Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

October

Άλλη μια Δευτέρα. Καινούργια βδομάδα, η πρώτη βδομάδα του μήνα Οκτώβρη... Του μήνα για την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε! 605 φιγούρες για φέτος, στην συμβολική πορεία της Europa Donna Κύπρου από τις οποίες 550 ροζ φιγούρες συμβολίζουν τα νέα περιστατικά του 2010, 54 άσπρες φιγούρες για αυτές που έχασαν την ζωή τους από τον καρκίνο και 1 γαλάζια φιγούρα για το 1 ανδρικό περιστατικό που σημειώθηκε στην Κύπρο.

Ενημέρωση, πρόληψη και υποστήριξη. Και αυτά ισχύουν για όλες τις “αρρώστιες” μεταδοτικές και μη, θανατηφόρες και μη, σοβαρές και μη!


Ξεκίνησα αλλιώς αλλά με σοβαρό σκοπό. Δευτέρα σήμερα και ήδη ο καιρός έκανε τις πρώτες του υποχωρήσεις στην θερμοκρασία, που προμηνύει (ελπίζω) έναν ωραίο χειμώνα, με ότι και αν σημαίνει αυτό! Υπάρχει πολύς θόρυβος όμως... και συνεχίζω να κουράζομαι! Όμως τρέχω από δω και από κει και αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση θα ευχηθώ να γίνω σαν το κουνελάκι της Ενερτζάιζερ για να τα προλαβαίνω όλα! Ίσως, λέω ίσως, αν δεν κάνω λάθος, η έμπνευση να έρχεται πίσω... αλλά μπορεί και από το μάτι μου να εξαφανιστεί και πάλι!

Αν βλέπεις σύννεφα μην ανησυχείς, ο ήλιος είναι πίσω από αυτά!

Μια πολύ καλή βδομάδα σε όλους σας!

4 σχόλια:

karkinos7 είπε...

Καλό Σου Μήνα, όμορφο και χαμογελαστό!!!
Την Καλημέρα μου!!!

Ιθάκη-man είπε...

Ευχαριστώωωωω!
Επίσης! Καλή βδομάδα!!! :)
Καλημέρα!

Kος Μηδενικός είπε...

Λογικά εννοείς πρόληψη...άσχετο...απλά είπα να το σημειώσω!

Ιθάκη-man είπε...

Ιιιιιιιιιιιιι! Ναι! Αχ, τι βλαμμένο που γίνομαι. Σόρυ, διάβαζα κάτι θεωρίες της πρόσληψης! Πάει τό 'καψα!