Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

New Movie

Σιγά που θα μπορούσα να κρατηθώ μακριά από τα εκ των εκλογών της Ελλάδας. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς γίνεται αλλά χονδρικά πιστεύω ότι όλοι πήραμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα μετατράπηκε πολιτικά σε ένα μπουρδέλο με οικογενειακή υπόθεση. Και καλά μιλάμε για τα αλάνια της Ελλάδας, ο ένας καλύτερος από το άλλον! Αύριο έχει εκλογές (πάλι) και το αποτέλεσμα είναι προβλέψιμο από καιρό τώρα (πάλι). Άποψη δεν έχω (ναι καλά) γιατί δεν ξέρω ποιος θα είναι ο λιγότερο χειρότερος από όλους τούτους... Η πολιτική είναι πολύ βρώμικος χώρος και σίγουρα δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζουμε! Αλλά αύριο είναι μέρα που ο κόσμος θα ψηφίσει, σταυρώστε τους, σταυρώστε τους!

Με ειδοποιούν από το κοντρόλ, πάμε να δούμε το επόμενο ρεπορτάζ.

Η ΠΡΩΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗ-DISNEY Η ΠΡΩΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ

Με τα εγκαίνια του Ιθάκη-Disney Greece η Ιθάκη-Disney Pictures με έναν ύπουλο τρόπο θα μεταδώσει την πρώτη της ταινία αύριο στις τηλεοράσεις σας, η οποία αρχίζει αύριο νωρίς το μεσημέρι και θα συνεχιστεί μέχρι και τα μεσάνυχτα. Πρόκειται για ένα πολιτικό και ψυχολογικό θρίλερ όπου ο κάθε ένας από εσάς, Ελλαδίτες φίλοι, μπορεί να συμμετάσχει αν το θέλει. Πρωταγωνιστούν μερικές από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του κλασσικού ελληνικού παραμυθιού, με πολύ γέλιο, κλάμα και ότι ήθελε προκύψει!

Μην το χάσετε!

3 σχόλια:

Πεζούνι είπε...

hahaha Ithaki-Disney Pictures!
Shall we excepting any good comedies soon? :P
Anywho, I hate politics, I got a small taste on how they work at the Academy. No thank you, I would NOT like to participate.

sCaTterBraiN είπε...

πως ήταν λοιπόν η αντίδραση του κοινού; όπως την περιμένατε;
;-)

monaxikotita είπε...

mallon i politiki se xtipise sto kefali. euxomai tora na iremises