Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Wake me up when...

Όταν οι Pussycat Dolls έλεγαν Be careful what you're wishing for cause you just might get it δεν τα άκουγα! Να τα μας τώρα. Αλλά και εγώ σαν την Tinkerbell και τον κάθε σώφρων άνθρωπο που σέβεται τον εαυτό του μπορώ να μάθω από τα... λάθη να τα πω; όχι δεν είναι θέμα σωστού και λάθους. Μπορώ τελοσπάντων να μάθω από τις καταστάσεις και να κάνω τον εαυτό μου καλύτερο, όχι κατ' ανάγκην για την επόμενη φορά αλλά γενικότερα, ξέρετε τώρα... You 've been there and done that!

Λοιπόν, τετράδια έτοιμα για χρήση και από βδομάδας ξεκινάμε με μαθήματα στο Πανεπιστήμιο και την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσω και τα ιδιαίτερα (η συνήθεια που έγινε λατρεία) και μετά τέλη Οκτωβρίου κι άλλα ιδιαίτερα (και δεν μαζεύεται). Λειτουργώ καλύτερα έτσι, μελετημένο και καταγεγραμμένο σε πόρισμα. Δυστυχώς την δουλειά την κάψαμε ή μάλλον μας έκαψε... Αν με ηρεμεί κάτι αυτό είναι ότι θα μπω σε ένα πρόγραμμα...

Έχω γύρω μου χαρτιά, που γράφουν απλά μια ή δυο λέξεις και θα μπούνε στο κουτί της ανακύκλωσης λίαν συντόμως. Το Media Player νομίζω πως θέλει να με βρίσει γιατί δεν αποφασίζω τι τραγούδι θέλω να ακούσω, προς το παρόν μου την δίνουν τα λόγια, δεν γουστάρω λόγια. Είναι περίεργη η κατάσταση με εμένα, αλλά πιστεύω ότι θα επανέλθουν όλα με το που αρχίσω να παίρνω σοβαρά τα μαθήματα.

Δεν ξέρω αν είναι το καλοκαίρι ή αν έπρεπε να κάνω διακοπές φέτος... δεν είμαι εδώ να κάνω απολογισμό για το καλοκαίρι και μεταξύ μας δεν ξέρω αν υπάρχει και νόημα να κάνω κάτι τέτοιο. Είναι ωραίο το αίσθημα να ξεκινάς από το μηδέν αλλά όταν το κάνεις πολλές φορές σε κουράζει. Καλά ό,τι πιο άσχετο θα σκεφτώ θα σας το γράψω για αυτό σταματώ! Για το καλό σας το κάνω πιστέψτε με.

Ο δρόμος για την κορυφή είναι ανηφορικός και είναι μονόδρομος!

Λοιπόν εύχομαι όσοι είστε ακόμα διακοπές να περνάτε καλά και να επιστρέψετε με το καλό, καλά να περνάτε ό,τι και αν κάνετε. Όσοι επιστρέψατε για δουλειές και άλλα ταυτόσημα καλά να πάθετε, έλα αστιεύομαι. Καλή Αρχή σε όλους όσους ξεκινάνε σχολή (βλπ Περσέας) καλή επιστροφή στις δουλειές σας οι υπόλοιποι και ένα πολύ καλό μήνα σας εύχομαι!

4 σχόλια:

Περσέας είπε...

κάθε αρχή και δύσκολη.Αυτό το πρόβλημα με τα τετράδια το έχω αλλά το έχω λύσει σκίζοντας χρησιμοποιώντας τις κενές σελίδες σαν πρόχειρο
καλό μήνα

Ιθάκη-man είπε...

Την βγάζω με πια Book Refill, αυτό εννοώ τετράδια :p Όλα καλά θα πάνε που λένε και οι Σταβέντο! Καλό μήνα καλό μήνα! Καλή Αρχή και σε σένα! :)

Ξενικός είπε...

αυτό που κάνει ο Περσέας με τις λευκές σελίδες, το κάνω κι εγώ. Ίσως από υποσυνείδητο περιβαλλοντικό πνεύμα. Το καλοκαίρι, πάντως, συνεχίζεται για πολύ ακόμα!
Ξενικός
(επανήρθα, δριμύτερος)

Ιθάκη-man είπε...

@ Ξενικός:
Καλωσόρισες! :)