Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Ο Δεκάλογος της αχρηστίας

Αφού είναι κουραστικό να μιλάμε για την Μενεγάκη και λόγος δεν μας πέφτει για την Ελένη, όμορφη είναι, νέα είναι (και μάνα είναι αλλά τέσπα) Θα σας μιλήσω για 10 ακριβά sex toys (και κατ' εμέ άχρηστα!) Βρήκα τις πληροφορίες από ένα άρθρο και έψαξα το θέμα και σας παραθέτω και μερικές έξτρα λεπτομέρειες για το καθένα!

Ο Δονητής Inez είναι προϊόν της Σουηδικής φίρμας Lelo Luxe και είναι το αγαπημένο sex toy της Kate Moss, η τιμή του ανέρχεται στα 7500 ευρώ. Από εδώ!

Το Jimmyjane Iconic Rabbit δημιουργήθηκε στην Ιαπωνία περίπου 25 χρόνια πριν, είναι ο πιο γνωστός δονητής. Με εσωτερικό και εξωτερικό προσομοιωτή (ο Χριστός κι οι 12 Αποστόλοι) γνωστό και ως “Διπλά Ωραία” πωλείται στην τιμή των 65 αγγλικών λιρών απο το Coco de Mer. Out of stock!

“Όταν χρησιμοποιείται σωστά το γυαλί είναι ένας ασφαλής τρόπος να τονώσετε τα αισθήματα σας στο κρεβάτι, ιδιαίτερα όταν πειραματίζεσαι με διαφορετικές θερμοκρασίες τοποθετώντας το σε ζεστό ή κρύο νερό” είπαν για το Kiki de Montparnasse Ribs and Bumps Diletto, το οποίο πωλείτε στην τιμή των 150 δολαρίων από εδώ και προς το παρών είναι εκτός αποθεμάτων!

Το Myla Bone, το sex toy του interior designer Tom Dixon (έχασα πάσα ιδέα), και κάνει το designing όπως ο ίδιος τονίζει ξεχωριστό και ενδιαφέρον όταν εξερευνάς άγνωστες πλευρές του! Δεν ξέρω τι λέει αλλά εγώ τέτοιο πράγμα δεν θα αγόραζα ούτε για αστείο! Η τιμή του είναι 99 αγγλικές λίρες και μπορείτε να το δείτε εδώ και άλλα ανούσια και τάχα κουλτουριάρικα “πράγματα”στο myla.com!

Lelo Liv είναι ένα sex toy από μια οικολογική εταιρία της Σουηδίας (που κολλάει αυτό;) την Lelo που παράγει τα πιο περίφημα sex toys στην Σουηδία! Τα sex toys είναι ναι μεν μίνιμαλ αλλά και κομψά σχεδιασμένα για να δίνουν την μέγιστη απόλαυση” Το Lelo Liv είναι το μεσαίο μέγεθος sex toy της εταιρίας (17,4 εκατοστά) και έχει τις πιο πετυχημένες πωλήσεις. Διατήθετε σε κεραζί, πράσινο και μπλε και η τιμή του είναι 84 ευρώ! Μπορείτε να το βρείτε εδώ!

Το Look Shy είναι το μικρότερο sex toy της Shy, είναι επεξεργασμένα στο χέρι, και όλη η σειρά (Look Shy, Play Shy, Fell Shy) είναι εκτός αποθεμάτων εδώ και καιρό! Είναι φτιαγμένο από stainless steel και με ένα ένα λίθο Swarovski. Μπορείτε να το δείτε εδώ. Είναι 7 εκατοστά όλο κι όλο, 160 γραμμάρια (όταν λέω άχρηστο το εννοώ) και είναι 160 αγγλικές λίρες!

Το Jimmyjane Little Gold είναι ένα από τα αγαπημένα sex toys της Kate Moss (και αυτό!) και συχνά ονομάζεται το iPod των δονητών. Υπάρχει σε δύο εκδόσεις, σε πλατινένια έκδοση και σε ατσάλινη έκδοση. Η τιμή του αρχίζει από 195 αγγλικές λίρες και φτάνει και στις 3'250 αγγλικές λίρες στην έκδοση με τα διαμάντια. Είναι αδιάβροχο και η εταιρία σας συνιστά να το βάλετε στον καταψύκτη για μεγαλύτερη απόλαυση, να το έχετε μαζί σας στην πισίνα ή να το πάρετε μαζί σας σε μια βόλτα με το ποδήλατο (για να αεριστεί;) ! Θα βρείτε την απλή έκδοση εδώ!

Το επόμενο δεν είναι ακριβώς sex toy, ονομάζεται Coco de Mer Double-Ended Feather Tickler. Είναι μόλις 30 αγγλικές λίρες από εδώ

Το προτελευταίο sex toy ονομάζεται SaSi, είναι 5,3 ίντζες (ναι οι Άγγλοι ακόμα μετράνε με ίντζες) και έχει το λεγόμενο κουμπί Don't Stop (δεν κατάλαβα πως δουλεύει ακόμα) και αξίζει 94.99 αγγλικές λίρες και θα το βρείτε εδώ!

Τέλος θα κάνουμε με το Sensual Massager της Philips. Αδιάβροχο, τέλος. Μπορείτε να το βρείτε στη τιμή των 39,99 αγγλικών λιρών (προλάβετε γιατί είναι κανονικά 59,99) από εδώ ή από την Amazon στην τιμή των 49,95!

Παρακαλώ όσους πρόκειται να αφήσουν σχόλιο να μιλήσουν ΚΟΣΜΙΑ! Ευχαριστώ!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

En axrista an exeis diathesimo sunexeia ena barbato dermatino original. An den ton eshis omos? Sto grafeio ti kaneis? Sto mpotiliarisma?

sCaTterBraiN είπε...

ε, όχι και τόσα λεφτά για αυτό το πράγμα που μοιάζει με εκλαίρ!
(πάντα ήθελα sex toys αλλά ντρεπόμουν ακόμα και να μπω σε sex shop).
καλημέρα!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Το νουμεράκι 3 καλό φαίνεται και τέλος πάντων φυσικά και όλα είναι τέλεια, μπροστά στα ανοργασμικά κουτσομπολιά για τη Μενεγάκη.
Καλημέρα!

gay super hero είπε...

Τι να σου πω, δεν πολυκαταλαβαίνω τα σχήματα...'Εχω την εντύπωση ότι πολλά από αυτά είναι μόνο για γυναίκες :-)

'Η εγώ δεν έχω πολλή φαντασία...

Ιθάκη-man είπε...

@ Ο/Η Ανώνυμε/η:
Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει για το ορίτζιναλ, αλλά και πάλι "στο γραφείο"; "Στο μποτιλιάρισμα";

@ sCaTterBraiN:
Όλοι θέλουν ένα σεξ τόι αλλά το 96% (των όλων) ντρέπεται να πάει και να αγοράσει... Το ντρεπόμουν που είναι σε παρατατικό σημαίνει ότι πήρες; :p

@ Αστρο-συμμορίτες:
Το γυάλινο; ΩΩΩΩ μου φαίνεστε των άκρων :p

@ Gay Super Hero:
Σε γυναικείο περιοδικό τα βρήκα, είναι όντως για γυναίκες ναι, αλλά πως το καταλαβαίνεις από το σχήμα; (καλά μην μου εξηγήσεις καλύτερα αρχίζω και φοβάμαι :p )

STELIOS PENTARVANIS είπε...

τζάμπα τα λεφτά τα κόβω χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Για εσάς που ντρέπεστε να πάτε σε μαγαζί, αγοράστε μέσω διαδικτύου με αντικαταβολή. Για εσάς που τα θεωρείτε άχρηστα, είμαι της άποψης ότι μπορεί να είναι χρήσιμα για όλους: για αυτούς που έχουν όμορφη σεξουαλική ζωή, για αυτούς που δυσκολεύονται, για τους μόνους/μόνες, για τα ζευγάρια... κτλ.
Οι υπόλοιποι... συνεχίστε κανονικά :)