Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Desperate Αργία SEASON 5

Oh happy day!

Αχ αυτή η αργία είναι ότι ακριβώς περίμενα όλο τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο μέχρι χθες... Υπέροχα. Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να μπει σε τάξη ήταν ο ύπνος και έτσι έγινε! Κοιμόμουν δώ-δε-κα ολόκληρες ώρες. Φυσικά αν και το άσμα της Απόλυτης λέει “δώδεκα κι ούτε ένα τηλεφώνημα” ίσχυε όλως παραδόξως και στην δική μου περίπτωση! Προνόησα βεβαίως να βάλω το κινητό σε αθόρυβη λειτουργία αλλά όταν ξύπνησα και είδα το κινητό αντελήφθην πως δεν είχα ούτε μια αναπάντητη. Ω! Χαρά εις διπλούν. Τι χαρούμενη μέρα!

Χρονομαχίες όπως... ταυρομαχίες!

Το επόμενο πράγμα που τώρα φτιάχνω είναι ο χρόνος μου. Καλύτερος προγραμματισμός σημαίνει μεγαλύτερη ευτυχία και ικανοποίηση. Και όχι αγαπημένε αναγνώστη! Τα προγράμματα τύπου 13:00-13:30 φάε, 13:31-15:30 διάβασε και 15:31-16:15 δες τηλεόραση δεν έχουν να κάνουν τίποτα με αυτό που λέω. Αυτά είναι αυστηρά χρονοδιαγράμματα τα οποία θυμίζουν στρατό και άλλα παρόμοια... Ο χρόνος είναι σαν οι ταύροι όταν τους βάζουν στις αρένες! Αν θες να γίνεις ταυρομάχος, καλώς, γίνε αλλά να ξέρεις πως υπάρχει μια πιθανότητα να το χάσεις το παιχνίδι (και πριν να το καταλάβεις πάει και η ζωή σου).

Ότι και αν κάνεις φρόντισε να το κάνεις σωστά...

Όσος χρόνος και αν σου μένει φρόντισε να κάνεις αυτά που θέλεις να κάνεις για να χαμογελάς στο τέλος της μέρας. Αλλά σε συμβουλεύω να μην κάνεις κινήσεις ότι να ναι, αυτές που ονομάζω με μια λέξη κινησεισοτινάναι!!! Σου το λέω σαν συμβουλή και κράτα την γερά στο μυαλό σου: Μην γίνεσαι σαν τον Christian Louboutin που θέλει να κάνει της μόδας πάλι το τακούνι των εφτά εκατοστών! Ντροπής πράγματα! Μην σου πω πως αυτό είναι ο ορισμός της αμαρτίας!

Last but not least...

Λοιπόν, η καλή διάθεση πηγάζει από την ξεκούραση, να το θυμάσαι και αυτό! Κρατάς σημειώσεις; Πολλά πράγματα λέω... Και να καταλάβεις δεν έφαγα σήμερα όλη μέρα και δεν με ένοιαξε κι όλας. Αλλά τώρα που το στομαχάκι μου παραπονιέται, κάνει συναυλία, γουργουρίζει πως το λέμε, θα πάω να τσιμπήσω κάτι. Αν και Παρασκευή επέλεξα να μείνω σπίτι και να ξεκουραστώ, γιατί αργίες δεν θα έχουμε άλλες για αυτή την Ακαδημαϊκή χρονιά (Πρωτομαγιά μόνο)


Καλό Σαββατοκύριακο!

6 σχόλια:

Leviathan είπε...

Πολύ καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι!!!!

Dreamer είπε...

φίλε, 30 του γεναρη είναι δευτέρα. τώρα εγω, φανταράκι ακόμα, δεν ξέρω αν δεν θα εχεις μαθήματα ακόμα αλλά σε ενημερώνω :)
και υπάρχει και η καθαρή δευτέρα πριν την πρωτομαγια -καθιερωμενο λατρεμενο τριημερο των καρναβαλιων! -

Kος Μηδενικός είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=fS9FJwMoJaM

Holly Gay times...cloudy grey times!!! Happy days are here to stayyyyyyyyyyyy!!!!!!

Ιθάκη-man είπε...

@ Leviathan:
Ω! Ευχαριστώ!!! :) Καλή βδομάδα!

@ Dreamer:
Αγαπητέ Dreamer,
η γιορτή των γραμμάτων δεν είναι επίσημη αργία για το Πανεπιστήμιο Κύπρου :p Ναι, ναι, άκουσον άκουσον! Μπράβο! Την Καθαρά Δευτέρα την ξέχασα! Καλά να 'μαστε μωρέ! :)

@ Μηδενικόπουλε:
Άχου το αγόρι μου... Ανέβασες πυρετό στα ξένα; :p Μπάρμπρα Στρέιζαρντ θεά

Kος Μηδενικός είπε...

Όχι...και χτύπα ξύλο, γιατί θερμόμετρο δεν έχω πάρει!! χαχαχα!!

Ξενικός είπε...

δεν έχεις ακούσει ότι μπορείς να πάρεις άδεια από τη... σημαία;
ή από το... γιατρό;
Ξενικός