Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Αντιθέσεις

Σε μια άλλη χώρα ένας άντρας χώρισε και έγραψε ολόκληρο άλμπουμ για την πρώην του, ο James Blunt. Στην Ελλάδα ο Παντελίδης της έγραψε Δεν ταιριάζετε σου λέω και Συνοδεύομαι!

Κάποτε, πριν λίγα χρόνια, στην δεκαετία του 80, όλοι ντυνόντουσαν με απαράδεκτα ρούχα και ήταν μοδάτοι. Σήμερα ντυνόμαστε με μοδάτα ρούχα και είμαστε απαράδεκτοι!

Στην Αμερική πολλοί τραγουδιστές και ηθοποιοί έχουν στηρίξει τον Ομπάμα. Ο Γαϊτάνος και ο Σφακιαμανάκης στηρίζουνε φασίστες...

Αν κάποιος δημοσιογράφος αντέγραφε συνάδελφο θα παρατιόταν, αν δεν τον απόλυαν. Στην Κύπρο δεν έχει συμβεί ΟΥΤΕ το ένα ΟΥΤΕ το άλλο! Αντίθετα προήχθη λίγο καιρό μετά...

Στο Ντουμπάι κτίζουν πόλεις πάνω σε νερά. Εμείς τις κτίζουμε σε στέρεο έδαφος και πέφτουν...

Οι Εβραίοι εκείνον που ήταν άγαμος και έμενε κοντά στην μάνα του μέχρι τα 30 του τον έκαναν θεό. Εμείς σήμερα διαδίδουμε φήμες πως είναι γκέι!

Αν κάποιος έκλεβε λεφτά κάποτε τον κρέμαγαν δημοσίως, μετά τους είχαν μαντρωμένους σε φυλακές, τώρα τους έχουν μαντρωμένους σε Βουλές.

Κάποτε τα κινητά είχαν το μέγεθος παπουτσιού νούμερο 47. Σήμερα το μέγεθος προφανώς δεν έχει σημασία (για τα κινητά)!

Σε μια άλλη χώρα αν δυο άντρες θέλουν να παντρευτούν τους το επιτρέπουν. Στην Κύπρο δεν μπορούν και στην Αφρική τους σκοτώνουν...

Στην Κύπρο τα θέατρα μετράνε τους θεατές. Στο Ισραήλ είναι επιχορηγημένη η προέλευση στα θέατρα για μαθητές και στρατιώτες.

1 σχόλιο:

Hfaistiwnas είπε...

xaxaxa είδες γεμίσαμε αντιθέσεις.. κρίμα και ήμασταν τόσο καλοί..