Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Απαντήσεις...

Αντιλαμβάνομαι την Κοινωνική Επίδραση της τσόντας, και το Λειτούργημα που ασκεί στην κοινωνία του 21ου αιώνα. Αλλά... (εδώ λέτε ωχ)

Η Τζούλια όταν ξεκίνησε μέχρι και όταν πρωτοέγινε ξανθιά ήταν πάρα πολύ όμορφη, στο επάγγελμα μοντέλο, αργότερα αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι και εκτελούσε (εν ψυχρώ τότε, εν πλέι-μπακ τώρα) τα τραγούδια (ακόμα τα εκτελεί). Την άποψη περί μαγκιάς την έχω πει σε ένα ποστ (unable to stay link) ίσως ένα από τα καλύτερα και τα πιο σοβαρά που έχω γράψει ποτέ μου.

Το χιούμορ είναι κάτι από τα θετικά μου, και δεν μπορώ να είμαι όλη την μέρα σοβαρός, εγώ το διασκεδάζω όσο γίνεται με αυτήν την -ανυπόφορη- κατάσταση και κάνω χάζι με όλα αυτά τα πανηγύρια και τους Καραγκιόζηδες, μέχρι σε ένα σημείο (μην ακούσει ο Θεμιστοκλέους ότι χαίρομαι και ξαναμιλήσει) Και η δική μου η απάντηση είναι αυτή:

Και εγώ τουλάχιστον αξιώθηκα και πήρα μια Moët et Chandon!

Για την Ντούβλη τι να πω; Δεν την είδα (ούτε την Τζούλια είδα) αλλά απ' ότι διάβασα σε μια συνέντευξη στο Down Town, ένας παρτενέρ της Ντούβλη ήταν Κύπριος. Η απάντηση μου είναι αυτή:

Εμένα έχει πιο ωραίο logo, πρώτον, δεύτερον δεν καπνίζω (βλέπουν και παιδιά) τρίτον έχω βρει ποιο όμορφο άσχετο (γιατί από ότι είδα στο cover της είχε μια Βίβιαν, ποια είναι αυτή; την συνέλαβαν έγραφε το ΟΚ!) και τέταρτον μωρή βλάχα; Είχες και στο χωριό σου τέτοιο αυτοκίνητο; Ζούμε σε περίοδο οικονομικής κρίσης και περιβαλλοντολογικής αλλαγής για αυτό εγώ έβαλα Υβριδικό αυτοκίνητο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι κυπριοι εισαστε αληθεια ολοι τοσο ...πως να το πω κομψα τωρα.....
"μεγαλα παιδια"?
τα καλυτερα εχω ακουσει απο μια φιλη μου το Θοδωρο που τα χε με Κυπριο, και καθε φορα που συναντιοσαντε ο Τεο δεν μπορουσε μετα για κανα δυο μερεςνα κατσει...ελα μου ντε γιατι αραγε?
Με το παλικαρι στην Myass τσοντα με την [Ν]τουβλη νομιζω οτι επιβαιβεωνονται οι φημες για αλλη μια φορα και θα σας παρακαλουσα να μας διφωτισετε σχετικως!

GeminiCious είπε...

Πες μου οτι στις φωτος εισαι εσυ και πεφτω απ'τον τεταρτο....θεααααααα :Ρ

Ιθάκη-man είπε...

@ θεία:
Κάποιοι είναι "μεγάλα παιδιά" κάποιοι άλλοι είναι "μικρά παιδιά"... Είμαι σχετικά άσχετος με το θέμα, μακάρι να μπορώ να σε διαφωτήσω κάποτε! :)

@ GeminiCious:
Ναι εγώ είμαι :p

sCaTterBraiN είπε...

χαχαχαχα ωραίο μαλλί!
;-)
πούρο βρήκες ή θα ζητήσεις από τον τυπά;

ProFyLaKtiKo είπε...

Καλά θεότητα είσαι! Άντε, ελπίζω να τη γυρίσεις και στην πραγματικότητα ;-)

Θα γίνεις και πλούσιος και θα βγάλεις και λεφτά! Πλουσία!

Ιθάκη-man είπε...

@ sCaTterBraiN:
Όχι και ωραίο μαλλί... Ευτυχώς που δεν είναι δικό μου, δανεικό είναι :p Είμαι αντικαπνιστής εγώ, θα πρέπει να σκεφτώ κανά άλλο κόλπο

@ Προφυλακτικούλη:
Ελπίζεις να κάνω πορνό; Πας καλά παιδάκι μου; Μουρλάθηκες; :p