Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Ithaki-Blog Awards

*Χορευτικό*

(voice from nowhere) Παρακαλώ φορέστε τώρα τα 3D γιαλιά σας! *μίνι ταινία*

(voice from nowhere again) Ladies, Gays and Gentleman, please welcome your hosts Καλός and Καυστικός! *χειροκροτήματα*

Καλησπέρα!

Καλησπέρα σε όλους σας! *ακόμα χειροκροτάτε*

Κυρίες και Κύριοι

Γκέι και στρέιτ

Φίλοι αναγνώστες, γνωστοί και άγνωστοι

Συμμπλόκερς, Καλωσορίσατε στην Πρώτη Απονομή Βραβείων για Bloggers ΙΘΑΚΗ 2009

Τι εννοείς πρώτη; Θα έχει και δεύτερη;

Τα βραβεία είναι το σήμα κατατεθέν την επιβράβευσης

Και σας καλωσορίζουμε σήμερα από το Ιθάκη Hall, στην Λευκωσία

Θερμές ευχαριστίες στο dromosprostintihaki.blogspot, το οποίο και είναι υπεύθυνο για την ζωντανή μετάδοση των Βραβείων!

Χορηγούς δεν έχουμε άρα προχωράμε στο ψητό!

Μέσα από το 300οστό μας ποστ, εξ' ου και η αφίσα με τους 300, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους θερμά που σταθήκατε δίπλα μας.

Έχει λεχθεί από πολλούς φίλους συμπλόκερς ότι ένα μπλοκ χωρίς σχόλια δεν κάνει την δουλειά του

Ή ότι τα σχόλια είναι αυτά που μετράνε!

Και όντως η επιβράβευση ενός μπλόκερ είναι τα σχόλια.

Για να αρχίσει η τελετή βράβευσης θέλω να καλέσω στο βήμα τον δημιουργό του μπλοκ “Ιθάκη: Ένας Δρόμος Ατελείωτος”

Κυρίες και κύριοι, ο Ιθάκη-man! *χειροκρότημα και κακό- μην ακούσω γιουχάισμα σας έφαγα*

Καλησπέρα σας,

Η σχέση μου με τα βραβεία ήταν αυτό που λέμε “έφτασα στην Πηγή και δεν ήπια νερό”. Ναι, σχεδόν πάντα αυτό συμβαίνει μέχρι και σήμερα. Στο σχολείο ερχόμουν δεύτερος στο διαγώνισμα, σε αγώνες ήρθαμε πρώτοι αλλά άλλοι βγήκαν πρώτοι, σε διαγωνισμό έκθεσης ήρθα πρώτος και έδωσαν το βραβείο στην κοπέλα επειδή οι νικητές από όλα τα υπόλοιπα τμήματα ήταν κοπέλες. Τα βραβεία τα μισώ με λίγα λόγια, αλλά έχω κάνει αρκετές πρόβες μπροστά από τον καθρέφτη με οτιδήποτε μοιάζει με βραβείο για να είμαι έτοιμος, έχω ξοδέψει πολλές ώρες μπροστά από τον καημένο τον καθρέφτη που αν είχε μιλιά, αλίμονο μου! Θα σας έλεγα ψέματα όμως, αν έλεγα ότι δεν θέλω να πάρω βραβεία στην ζωή μου, αντιθέτως το έχω καημό ένα αγαλματάκι (κι ας μην είναι Όσκαρ) και αυτό επειδή μάλλον αργεί, ετοίμασα αυτόν τον λόγο!

Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ! Ευχαριστώ την οικογένεια μου, μπορεί να ακούγεται λίγο κλισέ ή λίγο άτυπο αλλά τους αγαπώ, ότι και να μου κάνουν ή όπως και να μου συμπεριφέρονται, εγώ τους αγαπώ. Ευχαριστώ όλους όσους είναι εγγεγραμμένοι στους Αναγνώστες μου, ακόμα και αυτούς που δεν με παρακολουθούν πια, και συγχωρήστε με που δεν είμαι και εγώ στις λίστες όλων σας, αλλά σας παρακολουθώ ακόμα και αν δεν αφήνω σχόλιο, για αυτό ευχαριστώ και όλους όσους με διαβάζουν ασχέτως αν αφήνουν ή όχι σχόλια!

Θέλω κάπου εδώ να ευχαριστήσω τα Κυπριακά Μπλοκ που προώθησαν τα Κυπριακά Μπλοκ, δυο φίλες μου που με διαβάζουν όποτε μπορούν και θέλω να ευχαριστήσω προληπτικά κάποιους που ίσως με διαβάζουν και με ξέρουν και κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχω γραμμένους στο πλάι και όχι μόνο! Είστε όλοι τόσο ξεχωριστοί για μένα, όλοι έχετε ένα βραβείο από εμένα.

*χειροκρότημα*

Γιατί το λέω αυτό; Είχα σχεδιάσει εδώ και καιρό να οργανώσω τα βραβεία έστω και από το μπλοκ αλλά μου είναι αδύνατο να δώσω βραβεία από δω και από 'κει, δεν μπορώ να αφήσω κανέναν έξω από όλο αυτό. Αντί λοιπόν απόψε να απονέμω τα βραβεία θα πω κάποια λόγια για εσάς!

*φωνές ξαφνιάσματος*

Προτιμάτε βραβεία; Ε δεν πειράζει εγώ αποφάσισα, δεν έχει βραβεία...

The Espresionist πάντα σε ένα εύθυμο κλίμα μας μιλάς για τα πάντα, για τις ταινίες, για τραγούδια, για στιγμές που ζεις, πάντα φαίνεσαι τόσο εύθυμος και τόσο χαρούμενος! Andy Panayotou σε περιμένω να γυρίσεις και να γράψεις νέο ποστ, και τα φιλιά μου στον εξαφανισμένο *gis. Another George με τις σκόρπιες σκέψεις σου νομίζω κάτι θέλεις να μας πεις. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά σε ένα ποστ σου που μου ξέφυγε ένα σχόλιο αλλά με το κανονικό μου όνομα. Apparos τον θυμάμαι από πριν, τότε που τον διάβαζα και με διάβαζε και τον ανέφερα συχνά σε ποστ μου, τώρα πάει με τους δικούς του ρυθμούς. Aunt Donna η κοσμοϊστορική Θεία με φοβερές ατάκες, λατρεμένη, με χιούμορ και ιδιαίτερες ανησυχίες τον τελευταίο καιρό. Bear HIV, ο αρκούδος που έγινε Εθνικός ήρωας στο Βέλγιο, τι άγαλμα του έχουν κάνει, τι του κολλούσε η υπάλληλος, πήγε στο Βέλγιο και έκανε ότι έκανε η Θεοπούλα στο Παρίσι... θραύση! Crimson Dawn είναι μια άλλη έφηβος που περνά την εφηβεία της στην Κύπρο η οποία μάλλον θα είναι για εκείνην εξαιρετικά ακατάλληλη για αυτήν την φάση, νομίζω, έχεις ταλέντο όμως με την ποίηση (ναι είπαμε το Πιστεύω εις μιαν σούβλαν δεν είναι δικό σου) FindThatInch, ένας έφηβος επίσης στην Κύπρο ο οποίος χειρίζεται την Αγγλική τέλεια, έχει ξενόγλωσσο μπλοκ κατ' εμέ, είναι ο νέος που θέλει να ξεφορτωθεί την Κύπρο από πάνω του as soon as possible και έχει τους λόγους του!

Gay Super Hero, γεμάτος ενημέρωση, να μας πει τα πάντα, τι γίνεται στον κόσμο, τι δεν ακούμε στις ειδήσεις, πως εξελίχθηκε μια κατάσταση, έχει κρίση για όλα και υποστηρίζει αυτό που λέει. Gay Wolrd Gay Greece, ένας νέος της επαρχίας με τα καλά και τα κακά του, που έχει και ένα μπλοκ Hungry for men που αν σας έλεγα ότι δεν γνώριζα την ύπαρξη του θα σας έλεγα ψέματα. Highvoltagepress όταν γράφει αυτός ο άνθρωπος ομοιοκατάληκτα τετράστιχα για την Σαλώμη δεν υπάρχει! Sike να είσαι καλά και εσύ και το αθρωπούι! Lost and Found χαμένο κορμί σε φωνάζουν κι αλήτη, μια έτσι μια γιουβέτσι, σου το είπα το κλειδί είναι να περνάς καλά με τον εαυτό σου! Α! Και να βάζεις φωτογραφίες που βγάζεις, μ' αρέσουν πολύ! Monos,Ksenos,Fititis, όλα είναι στην ζωή κάποιοι έχουν το “προνόμιο” να γίνουν φοιτητές-επισκέπτες σε μια άλλη χώρα ότι και να συνεπάγει αυτό. O *Bill* στο Gay Παρθεναγωγείο, ο νεόφερτος δάσκαλος, καλή αρχή δάσκαλε! Atas8alis, μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα της μπλοκόσφαιρας, εγώ θα του πω απλά να προσέχει!

Running In Heels, η αγαπημένη Tinkerbell, η μόνη που είπε ότι αξίζω να είμαι σε πάνελ πρωινάδικου (μόνο και μόνο για αυτό την εκτιμώ ακόμα πιο πολύ) Με την Ροζ Ελέφαντα -που από τα λεγόμενα της δεν είναι ελέφαντας στο size- θα έκανα νομίζω άνετα παρέα! Θέλω να πω συγγνώμη σε σένα και σε όποιον γράφει αγγλικά γιατί σπάνια μπορώ να κάτσω και να το διαβάσω (χρειάζομαι ώρα πολλή) και να αφήσω σχόλιο! sCaTterEdThoUghtS, ε μα είναι Δίδυμος και αυτός, τον κατανοώ, ότι και να γράφει... Τales from the other side of town, αν είσαι γκέι που σέβεται τον εαυτό του τότε το διαβάζεις, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. The Gaytto, πάει λίγος καιρός να ανέβει στις παλιές του δόξες το μπλοκ αλλά όταν πει να αναρτήσει ένα ποστ θα κάνει μπαμ! The Music Bug ότι θέλετε για την μουσική να πάτε σ' αυτόν, ποιο Public και αηδίες; Έλα τώρα! Αν σου κάνει ανασκόπηση της δεκαετίας για την μουσική θα δεις τι πάει να πει MusicBug. The Sinless Life of an Impressed Guy, πρόσφατα το ανακάλυψα και μ' αρέσει, μέχρι τώρα μας προσέφερε οφθαλμόλουτρο και τον τελευταίο καιρό κάποιες μικρές ανησυχίες ότι το μεγάλο μέγεθος είναι σπάνιο πράγμα. This Is an ^elf's... WorlD, το ξωτικό που κάνει παρέα με δύο άλλους μπλοκερς, περιμένω την επόμενη του ανάρτηση!

Towards Zero, δεν καταλαβαίνω με έχει τρελάνει αυτός με τον Μπάμπη-Αλέξανδρο, όλο προσπαθώ να συγκεντρωθώ και δεν τα καταφέρνω, κάτι δεν πάει καλά, παιδί με πολλά ψυχολογικά βλέπετε, πειραγμένο από τον Mahler! Τurigr, το διάβασα το μπλοκ όταν έκανε ποστ την ιστορία με την πιο ωραία Πρωτοχρονιά, έκτοτε άλλαξα γνώμη περί ρομαντικού και γλυκού! U-blogme, μπορεί να γράφει πάνω πάνω για τίτλο “Ασυναρτησίες” αλλά δεν είναι, τον θυμάμαι από τα Revies για την περσινή Eurovision. Urban Tulip, τι να πει κανένας για την Τουλίπα, ψαγμένη, μετρημένη, βλέπει ταινίες και σου το λέει μα το αποκορύφωμα είναι τα ΥΓ της! www.provato.gr KHIXEMTA, ο πρόβατος είναι αλλού, έχει ριζοσπαστικές ειδές (gogo boys με φουστανέλες) X-oyranoy, τον διάβαζα καιρό, που και που, προσευχές πολλές αλλά ακόμα περισσότεροι οι φίλοι που είναι κοντά του! Είναι δύσκολο να είσαι δυνατός! Your gl-in-g* πρόσφατα γνώρισα το μπλοκ του, φαίνεται λίγο αλληγορικός αλλά όταν αφήνει σχόλια φαίνεται ξεκάθαρα το χιούμορ του! Αχάπαρη υπομονή μάνα μου, o Νικολάκης ήταν μπόρα και πέρασε! Εξομολογήσεις Ενός Δίδυμου Μυαλού εντάξει μετά τις συνωμοσίες του με το παρδαλό Κατσίκι έφερε τα πάνω κάτω!

ΕΦΗΒΟΣ αν ήταν συμμαθητής μου και μου έδειχνε και αυτά που γράφει μέχρι τώρα ή θα τον είχα βιάσει ή θα τον έβαζα να με παντρευτεί, δεν αντέχω, λιώνω! Ιστορίες κατσικίσιας τρέλας, το κατσικάκι μας το καλό, που αν δεν το έκανα μέχρι τώρα σουβλιστό μια χαρά τα πάμε, λιγάκι πονηρό μυαλό αλλά τι να κάνουμε καλέ; Μοναχικότητα, δεν μιλά πολύ, γράφει αραιά και που, δεν σχολιάζει σε δικά του ποστ αλλά κάτι μου λέει ότι διαβάζει μπλοκ συνεχώς από 'δω και από 'κει. Οι Συμμορίτες είναι κύρια πηγή μου για τις αστρολογικές μου καταστάσεις, να 'ναι καλά, μπορεί να μην λένε τα καλύτερα πράγματα αλλά δεν φταίνε εκείνοι, εγώ φταίω που ήθελα να βγω στο τρίτο δεκαήμερο, δεν γεννιόμουν 10 μέρες πιο πριν; Ο Προφυλακτικούλης, τα φιλιά μου, με τάραξε πολύ όταν έβαλε τον αυτόν του Ολυμπιακού, αν μου τον έφερνε και σπίτι μια χαρά θα ήταν ρε παιδάκι μου! Πέφτοντας στο κενό, ο Γιώργος, σκέφτεται ακόμα τι όντα είναι τελοσπάντων οι άνθρωποι και άλλα τέτοια φιλοσοφικά, κρατώντας πάντα το μέτρο, του εύχομαι να βγει να ζήσει όπως ένιωθε μετά την Πρωτοχρονιά!

Περί έρωτος και άλλων δαιμονίων, την πρόσφατα Haute Coututre σχεδιάστρια που αν συνεχίζει να ράβει στο κουτουρού “το μέτρημα is for suckers” έχει όλα τα φόντα να πάει στο Cyprus Fashion Week και θα πει “Ραμόνα eat my dust”! One Way Stream, Κυπραία, τέλος, ένα ξενόγλωσσα μπλοκ, ή Κυπριακά ή Αγγλικά θα γράψει αλλά γράφει για τα πάντα, για την μάμα της, για τα όνειρα, για τις επιθυμίες της κτλ. Mahler, τα λόγια είναι περιττά, Mahler ένας είναι, σεξομανής με το όνομα στην πιάτσα, πειραχτήρι, στην αρχή τον φοβόμουν. Καυστικός με τα σχόλια του, με πολύ (μπλακ) χιούμορ, μετά από όλα αυτά επισκέπτεσαι το μπλοκ του ακούς κλασική μουσική και ηρεμείς! ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ, κάπου πήγε αυτός, λέει αυτά που αισθάνεται με τις φωτογραφίες του. Η Fthora, άλλο ένα παιδί της τέχνης. The wrong man, ο αντιθετικός άνθρωπος που γράφει, γράφει, γράφει (αυτό δεν είναι κακό) με πολύ περίεργο lifestyle και πολυταξιδεμένος! Τελευταίο άφησα τον Leviathan του Director's Cut, την πιο πρόσφατη μου ανακάλυψη, ότι θέλετε για ταινίες σε αυτόν (ο Leviathan με τον Musicbug θα μπορούσαν να έχουν περιοδικά για Entertainment) Συγχωρέστε με αν ξέχασα κάποιον!

Σας ευχαριστώ ξανά όλους. Καλό σας βράδυ!

*χειροκρότημα*

Κυρίες και κύριοι, από ότι φαίνεται η τελετή τελείωσε πιο νωρίς

Εγώ, ο Καυστικός

Και εγώ ο Καλός εαυτός του μπλόκερ καθώς και ο ίδιος ο μπλόκερ

Πω ρε, πόσοι είμαστε;

Τελείωνε, πες την ατάκα σου

Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας

Σας ευχόμαστε ένα Καλό Βράδυ

Και καλό υπόλοιπο της εβδομάδας!

Καλό σας βράδυ!

*χειροκρότημα, μέχρι τελικής πτώσης*

29 σχόλια:

GeminiCious είπε...

Τι ετοιμαζεις παλι? Ελεος, δωσε και μια ιδεα σε μας :Ρ

DiViNe__ είπε...

τι έγινε καλέ;;
Μου κίνησες την περιέργεια!! Εγώ εδώ θα είμαι πάντως!

sCaTterBraiN είπε...

σε αναμμένα κάρβουνα...

turigr είπε...

Λίγα λεπτά έμειναν...

GeminiCious είπε...

σκατα...μας ξεχασε...δεν κανουν ετσι οι επαγγελματιες :Ρ

tinkerbell είπε...

Είσαι ρε παιδί μου ψυχούλα απίστευτη! Είναι απίστευτα sweet αυτό που έκανες, λέει πολλά για το τι φάση άνθρωπος είσαι. This was sooooo cool of you :)

turigr είπε...

Πω πω! Απίστευτο! Πώς τους θυμάσαι όλους αυτούς!

DiViNe__ είπε...

Αααα, και εγώ μπήκα να κάνω παρατήρηση ότι δεν άρχισε το show στην ώρα του!!

Πολύ καλή απονομή!! Μου άρεσε ιδιαίτερα έτσι όπως τα σχεδίασες όλα! και την παραμικρή λεπτομέρια!

Εμείς σε ευχαριστούμε που είσαι εδώ και μας κρατάς συντροφιά με τις αναρτήσεις σου, και μας χαρίζεις γέλια και όχι μόνο!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το δικό μου βραβείο, δεν το περίμενα, καθώς δεν πάει και πάρα πολύς καιρός που σε ανακάλυψα και με ανακάλυψες, όπως και να 'χει με συγκίνησες!
Το δικό μου βραβείο - αν και δεν προοριζόταν για το 300στό σου ποστ - βρίσκεται στο blog μου, γραμμένο 2 μέρες τώρα ήρθε η ώρα να ανέβει!

Φιλιά πολλά, να περνάς πάντα όμορφα!

GeminiCious είπε...

Πάλι εγινα κακος δηλαδη?
Δεν πειραζει...Σ'ευχαριστω πολυ Προφεσορα...να τις χιλιασεις (και βααααλε:Ρ).

Ε.Α. είπε...

Είσαι Θεός!
Τέλος! :-)

Ιθάκη-man είπε...

@ Tinkerbell:
Δεν ήταν τίποτα! :)

@ Turigr:
Με αυτά δεν έχω πρόβλημα τα θυμάμαι, τώρα να δεις που κάτι έχω να κάνω αύριο και δεν θυμάμαι... :p

@ DiViNe__:
Έλα τώρα, ωωωω (μ' αρέσει που κάνω και τον δύσκολο) Ναι, δεν ξεκινήσαμε στην ώρα μας, είχαμε μικρή καθυστέρηση :p Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες

@ GeminiCious:
ΔΕΝ έγινες κακός πάλι αγόρι μου, καλά έχεις ανέβει πολύ στην εκτίμηση μου μετά το αφιέρωμα! :)

@ The Espressionist:
Και εσύ! Όβερ! :)

sto-keno είπε...

Εκπληκτικό!!!! Με κατασυγκίνησες!!! Ευχαριστώ για το βραβείο!! Πραγματικά είσαι ψυχούλα :) Να είσαι πάντα καλά!! Χαχά μου 'φτιαξες το βράδυ!

Εγώ είπε...

Χαχαχα ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ!! Και ευχαριστώ για το βραβείο σου ήταν μία πολή καλή διοργάνωση. ( Γαλαξίας Παραγωγές??)

sCaTterBraiN είπε...

ευχαριστώ πολύ γλύκα! φυσικά με καταλαβαίνεις, είμαστε και στο ίδιο 10ήμερο όχι μόνο στο ίδιο ζώδιο. οπότε δε θα με παρεξηγήσεις που πρώτα σκάναρα να δω αν μου έδωσες βραβείο και μετά διάβασα το ποστ. χαχαχαχα, έτσι είμαστε οι ντίβες χρυσό μου, δε μπορείς να με καλείς στο σόου και να μη μου δώσεις βραβείο, θα γίνει του kanye! πολλά πολλά φιλάκια!!!!

Ιθάκη-man είπε...

@ sto-keno:
ΩΩΩΩ! Τίποτα δεν ήταν... :)

@ Liar:
Ευχαριστώ beautiful Liar, σιγά που θα έκαμε έτσι διοργάνωση η Γαλαξίας Παραγωγές! :p Ithaki-Productions, το έγραψα στο πόστερ είναι συνεργασία της ΚΩΛΟΥμπια και της Lakeshore :p

@ sCaTterBraiN:
Μη σώσεις και σηκωθείς να μου κάνεις χαλάστρα! :p Τίποτα καλό μου, συνδιδυμιακή αλληλεγύη! :)

^elfakos^ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
^elfakos^ είπε...

Thnx.....DarLiNG.... :*

Katsiki είπε...

Αυτό το καλέ σου με σκοτώνει... huhuhuhu
Εγώ σουβλιστό;;;; Δεν στο έχω πει το κόλπο; Κάθε φορά που πλησιάζει Πάσχα κάνω δίαιτα και έτσι δεν με σκοτώσουν για να με σουβλίσουν, γιατί δεν έχω ψαχνό!!! Χε χε χε...

Να τα χιλιάσεις τα ποστ σου Ιθακούλη μου... και το πονηρό μου μυαλό να ξέρεις δεν σε ξεχνάει... :p

musicbug είπε...

Wow!!! Den perimena kati tetoio!
Thelw na eyxaristisw ti mama mou, to mpampa mou, ton Theo, tin Thea (Lady GaGa), tous synadelfous bloggers, kai fysika esena pou mou ekanes ayti tin timi!
Theiko post boy!!! Thanx!!! Htan mia eyxaristi ekpliksi for sure!

Ιθάκη-man είπε...

@ elfakos:
Δεν κάνει τίποτα! :)

@ Katsiki:
Και να θελά να με ξεχάσεις δεν γίνεται δηλαδή ε; :p

@ musicbug:
Θεά η Γκαγκά μη χε; Τέσπα, γιορτάρες μέρες να μην πω κακία! :p

mahler76 είπε...

με φοβόσουν? εμένα? καλέ γιατί? χαχαχαχα

Να σαι καλά και σε ευχαριστούμε για τα βραβεία. Όλοι σχεδόν αγαπημένοι οι συν βραβευθέντες.

ProFyLaKtiKo είπε...

love you tooooooooooooo

Ιθάκη-man είπε...

@ mahler:
Μάντεψε! :p Εγώ ευχαριστώ!

@ Condom:
:)

STELIOS PENTARVANIS είπε...

Eίσαι γλύκας κε Ιθάκη φιλιά πολλά.

Ιθάκη-man είπε...

@ the wrong man:
Ευχαριστώ κε Λάθε Άνδρα :)

Έγραψα πάλι ο πούστης ... είπε...

Στα διάλα...Εσυγκίνησες με πάλε....

Πήγα να κλάψω αλλά έπιασα στο τηλέφωνο μια φίλη τζε ξεπερασα το....

Άτε από δαμέ ...Τζε ευχαριστώ πολλά για το βραβείον ....!!!!

Καλώς σας βρήκα...

Ιθάκη-man είπε...

@ Έγραψες ο πούστης:
Πέ μου εν η φίλη σου που σου τα είπεν τούτα ούλλα τζαι ήρτες να τα γραψεις δαμέσα; :p

Έγραψα πάλι ο πούστης ... είπε...

Όι ,έχω φίλους από τη Κύπρον τζε λαλούν πολλά Κυπριακά τζε έχω μάθει ...Είπα να μην έρτω να γράψω στα καλαμαρίστικα γιατί έχει πιο πλάκα στα Κυπριακά.....:)

Kος Μηδενικός είπε...

Λατρεύω Καλό και Καυστικό!!! Το δήλωσα και με τη Live φωνή μου!! Respect!!!