Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Week Speed

Δεκαπενταύγουστος! Ναι λοιπόν το ομολογώ! Με σκυφτό το κεφάλι... Ναι, πήγα σε Εκκλησία. Χάσατε και την τελευταία θετική άποψη που είχατε για μένα, το ξέρω! Αλλά υπάρχει το εξής ελαφρυντικό... δεν μπήκα μέσα στην Εκκλησία, κάθισα έξω σε ένα παγκάκι!

Δεν ήξερα όμως πως θα ήταν ωραία έξω από την Εκκλησία... Το τι τεκνό παρέλασε από μπροστά μου δεν λέγεται! Τόσο όμορφα παιδιά και πάνε Εκκλησία... και κολάστηκα και σε ιερό χώρο! Και μιλάμε για νεαρά τεκνά. Τεκνά-τεκνά όχι αστεία! Οφθαλμόλουτρο κα-νο-νι-κό-τα-τα! Αλλά οι πιο ωραίοι θρήσκοι είναι στρέιτ και είναι και παντρεμένοι. Ψαγμένο, 20 ολόκληρα λεπτά έξω από την Εκκλησία. Αυτό απέδειξε η μίνι-έρευνα εξπρές που έκανα και ξέρετε, είμαι και γαμώ τις εμπιστευτικές πηγές! Δεν το συζητώ!

Η βδομάδα κύλησε γρήγορα... Μπάνια; Φευ! Πάνε αυτά τελειώσαν! Α όχι, την Τρίτη πήγα για μπάνιο καλέ τι λέω; Αλλά ήταν βράδυ, μετρά; Που να μαυρίσω καλέ στο μαυροσκόταδο; Να σου πω, ήταν πολύ ωραία, η θάλασσα έλαμπε από το ολόγιομο φεγγάρι και έβλεπες που πήγαινες, είχα φανάρι μαζί μου αλλά δεν το χρησιμοποίησα να φανταστείς. Ε το κάναμε και αυτό, είναι η τρίτη φορά που πάω θάλασσα by night και η δεύτερη φορά που μπήκα...

Αν και από χθες αισθάνομαι ότι η ζέστη επανήλθε στα φυσιολογικά αφύσικα όρια για την εποχή δεν με πτοεί καθόλου. Οι μέρες περνούν γρήγορα αλλά περνούν καλά, κάνω ένα μίνι-μπρέικ από πάσης φύσεως επαγγελματικά και θα επανέλθω δριμύτερος σύντομα και σε αυτά ενώ τώρα επενδύω στην χαλάρωση και στην ξεκούραση (δεν είναι καιρός για επενδύσεις άλλων ειδών) μια δική μου εκδοχή για διακοπές, μιας και το εξωτερικό δεν ήταν επιλογή για φέτος.

Καλή Βδομάδα σε όλους σας!

4 σχόλια:

Περσέας είπε...

πώωως την λένε αυτή την εκκλησία?????
:P
έτσι για να μαθαίνουμε δηλαδή μήπως περάσουμε από εκεί εντελώς τυχαία γιατί από εκκλησιαστικά τεκνά εδώ άσε τζίφος...

Ιθάκη-man είπε...

Η Εκκλησία της Παναγίας της Χρυσοσπηλιώτισσας βρίσκεται στην περιοχή κάτω Δευτεράς. Υπάρχει και μια Χρυσοσπηλιώτισσα στην Αθήνα στην Νότια πλευρά της Ακρόπολης για αυτό το λέω :p Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μου :p Αααααχ και να ταν ο Δεκαπενταύγουστος 2 φορές τον χρόνο :p

Περσέας είπε...

μόνο 2 φορές?κάθε μέρα μη σου πω χαχαχαχαχα

Ιθάκη-man είπε...

Καλά είπαμε... όχι και κάθε μέρα Εκκλησία! :p