Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Monday, again!

Θα αρχίσω να πιστεύω πως το να τα κάνω όλα χάλια είναι ταλέντο, να το γράψω και στο CV μου μπας και ενδιαφερθεί κανείς... Ή μάλλον άσε το CV όπως είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο!

Είναι η ζέστη, είναι η άρνηση του Πανεπιστημίου, δεν ξέρω αλλά δεν έχω όρεξη για τίποτα. Για τίποτα όμως... Τίποτα. Μην με βλέπεις, είμαι σαν την άδικη κατάρα που πάει και έρχεται στο σπίτι, με τις πιτζάμες όλη μέρα και όλη νύχτα (καλά όταν είναι ζέστη το βράδυ κάτι θα βγάλω) αλλά βαριέμαι αυτό είναι το νόημα, μην μου κολάζεσαι επειδή με σκέφτεσαι αγαπημένε μου αναγνώστη!

Τελικά το Modern Family δεν είναι τόσο χάλια όσο νόμιζα, αυτό μου έμαθε η προηγούμενη βδομάδα. Ελπίζω η τρέχουσα βδομάδα να είναι κάπως πιο παραγωγική και δημιουργική. Μαγειρεύω, σου το 'πα; Α, ναι έχω ξεκινήσει με γκουρμέ σαλάτες και ρύζια, ριζότα κλτ και το καλύτερο; Δεν έχει παραπονεθεί κανένας για το στομάχι του! Υπέροχα. Έχω την αδυναμία μου σε μερικά πράγματα και αυτό δεν κρύβεται η αλήθεια όταν τρως στην σαλάτα κολοκυθάκι ελαφρώς τηγανισμένο με μέλι ξέρεις πως ο τυπάς που έφτιαξε την σαλάτα την έχει δει ο επόμενος Μάστερ Σεφ, Τοπ Σεφ -καταρρέω- της Υφηλίου!

Η συγκέντρωση χρημάτων για ταξίδι αναψυχής πάει από το κακό στο χειρότερο... 20 ευρώ. Με 20 ευρώ νομίζω ούτε στην κατασκήνωση δεν θα μπορέσω να φτάσω, όχι να μείνω κι όλας! Θα δούμε, θα δούμε... Σε 4 βδομάδες επακριβώς θα ανοίξει η Κόλαση ντυμένη Πανεπιστήμιο, ό,τι προλάβουμε τώρα θα το κάνουμε! Θα κατασκηνώσω στην βεράντα νομίζω, είναι το μόνο που θα καταφέρω και θα προλάβω...

Καλή βδομάδα!

ΥΓ. Και όποιος είναι διακοπές (κοντά σε θάλασσα, πάλι κάνει) ας πει το όνομα μου να τηλεμεταφερθώ για λίγο... Ε; Ευχαριστώ!

2 σχόλια:

Leviathan είπε...

Και εγώ στο μπαλκόνι και φέτος...άντε και λίγο μέχρι τη Θεσσαλονίκη :) Καλή εβδομάδα!

Ιθάκη-man είπε...

Και το μπαλκόνι καλό είναι σου λέω :p
Καλή βδομάδαααα! :)