Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Στ'

Μια κιθάρα έχει 6 χορδές...
Ο κύβος έχει 6 επιφάνειες...
Ο θεός -φήμες λένε- έκανε 6 μέρες να κάνει τον κόσμο...

Το 6 είναι ο προσωπικός τυχερός μου αριθμός. Ίσως είναι επειδή είμαι παιδί του Ιουνίου, ίσως επειδή λειτουργώ με μια αρρωστημένη μαθηματική λογική που λέει ότι το μέσο του χρόνου είναι ο Ιούνιος, ο μήνας των γενεθλίων μου (αν και καταβάθως ξέρω ότι η 2η Ιουλίου είναι η ακριβώς μεσαία μέρα του χρόνου). Παρανοώ, ή κοντά είμαι όπως κατάλαβες. Αλλά βρε, σήμερα γιορτές και πανηγύρια, δεν μασάμε! Σήμερα γιορτάζουμε...

6ος χρόνος Ιθάκης! Ποιος να μου το λεγε; Και εντελώς συμπτωματικά αυτή είναι η τριπλή 6η ανάρτηση, 666η ανάρτηση... Ανατριχιαστικό θα έλεγε κανείς αλλά εμείς δεν πιστεύουμε σε αυτά (ούτε σε άλλα, αλλά αυτό είναι ένα διαφορετικό θέμα συζήτησης). Άντε βρε και εις ανώτερα ή και στα δικά σας, όπως αγαπάτε!

Θέλω να στείλω την αγάπη μου σε όλους τους συμπλόγκερ ιδιαίτερα σε όσους δεν γράφουν και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα και εύχομαι να είστε όλοι καλά και το νέο έτος να σας βρει δυνατότερους και καλύτερους! Σας ευχαριστώ.

Θα τελειώσω αυτή την ανάρτηση όπως ξεκινούσε η πολύ πρώτη...

Λευκωσία, 6ος χρόνος 20/12/2013

6 σχόλια:

Kος Μηδενικός είπε...

Φιλιά πολλά Ιθακούλη μου! Χρόνια πολλά στο τσαρδί σου και ευτυχισμένα!!

tinkerbell είπε...

...and here's to many many more happy blogging years my friend!
Woohoo!

Ιθάκη-man είπε...

@ Μηδενικόπουλος:
Να τέτοια μου κάνεις και δεν ξέρω τι να κάνω. Τσαρδί τί είναι; χαααχαχαχαχαχαχα
Μερσώ Ζίρο μου! :)

@ Tinkerbell:
Many, many more? Πόσα; :p
Τα φιλιά μου :)

Kος Μηδενικός είπε...

Το σπίτι είναι καλέ το τσαρδί. Αμάν πια...δεν μιλάς κυριλάτα...

Hfaistiwnas είπε...

Άκου τώρα σύμπτωση, αρχίσαμε το ίδιο έτος, τον ίδιο μήνα, και τον μήνα αυτό κάναμε τον ίδιο αριθμό αναρτήσεων! χαχαχαχα! Καλή συνέχεια να έχουμε στον κόσμο αυτό των αναρτήσεων!
Καλή χρονιά!!

Ιθάκη-man είπε...

@ Hfaistiwnas
Ίσως κάποια πράγματα να μην είναι τόσο τυχαία... :p Αλλά ας αφήσω τους φόβους πίσω, γιατι είμαι ικανός να κάνω θρίλερ μόνο και μόνο από αυτό αχαχαχαχαχχαχαχααχαχα

Καλές αναρτήσεις! :)