ψάξεις θα βρεις ένα σωρό πράγματα που σε ηρεμούν χωρίς να χρειάζεσαι καθόλου χρήματα ή ίσως πολύ λίγα. Αλλά αν είναι το απωθημένο σου να το κάνεις!
Καλή εβδομάδα!

Ιθάκη-man είπε...

@ Zero Point:
Σε ζηλεύω! :p
Το μαν ειναι το επίθετο μου; :p Δεν είμαι για όλους ο Ιθάκη-μαν ;) Για άλλους δεν έχω καν όνομα...

@ Liar:
Να μην σου δίνουμε ιδέες εσένα :p Καλά σου λέω πως γίνεσαι ακόμα! ;)

@ Leviathan:
Καλή βδομάδα αγαπημένε!!! Μας το εύχομαι όλους :p

@ Turigr:
Θα δω, αν δεν το κάνω δεν θα το λέω μέχρι τα γεράματα μου :p Θα τα βρω, θα τα βρω... Καλή Βδομάδα!!!

Dreamer είπε...

εννα με ξιτιμασεις αλλα θα κολλησω σε μια λεπτομερεια. γιατι λαλεις οτι σου εκαμεν κακο το πανεπιστημιο κυπρου; εχω μια διαισθηση που το μακρινο συμπαν οτι λοαρκαζεις να καμεις ποστ για τουτο... δεχουμε

Leviathan είπε...

Καλο τριήμερο να έχεις!!!!! :) :) τα φιλια μου!!