Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Madonna's new boyfrien

Έχετε δει τον νέο γκόμενο της Μαντόνα; Για αυτό είστε ακόμα ψύχραιμοι... Τον γκόμενο της Κάιλι Μινόγκ ίσως; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Έχω θεαθεί τον Ιησού (aka Jesus) στο διαδύκτιο και τον χάζεψα σε ένα περιοδικό παγκόσμιας ανάγνωσης αλλά σε έκδοση Κύπρου. Όνομα και πράμα! Ο Χριστός ξανασταυρώνεται! Εεεεε.... εννοώ ξαναγενήθηκε! Επιτέλους κάποιος όμορφος συγκαταλέγεται στην συλλογή των ¨αγοριών¨ της Μαντόνα!

Το 21χρονο αγόρι είναι από την Βραζιλία (όχι σίγουρα αλλά από ‘κεί μεριες) και γνώρισε την Βασίλισσα της Πόπ στο Ριο Ντε Τζανέιρο (στον Ποταμό του Ιανουαρίου για όσους δεν κατέχουν την γλώσσα) για τις ανάγκες της φωτογράφισης της Μάγκι για το περιοδικό Ντάμπολγιου (W) κατά την οποία η Βασίλισσα και ο νεαρός υπήκοος αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί στο στόμα (και εδώ βαριανασαίνουμε).

Μα δεν τελείωσε εκεί. Κατα ακρίβειαν όλα άρχισαν μετά φιλιού περίοδο. Του έστειλε VIP εισητήρια για την συναυλία της στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας και στις 15 Ιανουαρίου που το ΤΕΚΝΟ (ο τονισμός δικός σας) πέρασε τα γεννέθλια του με την Μάγκι.


Αιγόκερως στο ζώδιο, μοντέλο στο επάγγελμα... και από κορμί κορμάρα!

God save the queen!

Θα προσπαθίσω να βρω και στοιχεία για τον γκόμενο της Κάιλι... coming soon

Και στα δικά μας οι λεύτεροι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: