Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Men in video clips #2

Στο πρώτο ποστ και πρώτο μέρος για την στήλη του Men in video clips φιλοξενίσαμε την Geri Halliwell και για τα πρώτα της τραγούδια και βίντεο κλιπς που άφησαν εποχή. Αφήσαμε πίσω μας τα early 90's και προχωράμε στην μόδα του Millennium και βρισκόμαστε κάπου, κάπως, κάποτε στο 2000

Men in video clips presents:

Geri Halliwell Part II

Αφήνω πίσω το video-clip του Lift me up που έπεται διότι είναι επιεικώς έως πολύ απαράδεκτο, αν και μόλις το είδα το θυμήθηκα (έναν τέτοιο από τους εξωγήινους δεν είχε και στην ταινία των Flinstones εκείνη που πάνε στο Las Vegas;) και προχωρώ με γοργό βήμα στο “Bag it up”. Αυτό το video-clip του 2000, μου αρέσει πάρα πολύ! Αρχίζει με την Geri σε ένα καναπέ με ένα γκόμενο, τον γοητευτικό Aiden Turner μπροστά από μια τηλεόραση.

Η Geri ως στερεοτυπικιά γυναίκα κάνει όλες τις δουλειές και ο Aiden κάθεται και βλέπει τηλεόραση, τρώει και δεν θέλει τελοσπάντων να τον ενοχλούν, όμως η πολυμήχανη Geri χρησιμοποιεί την Girl Powder όπως βλέπει σε κάποια διαφήμιση μάλλον και του βάζει στον καφέ του λίγη από αυτήν την σκόνη, και καθώς απολαμβάνει τον καφέ τα μαλλιά του γίνονται ροζ!

Στο αμέσως επόμενο πλάνο μεταφερόμαστε μάλλον στο εργοστάσιο της Girl Powder και όταν μεταφερόμαστε πίσω στο σπίτι βλέπουμε την Geri να χαλαρώνει στον καναπέ, ο Aiden να γίνεται μέχρι και τραπεζάκι για εκείνην (αυτά είναι) της κάνει τα θελήματα, καθαρίζει (αγόρι μου εσύ) αλλά δεν έχει ροζ μαλλιά πλέον.

Πίσω στο εργοστάσιο (σας ζάλισε η περιγραφή ε;) οι υπάλληλοι ντυμένοι με μπλε φόρμες και ροζ μαλλιά χορεύουν στον ρυθμό του τραγουδιού και σε μια φάση η φόρμες πέφτουν μέχρι την μέση και λίγο αργότερα τα αγόρια σε μια πίστα με μαύρα μποξεράκια χορεύουνε σε στύλους.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι τα αγόρια είναι ντυμένα ακριβώς όπως ήταν στην διαφήμιση του Girl Powder που είδε στην αρχή η Geri, πέρα από τα μαύρα μποξεράκια φοράνε και ροζ Playboy αυτάκια και έχουν και μια φρου-φρου ουρά. Αρκετά gay οφείλω να ομολογήσω, αλλά μ' αρέσει το video-clip είναι πολύ διασκεδαστικό

4 σχόλια:

^elfakos^ είπε...

Τυλιξέτα να τα πάρω στο σπίτι τα τσόλια...

Ethan Raynolds είπε...

Τι μου θύμισες ρε Ιθάκη μαν!!!χαχαχα...Λατρεμένο κομμάτι!!!

Ιθάκη-man είπε...

@ elfakos:
Πριτς :p

@ Ethan:
Αφού το ανάρτησα πήγα μια βόλτα και το άκουσα σε ένα μαγαζί, τρομερο :p Τρελένομαι :p

sCaTterBraiN είπε...

καλύτερες φωτογραφίες δεν είχε; ^elfako^ μοναχοφαγά, άσε και κάτι για μένα...
;-)