Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Two iLight

Αγαπημένε μου αναγνώστη,
σήμερα έχω επέτειο! Τι επέτειο; Δυο βδομάδες βλέπω αυτούς τους τοίχους και τα βιβλία... Αλλά αυτή η σχέση δεν μπορεί να πάει άλλο, αντιλαμβάνεσαι, δεν προχωράει. Εγώ βλέπω τους τοίχους, οι τοίχοι με βλέπουνε (αν και η παροιμιώδης λαϊκή έκφραση ισχυρίζεται πως με ακούνε) και δεν προχωράει, καταλαβαίνεις, δεν έχει μέλλον αυτή η σχέση με τους τοίχους και τα βιβλία! Ναι, το ομολογώ έχουν πεταχτεί στην μέση τα βιβλία και έχω να σου πω πως ούτε με αυτά περνάω καλά...

Αυτές τις μέρες δεν έχω αφήσει μάθημα, συγγραφέα βιβλίου και μερικούς εκλεκτούς καθηγητές άβριστους! Έχω ρίξει ούτε και εγώ δεν ξέρω πόσες χριστοπαναγιές (οπ-οπ-οπ-οπ-οπ όπα άθεος στάιλ) και η αλήθεια είναι πως έχει πέσει πολύ βρισίδι και χαίρομαι που δεν μιλάνε βιβλία, που οι συγγραφείς είναι οι περισσότεροι νεκροί (ευτυχώς μερικοί εδώ και αιώνες) και δεν μου ανταποδίδει κανείς βρισιές και κατάρες... Η αλήθεια όμως είναι πως δεν κάνω και πολύ σοβαρό διάβασμα.

Και το πρόγραμμα μου είναι χάλια, ειδικά οι ώρες που κοιμάμαι. Βαμπίρι θα καταντήσω και δεν θα παίξω καν στο Τουάι-λάιτ... Φέρτε μου ένα (κιλό) κονσίλερ. Και άσε που νυστάζω όταν διαβάζω και όταν ξενυστάζω δεν μπορώ να διαβάσω. Ό,τι να ναι αυτό το εξάμηνο, πραγματικά, ό,τι να 'ναι! Φυσικά εγώ περίμενα προ πολλού πως αυτές τις μέρες να κάνω μπουμ αλλά δεν έκανα, έκανα; Και όσο πλησιάζει το τέλος της εξεταστικής αυτής τόσο πιο πολύ απομακρύνομαι από μια πιθανή έκρηξη! Τι έκρηξη; Έκρηξη φρεσκάδας που διαρκεί! Τι έκρηξη καλέ; Εντάξει και οι Μάγια έλεγαν πως θα καταστραφεί ο κόσμος; Ίδωμεν!

Λοιπόν και το διάβασμα συνεχίζεται, όπως η ζωή συνεχίζεται, εντός ή εκτός σπιτιού!
Καλή βδομάδα!

4 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Λίγη υπομονή ακόμη ντε και τέλος! Μετά θα εισαι όλη μέτα έξω! Όχι κονσίλερ, αγγουράκι για τους μαύρους κύκλους! χεχεχε

Ben Provis είπε...

Βγαις καμιά βόλτα να ξεσκάσεις για να μπορείς να συνεχίσεις!

Ιθάκη-man είπε...

@ Ηφαιστίωνας:
Ναι το είπαμε, και πατάτα ωμή :p Οι σακούλες πως φεύγουν; Με ανακύκλωση;
Λίγες μέρες μείνανε... :)
Καλή βδομάδα!!!

@ Ben Provis:
Θα το δοκιμάσω, αλλά δεν θέλω να νομίσουν οι τοίχοι και τα βιβλία πως δεν τα θέλω πια χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Καλή βδομάδα!!!

Hfaistiwnas είπε...

Στείλτες για ανακύκλωση ναι! λολολ!
Απο κονσίλερ δεν ξέρω..