Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

No love, please

Επειδή όλοι μιλάτε για έρωτες κι αγάπες και ο ένας απαντά στο ποστ του άλλου εγώ εμπνεύστηκα και:

Γιατί δεν ερωτεύομαι; Περίεργο θα έλεγε κανείς. Μπα, είμαι τόσο ορθολογιστής που μπορώ να σας το επεξηγήσω και με μαθηματικούς τύπους, ώρες-ώρες μου την δίνει που είμαι τόσο ορθολογικός τύπος αλλά δεν μπορώ να μην είμαι, έτσι είναι τα πράγματα και έτσι είναι.

Το έχω ονειρευτεί, όσο καλό και αν ακούγεται εγώ το θεωρώ σήμερα κακό! Ναι έχω σκεφτεί με κάθε λεπτομέρεια την καθημερινότητα μου για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου. Δεν μ' αρέσει να λέω ότι έκανα λάθος αλλά μ' αρέσει να λέω πως έχουν τα πράγματα. Δεν θέλω να γίνω φαφλατάς, ούτε ονειροπόλος. Το να κάνω όνειρα το συνέδεσα με την πρώτη φορά που ερωτεύτηκα, πριν 3 χρόνια περίπου; Ούτε εγώ δεν θυμάμαι πότε ήταν ακριβώς! Ψέματα λέω, ξέρω πότε ήταν!

Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να “πείσω” πρόσφατα τον εαυτό μου να ξαναερωτευτώ, αλλά μάταια. Δεν μπορώ, δεν δύναμαι να ξαναμπώ στην διαδικασία της ψευδαίσθησης, έχω προσπαθήσει τόσο πολύ να βρω την γη κάτω από τα πόδια μου που τώρα δεν μπορώ να ξαναπετάξω! Δεν γίνεται, δεν είναι απλά ένα δεν μπορώ, δεν γίνεται. Βλέπω ότι δεν υπάρχει ουσία και σηκώνω τα χέρια μου (και όχι τα πόδια μου) δεν είναι ότι κάνω πίσω, δεν ήμουν και ποτέ μπροστά.

Είναι σαν να βρίσκομαι στην Μονόπολη, έκανα ένα γύρο και είμαι και πάλι στην αφετηρία, γλίτωσα την φυλακή, δεν αγόρασα ακόμα κανένα κουτί γιατί δεν δικαιούμαι στον πρώτο γύρο, δεν πλήρωσα φόρους, ήταν ήρεμα τα πράγματα. Τώρα ξέρω πως όταν περάσω την αφετηρία θα πάρω χρήματα αλλά δεν θέλω. Δεν είναι ότι φοβάμαι, αντιθέτως, θέλω να αγοράσω και εγώ κάποιο κουτάκι, αλλά δεν θέλω, δεν γίνεται να προχωρήσω, κρατάω εγώ το ζάρι (εγώ είμαι ο κύριος του εαυτού μου και το πιόνι μου εγώ είμαι πάλι) αλλά δεν γίνεται, μπορώ να το ρίξω αλλά δεν μπορώ να πάρω το πιόνι και να το προχωρήσω.

Το βράδυ κοιμάμαι με τα μαξιλάρια αγκαλιά, βάζω τα χέρια μου με τέτοιον τρόπο ώστε να νιώθω πως το μαξιλάρι (που κατά βάθος είναι ο γκόμενος, αλληγορικό enough για σας;) με αγκαλιάζει (καλά τον Σεφέρη τον έφαγα έτσι; Και τον Ελύτη) Και πάντα αυτά είναι ο λόγος που είμαι τόσο ήρεμος και νιώθω ασφαλής και κοιμάμαι ήρεμος... Θα συνεχίσω μέχρι να βρεθεί κάποιος με σάρκα και οστά

Κάποτε έλεγα ότι πρέπει να ερωτευτώ κάποιον για να ρθω στα συγκαλά μου, τώρα δεν το λέω πλέον γιατί πολύ απλά δεν το πιστεύω...

21 σχόλια:

musicbug είπε...

LOL Etsi elega ki egw, alla pantote tin patame:-) Den to apofevgeis boy, kapoia stigmi tha xanasymvei kai tha sou'rthei apo ekei pou den to perimeneis! Ki egw kapoies fores lew "ti tis thelw tis agapes klp, mia xara eimai kai monos mou" alla to synesthima tou erwta einai pragmatika toso monadiko pou panta tha mas leipei an de to viwnoume.
Don't lose your faith! H agapi tha se vrei opou kai nasai...opws leei i Haroula:-p

mahler76 είπε...

αγάπη μου για να έρθεις εσύ στα συγκαλά σου δεν χρειάζεσαι έρωτα άλλα ηλεκτροσόκ.

karkinos7 είπε...

θα το πιστέψεις σαν σκυρτήσει ξάνα η καρδιά και η ψυχή, μόνα τους θα πετάξουν και δεθα το κατάλαβεις!
Και είναι αφάνταστα πιο όμορφα σαν αγκαλιάζεις τον άνθρωπο!
Δε σε διάβασα για καλό απόψε!
Την Καλησπέρα μου!

GeminiCious είπε...

Μερικες στιγμες πριν αλλαξω (ξανα) λειτουργικο εχω να σου πω πως θελεις σαν τρελος να ερωτευτεις (οπως ολοι μας) αλλα καπου κολλας, πχ δεν βρικσεις κατι να σε συγκινισει, εχεις πολυ ψηλα στανταρτς, φοβασαι να δεθεις κλπ κλπ κλπ. Δεν ειναι διακοπτης να τον κλεισεις, καποια στιγμη θα ξεχαστεις (καλη ωρα) και θα σου ρθει κατακεφαλα.... Επισης, αυτο που το εχεις σκεφτει με την καθε λεπτομερια μου θυμιζει το λαβ σορυ που η αλλη ηθελε να κανει 2 παιδια (ενα αγορι και ενα κοριτσι) με εναμιση χρονο διαφορα... Μην ακουω χαζα, Ζωη σου ειναι, δεν ειναι δρομολογιο του TGV για να ειναι ακριβες...Ζησε πουλι μου τη ζωη οπως και αν ερχεται, αυτο ειναι το ωραιο, να σου σκαει απο κει που δεν τα περιμενεις. Οποτε ασε τα "παρακαλω πολυ" δεσποινις Μιχαηλ και αν ειναι να ρθει θε να ρθει και δεν σκας... Φιλακια ρουφιχτα παντου, παω για φορματ :)

DiViNe__ είπε...

Αν προσπαθείς να ερωτευτείς είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα αποτύχει.

Άστο να έρθει από μόνο του. Θα είναι και πιο ωραίο :)

Πεζούνι είπε...

Pff erwtes. Mpliax. Never lead to someplace nice for me just yet...

Εγώ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Εγώ είπε...

j egw kapos etsi, mia theleis mia en theleis. merikes fores leeis just a person for those moments, a person to do stuff with. j na peis ok esheis filous na kamneis stuff mazi alla jeinoi oi filoi ama exoun gkomenous/gkomenes j kanonizoun ta oulla mazi tou/tis j esi miniskeis siksilos? e gamoto -.- e alla meta perna ok. (lol esvisa to gia na ksanakamw kainourio comment me parapano logia alla anyway ekama ta skata)

Ιθάκη-man είπε...

@ musicbug:
Δεν την πατάω εγώ, είμαι πεπεισμένος να μην ξαναπέσω στο ψέμα, θα ερωτευτώ κάποιον που θα με ερωτευτεί πρώτα! Το ξέρω ότι δεν είμαι μια χαρά και μόνος μου!
Δεν χάνω την πίστη μου, ντοντ ουόρι!

@ Μάλερ:
Άη μαρή!

@ gaykarkinos:
Καλησπέρες Καλησπέρες! Είπα εγώ ότι δεν είναι καλύτερος ο άνθρωπος; Δεν κοιμήθηκα ποτέ αγκαλιά με κανέναν, ουδεπώποτε!

@ GeminiCious:
Το θέλω και δεν το κρύβω αλλά δεν πιστεύω ότι αν ερωτευτώ στα τυφλά θα είμαι καλύτερα. Έχω βρει κάποιον να με συγκινήσει, δεν έχω ψηλά στάνταρτς εδώ και καιρό (αν δεις αυτόν που με συγκίνισε θα καταλάβεις) και δεν φοβάμαι να δεθώ σε διαβεβαιώ!
Αν είναι να ρθει θα ρθει, αν είναι να μην έρθει δεν θα ρθει αυτό λέω!

@ DiViNe__:
Αυτό το "άστο από μόνο του" δεν μ' αρέσει, αν είναι να ρθει να ρθει αλλά να ναι και αληθινό αν είναι να ρθει και να είναι ψεύτικο να πάει στα κομμάτια

@ FindThatInch:
Κάμε και εσύ πόστ :p

@ Liar:
Εν τα έκαμες σκατά έλεος, εσύ πρέπει να κερδίσεις αυτοπεποίθηση! Ότι κάμεις νομίζεις ότι κάμεις το χάλια! Ήρεμα! :)

karkinos7 είπε...

Να ευχηθώ τότε στην αντικατάσταση των μαξιλαριών σε ανθρώπινη μορφή!
Την Καλησπέρα μου!

Ιθάκη-man είπε...

@ Gaykarkinos:
Ω! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! :p

GeminiCious είπε...

Γιατι παντα σε διαβαζω πριν φυγω απτο σπιτι η παω να κανω κατι... Λοιπον πριν φυγω για τη δουλεια εχω να σου πω εγω και η ψιλοκαμμενη γουνα μου οτι αν ειναι να βγει ψευτικο στ'αρχιδια σου διοτι αν δεν πεσεις δεν μαθαινεις να περπατας κλπ κλπ. Αμα ζεις με το φοβο να μην πληγωθεις (σαν την αφεντια μου) περνας καλα δεν λεω, πολυ καλα αλλα οπως εχει πει και η φιλη Ζετα/Ηλεκτρα δεν ολοκληρωνεσαι, δεν χτιζεις. Ξερεις οτι η μαμα σπουργιτινα πεταει τα μωρα της απτη φωλια για να μαθουν να πετανε? Εεε κανονισε μην ερθω να σε πεταξω! φιλια πολλα και παντου, παω δουλεια και ευχησου μου πολλα πολλα τιπς :Ρ

Ιθάκη-man είπε...

@ GeminiCious:
Έχεις πάθει εξάρτηση με το μπλοκ μου!
Το "Μόλις Χώρισα" εννοείς με την Ηλέκτρα;
Περπατάω από ενός χρονού, 18μιση χρόνια πέρασαν έκτοτε και ακόμα περπατώ μην ανησυχείς, και ποδήλατο ξέρω να χρησιμοποιώ!
Δεν είχα ποτέ σχέση! ΠΟΤΕ! Ούτε κάποια τυπικότητα! Αυτό με ενοχλεί περισσότερο, δεν ξέρω πως λειτουργείς, δεν βγήκα ποτέ για ραντεβού, δεν με πήρε κανείς στο σινεμά, δεν με πήρε κανείς έξω για φαγητό, δεν μου έστειλε ποτέ κανείς μήνυμα να δει τι κάνω (εκτός κι αν ήθελε να βρεθούμε) δεν μου τηλεφώνησε κανείς να με ρωτήσει τι κάνω, δεν μου πρότεινε κανείς να κοιμηθούμε αγκαλιά...
Love is in the air αλλά για να έχεις αποτέλεσμα χρειάζεσαι δύο ανθρώπους να τον (έρωτα) εισπνεύσουν! Έλα και ρίξε με. Αν θες πέφτω και μόνος μου, το θέμα δεν είναι να φάω τα μούτρα μου (γιατί αυτό καταφέρνω όταν ερωτεύομαι προς το παρόν, επειδή είναι ανούσιο) το θέμα είναι να ανοίξω τα φτερά μου. Ε πως θες να μάθω να πετάω καλέ μου; Τα πουλάκια (όχι εκείνα που σκέφτεσαι) καταφέρνουν να πετάξουν από "άμυνα", δεν έχουν άλλη επιλογή: πετάνε ή πέφτουν. Με το να μου λες όμως εμένα να έρθεις να με ρίξεις είναι σαν να μου λες κάνε λαδολέμονο και μου δίνεις 5 λεμόνια μόνο! Δεν γίνεται να μάθω χωρίς να πάθω αυτό το κατανοώ. Να πάθω μόνος μου ΔΕΝ φτάνει σε αυτήν την περίπτωση! Ελπίζω να με “πιάνεις” και να είχες και τιπς

GeminiCious είπε...

14 ωρες μετα που σημαινει οτι σχολασα, συνεχισα μακρααααν ειχα και τιπς και μολισ γυρισα σπιτι κ σημερα αντι για βρωμικο τρωω μπουγατσες (ναι 3, ΠΕΙΝΑΩ:Ρ) εν μερη εχεις δικιο αλλα επειδη ειμαι εντελως κομματια κ δουλευω και παλι αποψε θα σ απαντησω αλλησ τιγμη με πιο καθαρο μυαλο :) φιλακια πολλα κ καλημεραααααααααα :)

Ανώνυμος είπε...

an sou einai ksekatharo ti thelis PIENNE PIASTO. j to na eshis gkomeno en simainei stamatas na niotheis monos sou. akoma j an ton agapas opos en agapises kanena allo j jinos to idio. apla eto kapoies fores volefkoumaste me tin monaksia. vale j to oti areskei mas na mourmouroume.
j anw tosous gay o topos. tosa kala paithkia. akoma j stin kipro. evlogia theou gia onoma. amartia na men aploneis to sheri sou.

sCaTterBraiN είπε...

καλημέρα! τώρα που ήρθε η άνοιξη θα φτιάξει η διάθεση και θα πάψεις να το σκέφτεσαι. και όταν πάψεις να το σκέφτεσαι ίσως και να συμβεί. ή όχι, στα αρχίδια σου, αρκεί να περνάς καλά.
πολλά φιλιά!
:-)

Ιθάκη-man είπε...

@ GeminiCious:
Αχ μπουγάτσα, λατρεύω! Εν (μεγάλω) μέρει έγω το δίκιο μου ναι!

@ Φθορά:
Κοίταξε, σκέψου ότι είναι σαν να πας για ψώνια και δεν έχεις πολλά λεφτά, έχω ότι χρειάζομαι τώρα. Δεν θα πάω να αγοράσω κάτι που δεν θα μου είναι χρήσιμο! Δεν πρόκειται να κυνηγήσω κάποιον ο οποίος εν με θέλει. Και ναι γκέι είμαστε πολλοί, το ομολογώ αλλά ΔΕΝ είναι τόσο απλό το θέμα (πρέπει πρώτα να βρεις κάποιον, πρέπει ο κάποιος να είναι top ή btm ανάλογα με το τι είσαι εσύ ε και μετά πρέπει να σμύεις μαζί του κ.ε) Αν είναι να απλώσω το χέρι μου και να αρπάξω την αδελφή που είναι πιο γκέι και από εμένα έλεος, να τον κάμω τι;

@ sCaTterBraiN:
Τώρα που μπαίνει άνοιξη είναι το πρόβλημα, όλα τα λουλούδια ανθίζουν, όλα τα πουλιά (όχι εκείνα που σκέφτεσαι) τρελαίνονται (καλά, τα άλλα είναι που είναι) Δεν με απασχολεί τόσο όσο φαίνεται

Ανώνυμος είπε...

eleos en eipame na arpakseis ton proto antra pou enna deis! exoume ena epipedo enne? apla thelo na sou po, ama to thelis enna vrethei o gerimos. pou enna paei? esi na eisai kala j enne j oulloi xalia. etsi thelo na pistefko dld!
cheers!

Ιθάκη-man είπε...

@ Fthora:
Δεν είπα ότι είναι όλοι χάλια, αλλά είναι τεράστιο θέμα το να "βρεθεί" κάποιος. Θέλω να βρεθεί αλλά προς το παρόν μέχρι τώρα δεν βρέθηκε!

ProFyLaKtiKo είπε...

χα! σε κράξαν όλοι ε; εμ τι περίμενες... ο έρωτας δεν προγραμματίζεται. όσο και αν λες πως δεν το θες, θα σου ρθει ξαφνικά. και αυτά στα λέει ένας (κάποτε) πολύ κυνικός για τον έρωτα

Ιθάκη-man είπε...

@ Condom:
Όταν θα 'ρθει θα ξαναμιλήσουμε :p Και δεν νομίζω ότι όλο αυτό ήταν κράξιμο, απλά μια μικρή συζήτηση. Αν και πιστεύω πως δώσατε όλοι λάθος έμφαση