Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ρεβεγιόν κ.ά.

Σε κάποια φάση της μέρας η φάτσα μου είχε πάνω ένα χαμόγελο. Αυτά που λένε ότι στο τέλος της χρονιάς κάνεις απολογισμούς εγώ δεν τα πολυλαμβάνω υπόψη, αλλά από την πρώτη μέρα του 13 μέχρι και χθες που λέει ο λόγος άκουγα πόσο χάλια ήταν αυτή η χρονιά. Και ρίχτα μετά όλα στο νούμερο. Τι 13, τι 14, τι 2004 πολλά πράγματα είναι στο μυαλό, αν όχι όλα αλλά δεν είμαι απόλυτος.

Βλέποντας λίγο εν τάχει την χρονιά που πάει να σβήσει δεν μπορώ να πω ότι είναι του παναθλίου. Κάποια πράγμα έγιναν, κάποια άλλα που ήθελα δεν έγιναν και πάει λέγοντας. Σαν κάθε άλλη χρονιά. Όσο περνάει ο καιρός βρίσκω ακόμα πιο χαζό να μετράμε 365 μέρες για ένα χρόνο... Ξέρεις πόσο διαφορετικό θα ήταν αν ένας χρόνος ήταν δυο στροφές της Γης, και δη 730 μέρες για σένα καημένε αναγνώστη που δεν τα πας καλά με τα μαθηματικά. Θα είχαμε τη μισή ηλικία καταρχάς... Σας έπεισα, το ξέρω. Αλλά ποιος είμαι εγώ να αμφισβητήσω την φιλοσοφία της επιστήμης που διέπει την άλογη αυτή συνήθεια του μετρήματος του έτους;

Είδες, κατέστρεψα το όλο μουντ της ημέρας τώρα... σα δε ντρέπομαι λιγάκι.

Λοιπόν οι ευχές μου φέτος είναι οι δικές σας ευχές. Σας εύχομαι ό,τι εύχεστε, μόνο καλά πράγματα, ξέρετε τύπου τζίνι ευχή είναι αυτή, δεν μπορείτε να ευχηθείτε κακό σε κάποιον και τέτοια. Απλά λιτά και απέριττα, μην χάσετε την θετική σας ενέργεια με το που γυρίσει η μέρα, κρατήστε την για όλη τη χρονιά όσο μπορείτε!

Καλά να περνάτε!

3 σχόλια:

tinkerbell είπε...

happy 2014. Can it at least be awesome?

Hfaistiwnas είπε...

Γειαααα ξανά! Εύχομαι τα καλύτερα γενικά! Δεν μου άλλαξες καθόλου το μουντ με τις σκέψεις σου! μ'αρέσει το "14" ελπίζω να είναι μια χαρά!

Ιθάκη-man είπε...

@ Τινκς
Awesome και βάλε θα είναι το 14!!!! :)

@ Ηφαιστίωνας
Χαίρομαι που δεν έκανα ζημιά :p Καλό 14 να 'χουμε! Τα καλύτερα εύχομαι :)