Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

F ' R ' I 'E ' N ' D ' S

Οι φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή μου, αν και δεν είμαι τόσο ανοικτός τύπος. Οι φίλοι που έχω τώρα είναι οι ίδιοι από το καιρό του Γυμνασίου και μετρημένοι στα δάκτυλα. Δεν τους βαρέθηκα, έχουν φύγει όλοι για σπουδές, και βλεπόμαστε 3 φορές τον χρόνο! Μπορεί να μην μιλάμε πολύ αλλά καταλαβαινόμαστε περισσότερο από ότι παλιά (είναι και το γεγονός ότι παλιά ήμασταν πιο ανώριμοι από τώρα) και η απόσταση μας βοήθησε αρκετά, δεν είμαστε τόσο επιπόλαιοι ο ένας με τον άλλον... και οι φίλοι μου είναι σχεδόν αποκλειστικά γυναίκες

Στο Πανεπιστήμιο δεν έχω κάνει φίλους, φοιτητική ζωή στην Κύπρο, για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, είναι τα πάρτι των δυο παρατάξεων τα οποία είναι τις ίδιες μέρες, άρα θα πας ή στην μια ή στην άλλη (και είναι και καθημερινές)! Στο Πανεπιστήμιο βρίσκω τον κόσμο λίγο απόμακρο, λίγο αλλού αλλά και εγώ είμαι κάπως εχθρικός νομίζω, το έχω παρατηρήσει από το body language μου.

Θα 'θελα να είχα κι άλλους φίλους, όχι πολλούς, ακόμα τόσους τελοσπάντων! Και θα 'θελα να είχα φίλους γκέι, δεν ξέρω γιατί αλλά θα 'θελα.

Είμαι μοναχικός τύπος, τουλάχιστον έτσι νομίζω έτσι ξέρω μέχρι τώρα, την βρίσκω με τον εαυτό μου αλλά σε κάποια φάση, μετά από καιρό, δεν μου αρκεί. Όταν πω ότι θα 'θελα να δοκιμάσω να βρω κάποιον, αυτό δεν γίνεται και έτσι μένω όπως και να έχει μόνος. Δεν ξέρω τι γίνεται, ίσως να είμαι (και) εγώ το πρόβλημα.

Και να είχα προσωπική-ερωτική ζωή δεν θα την μοιραζόμουν, και γενικά τις προσωπικές μου στιγμές δεν τις μοιράζομαι. Τις κρατώ για μένα, είναι στιγμές που τις θέλω για μένα! Όταν ερωτεύτηκα, όταν έπεσα στο πάρκο και ήμουν λες και ήρθα από την μάχη στο Ιράκ, όταν πληγώθηκα, όταν τρομοκρατήθηκα, όταν κινδύνευσα, όταν χτύπησα, όταν πέθανε η γιαγιά μου, τα κράτησα όλα για μένα! Κανείς φίλος μου δεν με είδε να κλαίω, ποτέ μέχρι τώρα! Και οι γονείς μου με έχουν δει να κλαίω μόνο δυο φορές (από τότε που σταμάτησα να κλαίω όποτε πεινούσα ή κτυπούσα ή όποτε βαριόμουν)

Ακόμα και στο μπλοκ, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζετε για 'μένα, δεν τα έχω πει! Αλλά ούτε ανακοινώνω ή να το δηλώνω ξεκάθαρα όταν δεν είμαι καλά και κάθομαι και κλαίω (εκτός από την φορά που έκλαψα όταν έπαιζαν διαφημίσεις απλά και μόνο για να σας αποδείξω ότι άνθρωπος που κλαίει σε διαφήμιση απορρυπαντικού σημαίνει πως έχει σοβαρό πρόβλημα). Θυμάμαι που είπα πως δεν θα απομονώσω το μπλοκ (κάτι που έκανα 2 φορές συνολικά) και τι κατάφερα; Καθόμουν και έγραφα το sequel του “Μοιρολόι της Φώκιας” στην γκέι εκδοχή. Γελάω όταν τα βλέπω όμως, μ' αρέσει, θυμάμαι και εγώ στιγμές που δεν θυμάμαι πια! Μ' αρέσει όπως και να 'χει που έχω το μπλοκ, είναι και αυτό ένας φίλος μου, και εσείς που με διαβάζετε και εσείς που αφήσατε σχόλια, σας νιώθω σαν μια νέα οικογένεια από φίλους!

Ο Ελφάκος και το Δίδυμο μυαλό δεν είχαν profile picture, συγγνώμη αν ήμουν επιλεκτικός και αν άφησα κάποιον/α πίσω αλλά δεν έχω πολύ χρόνο!

23 σχόλια:

Katsiki είπε...

Αχ κωλόπαιδο με συγκίνησες πάλι με τι φώτο σου... Μα να θέλω να σου γράψω κακία έτσι για να την γράψω και να μην μπορώ!!!
Εγώ ένα έχω να σου πω μόνο... ναι δεν λέω οι προσωπικές στιγμές είναι για μας... αλλά πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε 1-2 άτομα(φίλους) να τις μοιραζόμαστε και να μην τις κρατάμε μέσα μας...
Τουλάχιστον εγώ έτσι λειτουργώ... μπορεί πολλοί να νομίζουν ότι τα λέω όλα σε όλους, αλλά τα σημαντικά είναι για μερικούς μόνο.. (Τα 2 μώρα μου και τώρα τελευταία και το σκαμπό μου :D)

Και όπως μου είπε μια γνωστοί οι δικοί σου άνθρωποι στην χαρά φαίνονται... όχι στην δυσκολία... Γιατί στις δυσκολίες θα βρεις άτομα να σε στηρίξουν... Το θέμα είναι ποιος θα είναι δίπλα σου στη χαρά σου, να χαρεί με σένα χωρίς να σε ζηλεύει...

Μάκια

Έγραψα πάλι ο πούστης ... είπε...

Στο διάλο πάλι...Και δω με έχεις βρε?!

Πάντως να ξέρεις και μεις λιγο πολύ σαν οικογένεια νιώθουμε...Τουλάχιστον εγώ αυτούς που αφήνουν έστω και ένα σχόλιο στο μπλογκ τους εχω σαν φίλους μου..άσε που πολλά από αυτά που γράφω στο μπλογκ δεν τα ξέρουν ούτε οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι...

άντε πάλι με σκλάβωσες που έβαλες τη φωτό μου....

:)

Power αγόρι , power !

Έγραψα πάλι ο πούστης ... είπε...

Στο διάλο πάλι...Και δω με έχεις βρε?!

Πάντως να ξέρεις και μεις λιγο πολύ σαν οικογένεια νιώθουμε...Τουλάχιστον εγώ αυτούς που αφήνουν έστω και ένα σχόλιο στο μπλογκ τους εχω σαν φίλους μου..άσε που πολλά από αυτά που γράφω στο μπλογκ δεν τα ξέρουν ούτε οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι...

άντε πάλι με σκλάβωσες που έβαλες τη φωτό μου....

:)

Power αγόρι , power !

DiViNe__ είπε...

Αααααααα πάλι εμένα είπε σκαμπό;;;;
Γκρρρ!!

Έχω να πω ότι μέχρι τα 19 μου περίπου ήμουν έτσι. Επίσης ποτέ δεν με είχε δει κανείς να κλαίω. Αν και είμαι αρκετά κοινωνικός σαν άνθρωπος, είμαι αρκετά κλειστός στα συναισθήματά μου. Άκουσα παραπονάκια από φίλους, όχι γιατί δεν τους άρεσε έτσι όπως ήμουν, αλλά επειδή ήθελαν να ξέρουν πόσο σημαντικοί είναι για την ζωή μου.

Πλέον ανοίγομαι σε αυτά τα θέματα λίγο πιο εύκολα, πάντα σε κοντινούς μου ανθρώπους. Είναι πολύ όμορφο οι κοντινοί σου άνθρωποι να ξέρουν πόσο τους αγαπάς :)

Τα φιλιά μου, σε ευχαριστώ που με συμπεριέλαβες στην φώτο!

Εγώ είπε...

haha thanks for including me sto composition me tis photos. Kapoia pramata isxioun j gia mena. Eimai apomakros sto uni, thelw j egw na gnoriso j allous jai nomizo pos an metakomisw tou xronou se pio megali poli tha kamw gnorimies, alla eskeftika to jai to provlima eimai egw. To provlima eisai esi. En ennow oti eisai provlimatikos, alla afou eipes to j esi eisai apomakros. Tora en kserw an tha ginei kati pou dame j na paei alla try going somewhere you've never been (malakia tora eipa alla anyway alla mporei na doulepsei). One step at a time. J egw en lew polla pramata sto blog giati oi pio polloi followers m en filoi mou pou konta jai ntrepomai na pw kapoia pramata pou exoun na kamoun me jeinous! En spastiko I know. Alla jeina oulla pou en leeis lee ta dame afou en o monos topos na ta peis. ANYWAYYY bye lol

musicbug είπε...

Eixes den eixes mas pethanes pali:-) Poly orea ta osa les, eisai se ligo emotional fasi i mou fenete?:-)
Kalinyxta kai kalo ksimerwma boy!!!

tinkerbell είπε...

Ουουου με συγκίνησες παλιόπαιδο (με την καλή έννοια βέβαια!). Εδώ είμαστε, έστω μέσω blog και για παρέα και για πλάκα και για παρηγοριά! :)

Ιθάκη-man είπε...

@ Katsiki:
Γράψε μου κακία, θα τρελαθώ!
Όχι αυτά που είπα δεν τα ξέρει κανένας (εκτός το ότι ερωτεύτηκα γιατί φαινόμουν)

@ Πούστη:
Σε σκλάβωσα; Αν σε πάρω στην παραλία θα μου φέρνεις και το φρίσμπι;

@ DiViNe__:
Ξέρουν πόσο τους αγαπώ (ελπίζω :p)

@ Liar:
Δεν νιώθω την ανάγκη να τα πω, τούτα επεράσαν... Αν τύχει κάτι θα το πω!

@ musicbug:
Ναι είναι οι μέρες της περιόδου μου :p χαχαχα Το γράφω από καιρό και δεν το πόσταρα μέχρι χθες

@ Tinkerbell:
Ναι, ναι εσυ δεν γλιτώνει την Eurovision Night μην μου κάνεις τον Κινέζο :p

Έγραψα πάλι ο πούστης ... είπε...

Kai tis sagionares sou...xaxaxaa

Ανώνυμος είπε...

αι αμ γιουρ φριεντ!! :D
Νομίζω οι παραπάνω άνθρωποι στον τζαιρό που ζούμε έτσι ένει.. Απομονωμένοι τζαι κλειστοί στον εαυτό τους! Ίσως επειδή δεν νοιάζονται ούτε οι υπόλοιποι αν ανοίγεσαι ή όχι..

mahler76 είπε...

αχ σταμάτα δεν είμαι για συγκινήσεις. Φιλάκια ρε μικρούλη.

Ιθάκη-man είπε...

@ Ηλέκτρα:
Aν θέλω κάτι θα το πω, αν δεν θέλω δεν θα το πω. Αλλά πάντα κάτι λεω!

@ Mahler:
Δεύτερη κουβέντα σε ένα μήνα; Δεν θα μου πεις Καλό Πάσχα τον άλλο μήνα; :p

Ethan Raynolds είπε...

Πολύ συγκίνηση..... Απλά αν και δεν ξέρω σε τι περιβάλλον είσαι πιστεύω είναι στο χέρι σου να κάνεις παρέες έτσι για ένα ποτό να ξεδίνεις και εσύ...Όσο για τις γκέι παρέες...Πράγματι μπορεί να πετύχεις άτομα που να περάσεις αξέχαστες στιγμές....Απλά τόλμησε το!:D

Ιθάκη-man είπε...

@ Ethan:
Τολμώ, γενικότερα, όσο και να θέλω να φαίνομαι "εκ του ασφαλούς" δεν είμαι... Προσπαθώ και κάνω ότι περνά από το χέρι μου, είναι περίπλοκο όμως. Εύκολα μπορώ να τα πω αλλά να τα κάνω έχουν ένα βαθμό δυσκολίας!

Ethan Raynolds είπε...

Όλα γίνονται πιο εύκολα όταν σταματάμε να σκεφτόμαστε και απλά ενεργούμε...;)

sCaTterBraiN είπε...

καλημέρα αγάπη! ούτε κι εγώ δεν τα λέω όλα στο μπλογκ (αν και μερικές φορές τρομάζω με όσα έχω δημοσιεύσει), ούτε είμαι ανοιχτό βιβλίο για τους φίλους μου. (και μετά σου λέει ότι εμείς οι δίδυμοι είμαστε κοινωνικοί). αν αισθανθείς την ανάγκη όμως κάντο με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. και ψάξε και λίγο για να βρεις ανθρώπους σαν κι εσένα (πόσο θα ήθελα και εγώ να έχω μια gay παρέα, να κουτσομπολεύουμε, να βγαίνουμε για καφέ, για χορό, να λέμε τα δικά μας...). btw στη σχολή μου τα άλλα τμήματα είναι το κλουβιά με τις τρελές και στο δικό μου είμαι ο μόνος gay γμτ! (έχει και δυο κρυφές, αλλά τι να τους κάνεις...)
:-)
σ' ευχαριστώ που με έβαλες στη φωτογραφία, ατιμούλικο!

ProFyLaKtiKo είπε...

so sweet :) so cute :)

keep it up Μικρούλη (που σε λέει και ο μάλερ).

τα καλύτερα έρχονται...!

Ιθάκη-man είπε...

@ ethan:
Ναι εμένα μου φαίνονται εξ'ίσου χάλια :p

@ sCaTterBraiN:
Οι Δίδυμοι είμαστε κοινωνικοί δεν το αμφισβητεί κανείς, απλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ξέρουν οι άλλοι τα πάντα από την ζωή μας!

@ Condom:
Έρχονται ε; Και που στα διάολα είναι τα καλύτερα;

STELIOS PENTARVANIS είπε...

Εγώ λέω να αρχίσεις να μοιράζεσαι πράγματα (μου πήρε πολλά χρόνια για να το μάθω μέχρι που παραμεγάλωσα) και θα δεις ότι οι άλλοι πολύ πιο εύκολα θα έρθουν πιο κοντά σου και ΕΣΥ πιο κοντά τους.Φιλιά πολλά από την καρδιά μου.

Ιθάκη-man είπε...

@ Wrong man:
Όταν τους λέω με μεταχειρίζονται "ειδικά", δεν θέλω να γίνεται αυτό το πραγμα, δεν ερχόμαστε πιο κοντά...

karkinos7 είπε...

''Διακρίνω μια θέληση για να μοιραστείς και να αρχίσεις να μοιράζεσαι και είναι ότι πιο όμορφο να μπορείς να ζήσεις και να μοιραστείς στιγμές!''
Την Καλησπέρα μου!
Καλώς σε βρήκα!

Ιθάκη-man είπε...

@ gaykarkinos:
Καλώ σε βρήκα, και δεν θα άντεχα άλλον Δίδυμο εδώ χαχαχαχα :p
Έχω να μάθω πολλά ακόμα (μπορεί να μην μου αρέσει έτσι όπως ακούγεται αλλά ναι... ισχύει)

Kος Μηδενικός είπε...

Άχου το μωρέ το Κυπριοτάκι! Κι εμείς εδώ είμαστε. Κατά ένα τρόπο η αλήθεια είναι ότι διατηρούμε μια ιδιότυπη επικοινωνία. Πολλές φορές πιο σημαντική από πολλές "κοντινές". Φιλιά boy!