Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

South Africa 2010

Μέρες Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου... Νότιος Αφρική! It's time for Africa που λέει και στίχος σχετικού τραγουδιού. Αν και τέτοιες διοργανώσεις, Ολυμπιακοί, Παγκόσμια Κύπελλα, Γιουροβίζιον κρύβουν από πίσω τους (με το συμπάθιο) μεγάλα σκάνδαλα είναι κάτι ωραίο. Μιας και το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι κάθε 4 χρόνια θα δω το κατιτίς μου, εξ' άλλου το στερεότυπο ότι οι γκέι δεν ασχολούνται με την μπάλα είναι ένα στερεότυπο. Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι λίγο κούκου το ποδόσφαιρο για τα δικά μου δεδομένα, να κάθομαι και να βλέπω για μιάμιση ώρα 20 άνδρες να κλωτσάνε 1 μπάλα (οι άλλοι 2 είναι τερματοφύλακες) Νους υγιής εν σώματι υγιεί λέγανε όμως και οι Αρχαίοι Πρόγονοι σας (αγαπημένοι εξ Ελλάδος αναγνώστες)

Σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους καλή διασκέδαση αυτόν τον μήνα. Για εμάς που δεν παρακολουθούμε ποδόσφαιρο με μανία λέω να κουνηθούμε για λίγο στους ρυθμούς του Waka Waka και να κανονίσουμε με φίλους να δούμε ένα βράδυ μπάλα, ωραία θα περάσουμε, φαγητό, κουβέντα και καλή παρέα! Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο...

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Εγώ αν και γκέι, είμαι μανιώδης ποδοσφαιρόφιλος. Φιλιά

Έγραψα πάλι ο πούστης ... είπε...

Εγώ ήθελα να πάω φέτος Νότιο Αφρική...:(

Kαι όχι τόσο για το ποδόσφαιρο..;p

sCaTterBraiN είπε...

απαπαπά ούτε να το βλέπω - ειδικά με αυτές τις τρομπέτες που είναι σα να ζουζουνίζουν μύγες και κουνούπια. στο θέμα ποδόσφαιρο επιβεβαιώνω πλήρως το στερεότυπο.
καλή εβδομάδα!
(άντε, και καλή επιτυχία στην εθνική, αν και το πρώτο δείγμα δεν ήταν και τόσο καλό...)

Ιθάκη-man είπε...

@ Bear:
Έτσι, έτσι να σπάζουμε τα στερεότυπα! :p

@ Bill:
Του χρόνου δεν θα θες να πας; Πάντως έμειναν ακόμα 6 μήνες για να τελειώσει το "φέτος" :p

@ sCaTterBraiN:
Να αναρτάς όμως γκόμενους με ποδοσφαιρικοαθλητικά γίνεται :p Κρυφοποδοσφαιρόφιλε :p