Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

About today

Δεν θα πω πολλά, δυο τρία μόνο: δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που ξεστομίζουν “Χρόνια Πολλά” σήμερα για την 28η Οκτωβρίου, στην εκπομπή “Έχεις μέσο” του Μέγκα Κύπρου μίλησε ένας κύριος Στυλιανού ο οποίος είπε ότι δυστυχώς στην Κύπρο είμαστε ανθέλληνες και ότι είναι αδύνατον να βρει μια ελλαδική εκπομπή χωρίς έναν γκέι και ότι οι γκέι είναι ανθέλληνες επίσης! Δεν θα σχολιάσω τον κύριο (γουότς μι) ο οποίος είναι ένα εθνικιστικό ον και αρνάκι (της Εκκλησίας ή της Δεξιάς είναι αυτός αν όχι και τα δυο) για να χρησιμοποιεί όρους σαν το ανθέλληνας και να το στολίζει με το δυστυχώς κι όλα αυτά γιατί δεν ξέρουν κάποιοι τι “γιορτάζουμε” (άλλο κουφό κι αυτό) σήμερα (αν και το θέμα ήταν το εκπαιδευτικό σύστημα); Κουφό enough ha? Δεν φτάνει που ήταν και ελληνάρας ο τύπος δεν ήξερε να αρθρώσει ελληνική λέξη, ο άξεστος, που νομίζει ότι είναι ο Μεσσίας του Έθνους!

Και έχω να πω ντροπή στο ΑΠΟΕΛ (προς τους Ελλαδίτες αναγνώστες μου που δεν ξέρουν περί τίνος πρόκειται: ΑΠΟΕΛ=ποδοσφαιρική ομάδα που ουκ ολίγες φορές έδειξε τις πολιτικές πεποιθήσεις της να συγκλίνουν με την φασιστική. Τα φιλιά μου στους Ελλαδίτες αναγνώστες) Σε οικτήρω ΑΠΟΕΛ, που αν και δεν με εκπλήττει επειδή ακριβώς δεν είναι η πρώτη φορά, που φωνάξατε την ώρα της παρέλασης μπροστά από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας εν μέσω συνομιλιών “ΌΧΙ-ΌΧΙ στην ομοσπονδία”. Λυπάμαι που βλέπω και τόσο νεαρά παιδιά με τόσο απαρχαιωμένα μυαλά.

ΥΓ. Για τις παρελάσεις τα είπα μια και δυο φορές, νομίζω είναι αρκετά!

2 σχόλια:

sCaTterBraiN είπε...

οι γκέι ανθέλληνες; όλοι; μιλάμε για τους έλληνες γκέι, για τους κύπριους γκέι ή για τους τούρκους γκέι;
αυτές οι καταπληκτικές γενικεύσεις θα ήταν για γέλια αν δεν κρύβαν αυτόν τον επικίνδυνο ρατσισμό.

Ιθάκη-man είπε...

Ναι ναι, αγαπημένε sCaTterBraiN, ή να σε λέω συνανθέλληνα??? ε? ΟΚ, σταματώ το φασιστικό χιούμορ! Είναι για γέλιο και κλάμα μαζί...