Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Dream, dream, dream

Ξυπνητήρι... Ξυπνάω με μια βαρεμάρα απλά και μόνο για να κλείσω το σκατοξυπνητήρι, κλείνω τα μάτια μου και στιγμιαία τα ανοίγω. Φοβήθηκα, κάποιος είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου, με πιτζάμες, με αγκαλιάζει και κοιμάται, δεν ξέρω το όνομα του αλλά κάτι μου λέει το πρόσωπο του... Κάνω να φύγω και ανοίγει τα μάτια του, μου λέει “Μωρό μου; Ξύπνησες;”

Κοιτούσα γύρω-γύρω μπας και καταλάβω τι έγινε, τίποτα, είμαι στο δωμάτιο μου, ναι... “Τι έχεις μωρό μου;” με ρωτά και απαντώ μηχανικά “Τίποτα” και πάλι κάνω να σηκωθώ και μου λέει “Που πας;” και με τραβά με νάζι και μου ψυθιρίζει “μείνε εδώ ακόμα λίγο” και με σφίγγει στην αγκαλιά του. Σάστισα αλλά εντελώς φυσικά, έμεινα εκεί, γυρίζω να τον δω αλλά έμπαινε φως από το παράθυρο και δεν έβλεπα και με φιλάει... Ε δεν μπορούσα να κάτσω εκεί, φιλιόμασταν, φιλιόμασταν και μετά ξανά αγκαλίτσα! Δεν ένιωσα ποτέ στην ζωή μου τόσο όμορφα...

Τον ρωτάω “Δεν θα πας δουλειά” και μου απαντά “Όχι τώρα, ακόμα λίγο, θέλω να μείνω εδώ”. Δεν είπα τίποτα, εγώ είχα το κεφάλι μου ακουμπισμένο στο στήθος του και άκουγα τους χτύπους της καρδιάς του, τι μελωδικός ήχος... Ήθελα να ξανακοιμηθώ! Ήμουν αγκαλιά με κάποιον στο κρεβάτι μου και νιώθω υπέροχα, δεν ξέρω ποιος είναι αλλά νιώθω τέλεια! Με αγκαλιάζει, με φιλά, ακούω την καρδιά του να χτυπά, νιώθω τόσο ήρεμος και γαλήνιος... Κλείνω τα μάτια μου και ξαναχτυπά το ξυπνητήρι...

Όταν άνοιξα τα μάτια μου είδα φως, κάποιος είχε ανοίξει το φως του δωματίου μου και το παράθυρο, αγκάλιαζα ασφυκτικά το μαξιλάρι μου και κάτω από αυτό ήταν ένα ρολόι... Ναι, τώρα ξύπνησα και άργησα!

10 σχόλια:

Πεζούνι είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
turigr είπε...

Θα γίνει και πραγματικότητα...μόνο που θα είναι πιο όμορφη από το όνειρο!

Εγώ είπε...

...en tha sxoliasw to comment you FindThatInch

Ανώνυμος είπε...

Τούτα φέρνουν οι μοναξιές Ιθάκη-μαν μου..

Αλλά να είσαι αισιόδοξος! Τουλάχιστον ξύπνησες με μιαν γλυκιά ψευδαίσηθηση.

ΧΧ

DiViNe__ είπε...

Καλέ άπαπα! Άγνωστος άνθρωπος που ξέρεις ποιος μπορεί να 'ναι! Εσύ που έχεις παρακολουθήσει και τις χαζοαμερικανιές θα πρεπε να τα ξέρεις αυτά!

Ο αληθινός θα 'ναι καλύτερος, πιο όμορφος, πιο γλυκός και θα τον έχεις όποτε θέλεις :D

Ιθάκη-man είπε...

@ turigr:
Γι' αυτό ζω...

@ Liar:
Δε θέλω να σχολιάσεις το σχόλιο του Find That Inch, εν το ποστ μου που θέλω να σχολιάσεις!

@ OneWayStream:
Πικρή...

@ DiViNe__:
Κάποιον μου θύμιζε...
Ο αληθινός χέστηκα αν θα ΄ναι πιο όμορφος, να είναι όποτε μπορεί κι τα άλλα είναι περιττά (απορρίπτω το "όποτε θέλεις" που είπες... δεν ισχύει)

sCaTterBraiN είπε...

κάποια μέρα θα το ζήσεις κι αυτό γλύκα!
:-)
και τότε θα γκρινιάζεις ότι ροχάλιζε, σου άρπαξε την κουβέρτα, ήθελε σεξ πρωί-πρωί, κλπ
(γιατί έσβησε ο findthatinch το σχόλιο, πάνω που είπα ότι μπόρεσα να καταλάβω τα κυπριακά!)

UrbanTulip είπε...

θα γινει θα γινει θα γινει!!!

musicbug είπε...

Keep the faith boy!!! To potiri misogemato:-) Einai poly omorfo synesthima, kai kapoia stigmi tha erthei, opote min anisixeis katholou, all in good time!!;-)

Ιθάκη-man είπε...

@ sCaTterBraiN:
Πολύ μου βιάζεσαι εσύ...

@ UrbanTulip:
Όλοι είστε τόσο σίγουροιιιι! :p

@ MusicBug:
Ναι, faith για αυτά δεν έχω, μου είναι παντελώς άγνωστα... Ναι εγώ να περιμένω αλλά αν με πατήσει αύριο αυτοκίνητο δεν θα 'ρθει!