Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

Milk Crisis

Κρίσηηη! Με πιανεί κρίση!

Πως μου έχουν σπάσει τα νεύρα μου οι αφλατοξίνες δεν φαντάζεστε! Κάνουν λες και έχουν ιό της γρίπης των πουλερικών οι αγελάδες! Καλά ντε! Προς τι όλος αυτός ο σαματάς, θα πάθουμε καρκίνο… Για νέο μας το λένε? Ο καρκίνος είναι ο κυριότερος λόγος θανάτου (καλά στην Κύπρο πρώτα πεθαίνουμε από καρδιά, μετά από δυστύχημα και μετά μας αποτελειώνει και ο καρκίνος)

Οι αφλατοξίνες είναι ίσως –κατ’ εμέ- ο προάγγελος των μεταλλαγμένων τροφίμων και στην Κύπρο. Όσοι είδατε πέρσι τέτοιο καιρό το «Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα» θα μάθατε ότι η Βουλή της Κύπρου αποδέχτηκε νομοσχέδιο (χωρίς να το καταλάβει κανένας, ακριβώς όπως γίνεται σε κάθε πουτανιά που μας στήνουν) με το οποίο επιτρέπεται στις υπεραγορές οι πώληση μεταλλαγμένων τροφίμων!

Περιορισμένα ήταν ευτυχώς τα δείγματα που βρέθηκαν θετικά στο τεστ για τις αφλατοξινες –που είναι τοξίνες που καταναλώναμε ανέκαθεν, αφού υπήρχαν ανέκαθεν- και το γάλα ή τα τυροκομικά προϊόντα που παράχθηκαν από αυτό καταστράφηκαν όσο το δυνατό γρηγορότερα αν και στην αγορά υπολογίζεται ότι κυκλοφορούν ακόμα!

Μην ξεχνάτε να πίνετε το γάλα σας: 2 ποτήρια την μέρα ή 1 ποτήρι και 2-3 κουτάλια γιαούρτι ή ανάλογη ποσότητα σε τυροκομικό προϊόν. Ιδιαίτερα γάλα πρέπει να πίνουν οι γυναίκες και αι νεαραί και οι πέραν-των-50 και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα έλεγε κανείς οι γυναίκες με εμμηνόπαυση αφού οι γυναίκες γενικά χρειάζονται 3πλάσια ποσότητα καθημερινά, ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ αφλατοξίνες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: