Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Study, work, meditate

Μετά από ένα εννιάωρο ύπνο ήρθαν και τα υπαρξιακά μου... Δεν μου έφταναν όλα τ' άλλα, έχω και υπαρξιακά τώρα! Δηλαδή έλεος, την ερχόμενη βδομάδα έχω εξετάσεις Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, αν η Παρασκευή δεν ήταν αργία είμαι σίγουρος πως θα είχα και την Παρασκευή. Έχω τόσα πολλά να διαβάσω και τόσα πολλά να κάνω και τόσες λίγες μέρες να διαβάσω. Αλλά θα τα διευθετήσω όλα μην μου αγχώνεστε. Εγώ αγχωμένος;

Κάτι έχω πάθει τον τελευταίο καιρό και αντιμιλάω στους καθηγητές. Ο Liar φταίει που ήταν παλιόπαιδο στο Λύκειο και μου ξύπνησε τον αλητήριο που έκρυβα μέσα μου. Την είπα στην καθηγήτρια για τους τρόπους διεξαγωγής του μαθήματος, κάνω τις πιο σπαστικές ερωτήσεις σε όλους τους καθηγητές (όπως ρωτούσα τον θεολόγο στο Λύκειο κάθε μάθημα “Μήπως αυτό και αυτό είναι απόδειξη πως δεν υπάρχει Θεός” και αυτός άλλαζε 100 χρώματα) και τέλος λέω στους καθηγητές να κάνουν την δουλειά τους που είναι να μας διδάξουν και όχι να μας κάνουν κήρυγμα.

Μερικές φορές σκέφτομαι ότι ακόμα και αν ασχολείσαι με αυτά δεν θα αλλάξει τίποτα, αλλά να σου πω, δεν θα μου κάνουν την ζωή δύσκολη και βασικότερο δεν θα σκύβω το κεφάλι. Όσο είμαι εκεί απαιτώ αμοιβαιότητα και δεν είμαι κανένας τυχαίος φοιτητής αλλά δεν είμαι κομπιουτεράκι που θα τα προλάβω όλα κι όλας!

Στα περί επαγγελματικών τώρα αναμένεται να αρχίσω σύντομα την πολιτική ίσων αποστάσεων (πολιτική που όταν την κάνουν οι Άγγλοι τους θεωρούν γαμάτους αλλά όταν την κάνει η Κύπρος βλαμμένους μας ανεβάζουν χαμένους μας κατεβάζουν) και την πολιτική της βαθμιαίας διείσδυσης (το οποίο επιτέλους έμαθα να γράφω σωστά χωρίς ορθογραφικά λάθη).

Never underestimate the power of a young guy...

5 σχόλια:

Εγώ είπε...

Χαχαχαα γιε μου εν ήμουν παλιοπαιδο, be yourself κάποιες φορές πιάνουν μας τα υπαρξιακά, οι κρίσεις τζαι ξεφευγουμε απλά try to be calm. Μάλλον ήταν η ώρα να ξεσπασεις για κάποια Πράματα. Αλλά η αληθκεια Τζέινα που ζητάς φαίνονται σωστά, απλά πάρτο λλιο διπλωματικά το θέμα. Χατε μπροστά με τσαμπουκά! ( τούτο ισχύει τζαι για μένα δεν πάμε καλααα καθόλου καλααα) Αεραααα. Καλό παρασκευοσαββατοκυριακο.

Ιθάκη-man είπε...

Τα υπαρξιακά μου δεν έχουν να κάνουν με το παρόν πανεπιστήμιο :p
ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΕΡΝΩ ΚΡΙΣΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗ; ΘΩΡΕΙΣ ΜΕ ΝΑ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑΑΑΑ; χαχαχαχαχα Μια χαρά χαλαρός είμαι και μιλώ στους καθηγητές με πάσα ηρεμία και χαλαρότητα, απλά έφτασα σε ένα επίπεδο (λόγω κυρίως των επαγγελματικών μου) να μεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. Τόλμησε καθηγητής να πει σε όλους μας ότι δεν μπορούμε να εκφραστούμε στα Ελληνικά. Ε τέτοιες μαλακίες να τις βράσω αντιλαμβάνεσαι... Ο καθένας την δουλειά του και τις υποχρεώσεις του, γιατί μπλέξαμε τα μπούτια μας!

Επίσης καλέ μου!
Έσασες την φωτογραφική σου;

Ξενικός είπε...

εκλεκτη συγγένεια;
στο λύκειο ήμουνα ο σπασίκλας που έθετε πάντα πολλές ερωτήσεις στους καθηγητές. Πάει καλά. Έλα όμως που οι περισσότερες ερωτήσεις αρχίζανε με "αλλά, κύριε, κλπ.."
αυτό το "αλλά" ηταν όλα τα λεφτά...

τώρα, για τη βαθμιαία διείσδυση, σωστά, γιατί να προκαλούμε πόνο...

Ξενικός

Ιθάκη-man είπε...

Είμαι της άποψης πως δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις. Όλα τα λεφτά είναι οι ερωτήσεις που κάνουν τα παιδιά, όποιος μπορεί να τις απαντήσει τον παραδέχομαι :p Του βγάζω το καπέλο. Αυτό το "αλλά" το χρησιμοποιώ εγώ ακόμη ;)

Fatsas είπε...

Χώστα και είμαστε μαζί σου..Πάντως το συγκεκριμένο ποστ είναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι πατάς σχολή. Εύγε αγόρι μου:)