Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Ύπνος...

Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να κοιμηθούν, αλλά όλοι κοιμόμαστε... Θα φτάσει η στιγμή που θα ξαπλώσουμε στο κρεβάτι μας για να κοιμηθούμε. Είτε από κούραση είτε επειδή δεν έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε. Και εκεί θα συνειδητοποιήσουμε πόσο γεμάτο είναι το κρεβάτι....

Οι περίεργες ανάγκες σε κρατούν μακριά από έναν ήσυχο ύπνο, οι έγνοιες σε καθυστερούν, οι σκέψεις όμως θα γίνουν όνειρα. Πάμπολλες είναι οι φορές που οι σκέψεις σου γίνονται -αν σε ηρεμούν ή αν είναι κάτι που θες- όνειρα ή -αν είναι κάτι που σε αγχώνει- εφιάλτες. Τα μυστικά τα οποία κρύβεις βαθιά μέσα σου το πρωί, ζώντας και μια δεύτερη ζωή πολύ πιθανόν, ξυπνούν όταν εσύ αποφασίζεις να κοιμηθείς. Λίγο πριν να κοιμηθείς σκέφτεσαι και πως θα ήταν η ζωή, πως θα σου άρεσε να ήταν, ίσως επειδή ξέρεις ότι οι σκέψεις θα πραγματοποιηθούν στα όνειρα σου. Όταν ξυπνάς απλά ζεις την άλλη πραγματικότητα, και εύχεσαι να καταφέρεις κάποια μέρα να ζήσεις το όνειρο σου!

Άλλοι άνθρωποι κοιμούνται νωρίς, άλλοι αργά... Άλλοι πάνε να κοιμηθούν και τους παίρνει ο ύπνος, άλλοι ξανασηκώνονται... Άλλοι αγκαλιάζουν τον άλλον που είναι στο κρεβάτι, άλλοι δεν έχουν να αγκαλιάσουν τίποτα -παρά μόνο το μαξιλάρι... Κάποιοι άνθρωποι κοιμούνται σκεπτόμενοι, κυρίως αυτοί που κοιμούνται μόνοι, ενώ κάποιοι άλλοι δεν κοιμούνται επειδή ακριβώς είναι σκεπτόμενοι... Όλοι όμως οι άνθρωποι θα κοιμηθούν και οι περισσότεροι θα ξυπνήσουν!

3 σχόλια:

musicbug είπε...

To'xw zisei polles fores, pao gia ypno kai mono gia ypno den peftw. Giati na min mporoume na kanoume shut down kai sto kefali mas opws kanoume sto pc? Pantws ena antidoto kata tis aypnias einai to kainourio album tis Barbra Streisand! Kalytero ki apo to na metras provatakia, me ayto tha koimitheis amesws san poulaki:-))
Kalimeraaaa

Εγώ είπε...

egw koimamai panta skeftomenos kai me adeio to krevati! e oi en prama?

sCaTterBraiN είπε...

καλύτερα άυπνος, παρά να κοιμάσαι όρθιος.