Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Celebration Review

Δεν ισχύει και τόσο πολύ αλλά ναι, η συλλογή των τραγουδιών της Madonna, που φέρει τον τίτλο “Celebration”, είναι αξιομνημόνευτη και όπως η ίδια δήλωσε περιέχει “34 τραγούδια που άλλαξαν τον κόσμο”. Μέσα από τα 34 τραγούδια της διπλής συλλογής παρατηρείς την εξέλιξη της Madge όσο και σε επίπεδο φωνής, ύφους και είδους ως τραγουδίστρια αλλά τόσο και στο στυλ του πάλαι fashion icon. Μπορεί τα βασικά μεν, αλλά πρώτα τραγούδια της βασίλισσας της Ποπ να θεωρούνταν τα πιο trashy κομμάτια της εποχής της αλλά σήμερα συνεχίζουν να ακούγονται και με την πάροδο του χρόνου γίνονται τα “ευαγγέλια” της ποπ μουσικής της δεκαετίας του '80, '90 και του σήμερα.

Vogue, Holiday, Everybody, Express yourself, Like a Virgin, Material Girl, Papa don't Preach, Dress you up με τα “ασύνδετα” μεταξύ τους Frozen, Music, Hung Up, 4 minutes έρχονται να ολοκληρώσουν τα best of the best τραγούδια της Madonna. Η best of συλλογή που είναι η τρίτη συλλογή στο σύνολο της τραγουδίστριας είναι διαθέσιμη και σε ένα CD, με 18 τραγούδια. Επίσης κυκλοφορεί και ένα Video Collection με τα περισσότερα μουσικά video: από τα 47 video που συμπεριλαμβάνονται τα 27 δεν έχουν προστεθεί ποτέ μέχρι τώρα σε συλλογή! Η συλλογή με τα μουσικά video ξεκινά χρονολογικά με το Burning Up του 1983 (αφήνοντας το πρώτο, το Everything) και φτάνει μέχρι το Celebration του 2009 με μια απουσία που μπορεί μόνο εγώ να πρόσεξα: το video του American Life (όσο και του πρώτου version που κυκλοφόρησε για μια μόνο μέρα τόσο και του δεύτερου) και για το τέλος να αναφέρω ότι η Madonna έχει στο σύνολο της 71 μουσικά βίντεο.

Ακούστε ξανά και ξανά και ξανά το Music και το Vogue!

Καλή Εβδομάδα σε όλους!

1 σχόλιο:

musicbug είπε...

De thewrw oti to "Celebration" leei kati gia tin poreia tis Madonna. Ta 2 proigoumena best itan pio pliri kai kalyptan perissotera apo tin poreia tis. Ektos tou oti ta tragoudia einai anakata kai opws nanai, to tracklist einai atyxes. Leipoun kommatares opws "Give it 2 me", "Jump", "Nothing really matters", "Love profusion", "Deeper and deeper", "The power of good-bye", "Get together", ki exei mesa kati akyra opws to "Miles away" to opoio mporei nanai oreo kommati alla itan apotyximeno single, to "Dress you up", "Burning up" pou den itan kan aparetita tracks gia tin syllogi. Gia na min pw gia to "Revolver" pou einai apla eleeino!!!
Den einai kaki syllogi, exei polla kala tracks, alla exei sigoura polles elleipseis kai me xalaei pou ta kommatia einai anakatemena. Tha protimisw to dvd.