Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Harder, Better, Faster, Stronger

Δεν ξέρω γιατί δεν γράφω. Έχω ένα αίσθημα περίεργο, απ' ότι φαίνεται δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν βγάλω πρώτα κάτι από μέσα μου, λες και χρειάζομαι εξομολόγηση. Δεν ξέρω όμως τι είναι αυτό το κάτι που πρέπει να βγάλω... Αυτή την περίοδο νιώθω μια χαρά και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω από δω και πέρα (μια ζωή προβληματικός).

Μ' αρέσει να κάνω παρέα με ανθρώπους που με εκτιμούν μεν αλλά μου το λένε κιόλας. Κόλλημα; Δεν ξέρω αλλά στις μέρες μας η επιβεβαίωση είναι κάτι ακριβό. Έχω λοιπόν και εγώ ένα κόλλημα -και τι κόλλημα- θέλω να επιβεβαιώνομαι που και που... δεν είναι ψώνιο... αλλά είναι! Τα πράγματα είναι απλά. Όταν θέλω κάποια πράγματα και πάνε καλά εγώ θέλω να πάνε περισσότερο καλά και να πάνε κι άλλα πράγματα καλά. Την αισιοδοξία την θέλουμε στη ζωή μας.

Η ώθηση είναι δύναμη, στη φυσική. Έτσι μαθαίναμε τουλάχιστον στα σχολεία. Ε τόσα χρόνια φάγαμε εκεί μέσα, κάτι σωστό έχουν πει. Το να πηγαίνει κάτι καλά και μετά να πετυχαίνεις κάτι καπάκι και κάτι άλλο επιπρόσθετο είναι λες και κάνεις boost σε παιχνίδι στο smartphone σου! Ναι διψάω... αν και μεταξύ μας πιο πολύ πεινάω. Δεν έχω ιδέα για ποιο πράμα διψάω. Για περισσότερα καλά πράγματα, όπως όλοι μας.

Για αυτό πάμε λοιπόν για άλλα... καλύτερα! Το μόνο σίγουρο.


Καλή βδομάδα!

4 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Ποτέ δεν σταματάμε βρε! Πάντα για τα καλύτερα! :)

Ιθάκη-man είπε...

Πρόσω ολοταχώς μην σου πω :p

Ανώνυμος είπε...

Όλοι ζητάμε κατά βάθος την επιβεβαίωση απλά δεν το παραδεχόμαστε. :)

Xenoudis - Ξενούδης είπε...

Ον κοινωνικό ο άνθρωπος, παύει ποτέ να θέλει να δει το είδωλό του στα μάτια του συνομιλητή του; Από την άλλη, ένα από τα συστατικά της χαράς είναι ο θαυμασμός μας προς κάποιον άλλον...
Ξενούδης