Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

Easter Bunny

Χαμένος στο ιστολόγιο, χαμένος και στις σκέψεις.

Το ξέρω, το ξανάπαμε. Η πολλή σκέψη τρώει τον αφέντη... Αλλά στα λόγια μπορούμε να είμαστε τέλειοι. Έχω και εγώ ένα μυαλουδάκι που συνεχίζει να σκέφτεται παρά τις 3 δουλειές (αυξήθηκαν ναι, συν μια δουλειά αφιλοκερδώς που αυτό λέω να μην το θίξω) και τις σπουδές. Που την βρίσκει την ώρα να σκεφτεί απορώ!

Ανείπωτη η χαρά μου για τις διακοπές του Πάσχα. Καιρού επιτρέποντος θα ξεκινήσουν μεθαύριο την Παρασκευή και θα λήξουν αισίως την Δευτέρα του Πάσχα. Αλλά ανυπομονώ για αυτές τις έξτρα ώρες ύπνου, που, μεταξύ μας, δεν με βλέπω να κοιμάμαι γιατί από την ενέργεια που κουβαλώ σωματικά ξυπνάω αυτόματα στις 8 ώρες. 8 ώρες ύπνος όμως. Ξυπνώ με τόση ακρίβεια όσο ο κόκορας λαλά το πρωί! Ας είναι...

Παράλληλα βαριέμαι. Βαριέμαι από την κούραση της σκέψης και βαριέμαι γενικά... Νιώθω αυτόν τον διακαή πόθο να κοιμάμαι από τις 8 το βράδυ αλλά δεν γίνεται. Επίσης είμαι σίγουρος ότι από Σεπτέμβρη που θα 'χω μόνο μια δουλειά θα πλήττω ακόμη περισσότερο. Αλλά δεν είναι τώρα καιρός να σκέφτομαι τον Σεπτέμβρη, θα υπερφορτωθεί το σύστημα εγκεφάλου, και έχω καλύτερα πράγματα να σκεφτώ όπως ο Ιούλιος. Έχω εξυμνήσει την οργάνωση στους υπεύθυνους της δουλειάς και τους ζητώ ανελλιπώς πρόγραμμα για τους επόμενους μήνες. Ναι μεν για να μην συγκρούονται οι δουλειές και για να 'χω χρόνο για διάβασμα αλλά και γιατί θέλω να πάω διακοπές... Θέλω να οργανωθώ καλέ και αυτοί ούτε να με φτύσουν.

Αχ καλέ, μόλις θυμήθηκα ότι τον Μάη και τον Ιούνιο έχω και εξετάσεις... Καλά, είμαστε σε πολύ προχώ επίπεδα! Αλήθεια σου λέω, το 'χα ξεχάσει! Το περασμένο Σουκού ήταν παρακμή και το θυμάμαι λες και ήταν μια βδομάδα πριν, ενώ 3 μέρες πέρασαν! Βγήκα μόνο την Παρασκευή αν θυμάμαι καλά, καλά θυμάμαι! Καλά δεν θα ασχοληθώ τώρα με την κοινωνική μου ζωή, έχεις δίκιο!

Ξεκούραση όσο γίνεται τώρα και όλα γίνονται μωρέ! Σιγά τα ωά!

2 σχόλια:

Ξενικός είπε...

δυστυχώς ζούμε σε εποχή που ακόμα κι ο ελεύθερος χρόνος μπαίνει στη μέγγενη του ρολογιού. Να ξεκουραστείς δημιουργικά!
Ξενικός

Ξενικός είπε...

δυστυχώς ζούμε σε εποχή που ακόμα κι ο ελεύθερος χρόνος μπαίνει στη μέγγενη του ρολογιού. Να ξεκουραστείς δημιουργικά!
Ξενικός