Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Still September

Ο υπολογιστής μου κινείται με υπερβολικά αργούς ρυθμούς... κατεβάζω μια πανάρχαια σειρά και βλέπεις ο υπολογιστής έχει βάλει όλες του τις δυνάμεις να μην με απογοητεύσει. Ναι, τόσα ξέρω από υπολογιστές. Και για να σε προλάβω αγαπημένε αναγνώστη, ναι, ξέρω τι είναι το antivirus και έχω και από αυτό και το δουλεύω.

Προσπαθώ να βρω τον ρυθμό της χαμένης καθημερινότητας μιας και ξεκινήσαμε δυναμικά την ακαδημαϊκή μας χρονιά. Τελικά ο Σεπτέμβρης είναι πολύ παρεξηγημένος μήνας, ο ρυθμός του είναι εκπληκτικός, ειδικά για αυτούς που νιώθουν ότι έχασαν τον ρυθμό τους και ακόμη περισσότερο για αυτούς που τον θέλουν πίσω. Μ' αρέσει, με εξιτάρει αυτή τη στιγμή να διαβάζω (μη φαντάζεσαι στοίβες) να οργανώνομαι με τα μαθήματα, τα φυλλάδια, το ένα το άλλο...για μετά δεν υπόσχομαι.

Σήμερα είναι και η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού -τουλάχιστον έτσι λένε, δεν θα έπαιρνα όρκο όμως γιατί χθες και σήμερα ήταν αρκετά ζέστη! Οι μέρες πάνε, οι μέρες έρχονται και φαντάζομαι θα μάθατε τόσα χρόνια ότι τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια ακούγονται παντώς καιρού σε αυτό το σπίτι. Προ ολίγου έπαιζε το All I want for Christmas της Μαράια και μέχρι να καταλάβω ότι ήταν χριστουγεννιάτικο χόρευα έξαλλα στον ρυθμό του τραγουδιού. Μπορεί και να 'ναι η Πανσέληνος για αυτό το έγραψα πρώτο, τραγική ειρωνεία να το πείτε, προοικονομία να το πείτε δεν θα με πειράξει!

Σήμερα ήταν μια κουραστική μέρα αλλά αυτό έχουν οι Δευτέρες και οι Πέμπτες από τούδε και το εξής, κούραση! Αλλά αύριο είναι μια ακόμη πιο μεγάλη μέρα και ανυπομονώ. Τον ύπνο πρέπει να τον φτιάξουμε λίγο... έχω αλλάξει και λίγο την διατροφή μου, έχω βρει καινούργιο οδοντίατρο, έκλεισα ραντεβού με τον κομμωτή και χαλαρώνω. Μετά από αυτό το γενικό σέρβις προγραμματίζω γενικές αναλύσεις αίματος!

Να περνάτε καλά! Καλή βδομάδα!

3 σχόλια:

Εγώ είπε...

Βασικά ναι ή που θα πέσεις με τα μούτρα τέτοια εποχή ή απλά θα κλαις the whole fun that is over. Θυμίζει μου το σχολείο τούτο που λέεις, άρεσκε μου πολλά να πιάνουμαι με τα μαθήματα στις αρχές, μετά όμως οοοκκει :P

Kος Μηδενικός είπε...

Καλέ..εγώ Ιούλη μήνα χόρευα με το All I want for Christmas...τι μας λες τώρα!!

Ιθάκη-man είπε...

@ Liar:
No, not the crying τέθκοιο... Fun? What's fun anyhoo? There was nothing fun about last summer :p
Χαλαρά, νομίζω δατς δε ππόιντ :)

@ ZeroPoint:
Δε θα σε γράψει κανένα βιβλίο εσένα αγόρι μου για αυτό! Δεν υπάρχει σωτηρία για εμάς που ακούμε τέτοια τραγούδια στο κατακαλόκαιρο