Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Δώρα, δώρα, δώρα *

*κατ' αντιστοιχία με το Λόγια λόγια λόγια... από στίχο τραγουδιού

Έσβησα τα κεράκια φέτος (ναι υπάρχουν ακόμα, ελπίζω να καταργηθούν σε καμία 10αριά χρόνια) με φόντο το τραγούδι If I were a boy. Ήταν μελαγχολικό. Ήταν σαν πλάνο από ταινία. Περίμενα να γίνει μαυρόασπρο το πλάνο, να ξεθωριάσει και να εμφανιστεί το νέο πλάνο με υπότιτλο “Μερικά χρόνια μετά”.

Είχα φίλους καλούς και την αγαπημένη μου οικογένεια στο πλευρό μου. Έκανα βλακείες για να μην συγκινηθώ περισσότερο... Έκανα ευχή τελικά, μικρή και ουσιαστική, η μόνη που αξίζει να πραγματοποιηθεί! Το πρώτο πρόσωπο που πήγα και αγκάλιασα ήταν η μητέρα μου (αρκετά μαμάκιας;) Με βουρκωμένα μάτια η μαμά στην γωνιά. Ήταν χαρούμενη, βλέπει τον μονάκριβο γιο της να γίνεται 20, κοτζάμ άντρας, να τον περιτριγυρίζουν φίλοι καλοί. Ήταν όντως συγκινημένη για μένα, για εμένα; Σε ένα ποσοστό ναι, σε ένα άλλο όχι. Αλλά εκείνη την ώρα χαιρόταν για αυτό που έβλεπε... Μέχρι εδώ να το αφήσουμε...

Το κινητό ήταν στο τραπεζάκι, μετά τις 6 δεν έπεσαν άλλα μηνύματα για τα γενέθλια μου. Έστω και ένα μήνυμα μου είναι αρκετό, τέτοιες μέρες, τουλάχιστον αυτοί που με ξέρουν... μέχρι και άνθρωποι που δεν με ξέρουν μου στέλνουν στο Facebook ευχές. Αισθητή η απουσία ενός και μόνο... Δεν πειράζει όμως, προτιμώ να βλέπω τα μηνύματα που μου στείλανε παρά να μετρώ τα ονόματα εκείνων που δεν έστειλαν!

4 δώρα πήρα φέτος. Μ' αρέσει να κάνω και να παίρνω δώρα ακόμα και στο άσχετο, λαμπρό παράδειγμα τα βραβεία που έδωσα πριν λίγους μήνες. Είναι πιο ωραίο απ' όταν στα Χριστούγεννα και σε Γενέθλια, επειδή πλέον μερικοί το θεωρούν “υποχρέωση” να σου φέρουν δώρο, ένα δώρο στο άκυρο είναι ίσως το καλύτερο δώρο. Δώρο μπορείς να κάνεις στον οποιονδήποτε και δεν χρειάζεται να έχεις και λόγο (κατ' εμέ) και πολλά πράγματα μπορούν να είναι δώρα...

Όλα τα δώρα, όπως και να έχουν, είναι ξεχωριστά για μένα. Ακόμα και ένα ρολόι που μου έδωσαν οι γονείς μου τα Χριστούγεννα όταν ήμουν μικρός αν και δεν το φόρεσα ποτέ, δεν φοράω συχνά ρολόι, το φυλάω σα θησαυρό, ναι το έχω ακόμα... Έχω χάσει κάποια άλλα δώρα...Έχω όμως ακόμα μερικά δώρα από πολύ παλιά.

Φέτος δεν θέλω κάτι, ότι θέλω το έχω. Μ' αρέσουν τα δώρα όπως και να 'χει! Όταν έρχονται δεν λέω και όχι, είπαμε...Μπορεί ένα δώρο φτηνό με εντυπωσιάσει περισσότερο από το πιο ακριβό ρούχο μιας επώνυμης μπουτίκ. Για δώρα προτιμώ κάτι που θα το έχω καιρό, ίσως για αυτό κρατάω τις κάρτες που τα συνοδεύουν.

Δυο από τα λίγα ξεχωριστά δώρα που μου έκαναν, μέχρι τώρα, φέτος είναι εκείνα τα ποστ του Geminicious και αυτό του DiViNe__ που μπορεί να μην το ετοίμασαν για να είναι δώρο αλλά εγώ τα θεώρησα δώρα. Είναι κάποιο γνωστοί που έρχονται απελπισμένα και με ρωτάνε τι θέλω για δώρο. Οι γονείς μου έχει περισσότερο από ένα χρόνο να μου κάνουν δώρο, μου δίνουν λεφτά και μου λένε πως τους ήταν πολύ δύσκολο να διαλέξουν δώρο... Και τώρα επανερχόμαστε στην κανονική ροή του προγράμματος...

9 σχόλια:

sCaTterBraiN είπε...

πολλά δώρα κάθε μέρα σου εύχομαι!

(btw, έχεις και κανονική ροή και δεν το είχα καταλάβει;)

;-)

Εγώ είπε...

happy birthday!

Πεζούνι είπε...

Παντα εθεορουν την καρτα πιο μεγαλο δωρο που το δωρο τζε αν δεν ηταν γεματη με βλακιες (οι cheesy πραματα.. αλλα βλακιες!) εκακοφενετουν μου λιον. Εκτος βεβαια αν μιλουμε για το δωρα οπος το macbook μου η το iPhone μου η.. ντα δαμε εν θελω καρτα.. εν να την αγνοησω most probably anw lol
Χρονια πολλα ΜΕΓΑΛΕ :Ρ Ο αλλος πιο πανω μου αχωνετε που κοντεφκη τζε η δικη του σειρα, πε του τιποτε :Ρ

Ιθάκη-man είπε...

@ sCaTterBraiN:
Θα μας πεις πότε είναι τα γενέθλια σου; Εεεε; :p Κανονική ροή, ούτε εγω κατάλαβα γιατί το έβαλα... :p

@ Liar:
Thank you Beautiful Liar! :)

@ FindThatInch:
Ο Κύριος που πάνω (μπαρτόν κι όλας) να ηρεμίσει, ένας αριθμός είναι, τίποτα παραπάνω...
Ευχαριστώ ΜΙΚΡΕ! :p

sCaTterBraiN είπε...

τα γενέθλιά μου ήταν στις 13 του μήνα. αν εννοείς ποια χρονιά, αυτό είναι ένα μυστικό που θα το πάρω μαζί μου στον τάφο σε 200 κάτι χρόνια.
;-)

ΜaRioNaSTRo είπε...

Xρόνια πολλά αγοράκι!!!!!

Ιθάκη-man είπε...

@ sCaTterBraiN:
Και γιατί δεν μας το είπες πιο πριν καλέ; Να σου ετοιμάσουμε και σένα κανα μίνι-αφιέρωμα-δήλωση; Ε; Όπως και να 'χει Χρόνια Πολλά και σε σένα boy, και ποιος τους χέζει τους αριθμούς... Εσύ να σαι καλά και τα υπόλοιπα είναι περιττά! Καλές επιτυχίες!!!

@ MaRioNaSTRo:
Oh, καταρχάς welcome, καλοσωρίσες κοριτσάκι και δεύτερον θένκιου σόου ματς :p

Kος Μηδενικός είπε...

Αν και καθυστερημένα...χρόνια πολλά boy!

Ιθάκη-man είπε...

@ Zero Point:
Κάλλιο αργά παρά ποτέ :p Ευχαριστώ!