Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

New movie vol.2

“Ικανοποιητικά” χαρακτηρίζει “τα νούμερα τηλεθέασης” σε επίσημη ανακοίνωση της η Ithaki-Disney για την ταινία της Κυριακής. Τα νούμερα ήταν αναμενόμενα αλλά ο κόσμος φάνηκε να ενθουσιάστηκε από την ταινία καθώς ναι μεν ήταν αρκετά προβλέψιμη (όπως λέμε “αμερικανιά”) αλλά είχε κάποιες σκηνές τις οποίες δεν τις περιμέναμε!


Πάνω σε αυτήν την... “επιτυχία” όμως στάθηκε και η -πρόωρη- προώθηση της νέας ταινίας της Ithaki-Works Blog ™ η οποία είναι μια ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αποτελεί ένα remake της Ιαπωνικής ταινίας που έσπασε ταμία (και αυτή αναμένεται ότι θα σπάσει ταμία και θα ρουφήξει τα λεφτά!) και έγραψε ιστορία με την γνωστή φράση In seven days you will die”. Μια ταινία η οποία σάρωσε τα βραβεία Βουλής 2009 στην Ελλάδα και είναι υποψήφιο για Επίχρυσο Μούρο για τον πρώτο ανδρικό ρόλο. Η ταινία αναμένεται σύντομα στους κινηματογράφους! “Αυτό το δακτυλίδι δες το, πριν να είναι αργά!”

Την ίδια ώρα η Ithaki-Disney θα κυκλοφορήσει το CD Single του soundtrack της ταινίας της Κυριακής σε συνεργασία με την δισκογραφική εταιρία της Ithaki-Disney Records σε μια live εκτέλεση η οποία ηχογραφήθηκε από το Μέγαρο Μουσικής με την συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας. Το CD Single θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο “Παραιτούμαι” και θα περιέχει το ομώνυμο τραγούδι σε live εκτέλεση, studio version και instrumental. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το περιεχόμενο του ολοκληρωμένου album το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το προσεχές μέλλον με τραγούδια extra και τραγούδια έκπληξη.

3 σχόλια:

sCaTterBraiN είπε...

σεβεν ντέις.

tinkerbell είπε...

Theiko!!! :)

Ιθάκη-man είπε...

@ aCaTterBraiN:
Καλά μέχρι να καταλαβω τι έγραψες νόμιζα ότι έγραφες ξέρω-γω-γερμανικά και φοβήθηκα προς στιγμής

@ Christina, Χριστινούλα με την ψηλή μποτούλα:
Ευχαριστώ κορίτσι μου!