Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

#Τσα!

Τσα!
Οι κακές γλώσσες θα απαντούσαν με Που-! Χιουμοράκι #λέμετώρα.

Αυτά τα hashtag πρέπει να τα μειώσω γιατί το παράκανα η αλήθεια να λέγεται... Καλά μιλάμε το μάτι μου το φοβήθηκα και εγώ. Σου έλεγα την προηγούμενη φορά ότι έψαχνα εισιτήρια για ταξίδι αλλά δεν είχα λεφτά... ε βρήκα δουλειά μέχρι το καλοκαίρι! Αυτά είναι τα χαρμόσυνα. Αλλά το μάτι, βλέπεις, μόνο για τα λεφτά πιάνει και προσωρινά. Μη δούμε μεγάλη χαρά και πάθουμε τίποτα.

Τα πιο χαρμόσυνα νέα είναι ότι θα μαζέψω επιτέλους λεφτά! Τα λιγότερα χαρμόσυνα νέα είναι πως η δουλειά θα πάει μέχρι Ιούνιο άρα λιγότερη θάλασσα για αρχή και πως τα λεφτά που θα πάρω καλό θα ήταν να τα φυλάξω για τη σχολή. Μπορείς να με λες και προνοητικό αλλά θέλω να λειτουργώ με δικλείδες ασφαλείας. Μέσα στην τόση αβεβαιότητα επιθυμώ να είμαι βέβαιος στον ελάχιστο δυνατό βαθμό.

Πως τα λέω όμως ο μαλάκας, πως τα λέω...

Τώρα το θέμα είναι δεν έχω βρει ακόμη τις χρυσές τομές... Δηλαδή ο ύπνος είναι ένα θέμα, δεν κοιμάμαι τις σωστές ώρες ή δεν κοιμάμαι αρκετές ώρα και κάπου κάπου, χάνω... λάδια! Έχω ψιλοκουραστεί αλλά δεν μασάμε, τι να λέμε τώρα... Ζόρια ξε-ζόρια δεν μασάμε. Και οι διακοπές του Πασχάτου βλέπω να πηγαίνουν του βρόντου, Σουκού πριν τη μεγάλη βδομάδα και την Μεγάλη Δευτέρα έχω μαθήματα... Βλέπεις η ξεκούραση δεν είναι ακριβώς μέσα στο πρόγραμμα!

Δεν ξέρω τι λένε τα άστρα αλλά σκέφτομαι να κάνω κι άλλα ανοίγματα στον επαγγελματικό τομέα. Επειδή είμαι λαρτζ τύπος. Και σκεφτόμουν προχθέ -ναι προχθέ χωρίς ς- αφού κάνω δεύτερο πτυχίο λέω να ψάξω και ένα μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως για να πλουτίσω το βιογραφικό μου... Γιατί, για τα βιογραφικά σήμερα το μέγεθος έχει σημασία. Θα γίνουν κι αυτά ρηχά σαν εμάς, το ανθρώπινο είδος! Τα κοιτάμε απ' έξω, απ' έξω και από μέσα τίποτα.

Σκέπτομαι τι να κάνω το Σουκού και δεν βρίσκω κάτι, από την άλλη λέω, χέσε το, κάτσε να ξεκουραστείς αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νιώθω ότι τον τελευταίο καιρό αδρανοποιούμαι... Καλά, και ο καιρός δεν βοηθά ιδιαίτερα! Μια εξόρμηση στη φύση για γυμναστική έστω θα ήταν μια έξοχη ιδέα! Θα το δούμε όμως αυτό. Σιγά, δεν θα ταραχτώ τώρα (και) για αυτό!7 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Τόσο διάβασμα πως το αντέχεις; Εγώ δεν θα μπορούσα πια.. όσες φορές σκέφτηκα να κάνω κά μεταπτυχιακό, μόνο και μόνο το διάβασμα.. νομίζω δεν μπορώ..
Είπες χασταγκ, έχεις ίνστα;

Hfaistiwnas είπε...

Όσο για τη δουλειά, άμα βάλεις στόχους, δηλ. "θέλω να πάω διακοπές" μετριάζεται η κούραση..

Ξενικός είπε...

τα ΣΚ είναι μέρες ιερές, υποχρεωτικά αφιερωμένες στην αλλαγή παραστάσεων και την αναζήτηση νέων γνωριμιών. "Ξεκούραση" σ' αυτή την ηλικία;
Ξενικός

Kος Μηδενικός είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Kος Μηδενικός είπε...

Που-;

(...yes I know...κακή γλώσσα προσωποποιημένη!!)

Ιθάκη-man είπε...

@ Hfaistiwnas:
Αγαπημένε τακτικέ μου αναγνώστη που αφήνεις πάντα σχόλιο :p Οχι δεν εχω ινσταγκραμ, δεν ξερω επίσης πως δουλεύει αυτό το πράμα :p
Αστα να πάνε με το διάβασμα. Άστα να πάνε. Θα έκανα μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως αλλά είπα να το αφήσω! :)

@ Ξενικός:
Τώρα είναι η κούραση, τώρα και η ξεκούραση.

@ Μηδενικός:
Εσύυυυυ εσύυυυυ

Hfaistiwnas είπε...

@χαχαχα αφήνω πάντα, σχετικό είναι αυτό.. άμα δεν έχεις ασχοληθεί άστο το ίνστα, για φωτό είναι πάντως να τις ανεβάζεις.. άμα χρειαστείς τίποτα πες μου.
Υπομονή με το διάβασμα.. δεν είναι και το πιο εύκολο του κόσμου.. είπαμε..