Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Still Monday

Βρε καινούργια βδομάδα! Και μένα περιμένατε να σας το πω, ναι! Δεν μιλάω πολύ το ξέρω, ξεκινάμε στραβά αλλά θέλω να μιλήσω για να μην μείνουν όλα μέσα μου. Δεν μιλάω γιατί αν μιλήσω θα σας τα πρήξω και θα σας τα κάνω πεπόνια με τα επαγγελματικά μου, ξέρεις τώρα τα δράματα με την απόλυση και τα βάσανα που μου υποβάλλονται για να ξαναβρώ δουλειά. Κάποιοι άνθρωποι μετατρέπονται σε εμπόδια επειδή έχουν προσωπικά προβλήματα μαζί μου, αλλά δεν θα παίξω το παιχνίδι τους γιατί δεν οδηγεί πουθενά. Αυτά για τα επαγγελματικά μου επιγραμματικά... Τελικά αρρώστησα αλλά δεν είχε να κάνει με τον καιρό, άρα ο χειμώνας ακόμα να έρθει... Ωραία συμπεράσματα, μου θυμίζει τις “επιστημονικές” μεθόδους των καθηγητών μου!

Λοιπόν την προηγούμενη βδομάδα ο Περσέας με βράβευσε και πριν λίγες μέρες με βράβευσε και ο Leviathan -και τώρα ήχος από το Αλληλούια από τον Μεσσία του Χάντελ. Αυτός είναι λόγος να τους λατρεύω δις! Λοιπόν λοιπόν. Το παιχνίδι παύλα βραβείο προϋποθέτει να πω 7 τυχαία άσχετα σχετικά πράγματα με εμένα και να δώσω βραβείο σε 15 άτομα. Αλλά θα το αλλάξουμε λίγο.

Ας ξεκινήσουμε με τα 7 πράγματα για μένα...

Πρώτον, τον Αύγουστο έκανα για πρώτη φορά γυμνισμό αλλά βράδυ (σε παραλία μη-γυμνιστών εννοείται)

Δεύτερον, δεν έχω κάνει τόσα εξτριμ πράγματα όσα ο Liar! Μπροστά του είμαι ξενέρωτος

Τρίτον, δεν μυρίζομαι καλά αλλά ακούω τα πάντα, αυτί... καμπάνα. Και ένας από τους ήχους που δεν με αφήνουν να κοιμηθώ είναι ο ήχος του ρεύματος!

Τέταρτον, διαβάζω την κυριακάτικη εφημερίδα με πολύ πολύ συγκεκριμένη σειρά...

Πέμπτον, προσπαθώ σχεδόν πάντα οι κάλτσες μου να ταιριάζουν με το εσώρουχο μου και η φανέλα μου με την κάλτσα μου (ακούγεται μέθοδος Ζουμπουλία αλλά ισχύει)

Παρασκευ... Έκτο ήθελα να πω... ακόμα και αν είμαι μόνος μου σπίτι κλείνω την πόρτα της τουαλέτας

Έβδομο και τελευταίο: καταλαβαίνει κανείς ότι δεν είμαι καλά ή όταν δεν πεινώ ή όταν τα ρούχα μου είναι ασυνδύαστα.


Λοιπόν βραβεία δεν θα δώσω ακριβώς. Θέλω να πω μόνο λίγα λόγια για αυτούς που ξεχωρίζω... Αν θέλετε να τα εκλάβετε σαν βραβεία ορίστε και η φώτο να την βάλετε στο μπλοκ σας!

Αρχή θα κάνω με τον φίλτατο πολυαγαπημένο Μηδενικόπουλο. Δεν φτάνει που είσαι Ελλαδίτης και έχεις την ευφράδεια λόγου τα κείμενα σου είναι πολύ γαμώ από πολλές πλευρές. Δεύτερος ο Liar. Liar μου πρέπει να φτιάξεις την φωτογραφική σου και σύντομα να δούμε έκθεση σου στην Ευρώπη. Τρίτη η Tinkerbell, μια από τις πιο stylist γυναίκες που ξέρω με πολύ σέξι πόδια! Τέταρτος ο Leviathan και δεν το κάνω επειδή μου έδωσε το βραβείο. Απίστευτες κριτικές ταινιών, αν και πολλά έδωσε στην κριτική του για το Horrible Bosses και τελευταία κάτι έπαθα και ακούω την μουσική που έχει στο μπλοκ του (που εγώ δεν ακούω τέτοια πράγματα). Πέμπτη η Τουλίπα, για τους προβληματισμούς της, την ωριμότητα που βγάζει αλλά και την απλότητα που την συνοδεύει, κάπου θα σε έχω δει αλλά δεν θα ξέρω ότι είσαι εσύ... Ο Περσέας έκτος (6 είναι ο αγαπημένος μου αριθμός) και πάλι δεν είναι στην λίστα επειδή μου έδωσε βραβείο (να 'σαι καλά) ο οποίος αν και είναι 1 χρόνο μικρότερος μου τον ζηλεύω, δεν ξέρω γιατί αλλά φαίνεται πιο “ζωντανός” από μένα! Δεν θα μπορούσα να αφήσω έξω τους πολυαγαπημένους all-time classics Mahler (εκπληκτική μουσική), Αρκούδο (αστείρευτη αισιοδοξία), Θεία Ντόνα (τρελή, τελεία), Jingle all the way (που μου βρήκε το κομμάτι που έψαχνα), Turigr (κάτι ιστορίες που σηκώνουν την τρίχα)

Τέλος θέλω Music Bug, Bill του Παρθεναγωγείου, Ροζ Πεταλούδα, Scatterbrain, Δίδυμο, Divine, Ξωτικόπουλο και Κατσίκι να επιστρέψουν ή να δώσουν σημεία ζωής! Φυσικά όλοι όσοι είναι δίπλα στα links αξίζουν βραβεία κατ' εμέ (για αυτό σας έχω άλλωστε εδώ) και τώρα πρέπει να διαβάσω...

Καλή βδομάδα!

4 σχόλια:

Leviathan είπε...

kalispera! isos evala ligo parapano sto horrible boses xexe :) xairomai pou akous ti mousiki pou vazo! eisai se kalo dromo! :) na sai pada kala! poli kali sou evdomada! :) kiss!

tinkerbell είπε...

Oh my God! I blushed! (έχω καιρό να το πάθω αυτό!). Εγώ και τα δίμετρα (ahem!) πόδια μου σε ευχαριστούμε για το βραβείο :)

Υπέροχη εβδομάδα να εχεις! χχ

Ιθάκη-man είπε...

@ Leviathan:
Hello! :) Μην αγχώνεσαι καλό μου! :p Δεν θα την άκουα κανονικά αλλά το άφησα να παίξει και έπαθα πλάκα! Τυχερέ θα το βλέπω και πιο συχνά! χαχα! Κι εσύ καλύτερααααα! :)
Ευχαριστώ για το βραβείο! Καλή βδομάδα και σε σένααααααα! :)

@ Tinkerbell:
Honey you are H-O-T-T HOTT!
Καλή βδομάδα! :)

Kος Μηδενικός είπε...

Πολύ ευχαρίστως, αλλά τον έπαιξα ήδη...το παιχνίδι εννοώ...γκχμμμμ!!! Σας ευχαριστώ πάντως πολύ για τα καλά σας λόγια. Κοκκινίζω...και ένεκα η έλλειψη σιδήρου, μου πάει δοκώ!! χαχαχαχα!!!