Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Sextilis*

Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα για μένα... Βρε, δες που με πιάνουν όντως αυτά που λέω! Είχα ένα CD που είχα πάρει το 2009, δεν το είχα αγοράσει ακριβώς, ήταν δώρο με κάτι άλλο αλλά δεν θυμάμαι τι. Και σήμερα, την ώρα που κόβεται το ρεύμα, βρίσκω κασετόφωνο, ναι αν και είδος υπό εξαφάνιση έχω κρατήσει ένα, βρίσκω μπαταρίες, θέλει και έξι το άτιμο, και βάζω το CD μέσα να το ακούσω... Καλά κορυφή!

Θέλω να ευχαριστήσω τις διακοπές ρεύματος για πολλούς λόγους. Καταρχάς κάνουμε σάουνα σπίτι και απελευθερώνουμε τοξίνες, ιδρώνουμε (εγώ στάζω κυριολεκτικά για να είμαι ακριβής αλλά εντάξει) και καθαρίζουν και οι πόροι μας, χαλαρώνουν οι μύες μας, είμαι λιγότερο αγχωμένος και καίμε λίπη και θερμίδες! Άσε κάτω την κρέμα από το Telemarketing! Και μην ξεχνάτε ότι οι σάουνες είναι ακίνδυνες για την υγεία. Αν όμως έχετε κάποιο πρόβλημα συμβουλευτείτε καλού κακού τον γιατρό σας και μην επιχειρείσετε να το δοκιμάσετε σπίτι σας.

Επιπλέον οι διακοπές ρεύματος με κάνουν δημιουργικό. Είναι και οι ώρες που λείπουν από το σπίτι οι πάντες και τα πάντα (ζωύφια δεν συμπεριλαμβάνονται στους προαναφερθέντες) και μπορώ με την ησυχία μου να κάτσω, να ξαπλώσω, να ακούσω μουσική, να γράψω, να σβήσω πολλά πολλά πολλά πολλά και πολλά άλλα... Μια δημιουργική εποχή ξεκίνησε, ω ναι, αλίμονο σε όσους βρίσκονται κοντά μου!

Νιώθω υπερένταση! Νιώθω αντί αίμα να κυλάει Coca Cola στις φλέβες μου, και όχι δεν ήπια μια Coca Cola Zero και ακόμα και να έπινα τέτοιο ΔΕΝ γίνεται τίποτα παρόμοιο με τις διαφημίσεις! Δεύτερη μέρα του Αυγούστου και περνάμε καλά, όσοι δεν περνάτε υπάρχει και η τρίτη μέρα... Μην πτοείστε μόνο, θετική σκέψη και χαμόγελο!


“Ό,τι έγινε από παλιά μέχρι χθες θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο στο αύριο... Σημασία έχει το τώρα όμως! Γιατί και το αύριο θα γίνει τώρα... σύντομα!”

ταδε έφη Ιθάκη-μαν, ο ψαγμένος


Τραγουδάκι από Αγγελική Ηλιάδη “Χαμογελώ και Προχωράω


*Sextilis: Δεν έχει να κάνει τίποτα με σεξ, καταρχάς! Στο Ρωμαϊκό Ημερολόγιο ο Αύγουστος ήταν ο έκτος μήνας εξού και το όνομα, ο ίδιος μήνας ονόμαστηκε Αύγουστος από τον Αύγουστο Καίσαρα

6 σχόλια:

Περσέας είπε...

και εγώ που έλεγα ότι πίνοντας κόκα κόλα ζερο θα γίνομουν σούπερ ντούπερ τσακ νόρρις :P Κρίμα απογοητεύτηκα χααχαχα

ααα τώρα θες να μας κάνεις να ζηλεύουμε που εμείς δεν έχουμε (ακόμα) ιδιωτική σάουνα.Αυτό ήταν πάω να κάνω τα παράπονά μου στη ΔΕΗ.Δεν πάει άλλο σε αυτή τη χώρα με την αναξιοκρατία :))

Leviathan είπε...

kalo mina mono me 8etiki skepsi!!!!! :) filiaaaaaaa! :)

tinkerbell είπε...

Καλό μήνα! Είναι αλήθεια ότι με τις διακοπές ρεύματος, άρχισα να ρωτάω τον εαυτό μου 'οκ, τι έκανες πριν τα laptops και το internet?'.

Καλή ευκαιρία να πάμε back to basics.

Ιθάκη-man είπε...

@ Περσέας:
Το χω δοκιμάσει μωρέ αλλά δεν δουλεύει... και εγώ απογοητεύτικα! :p Τουλάχιστον δεν παχαίνει!
Κοίτα, δεν το εύχομαι κι όλας :p Όχι κάτω από τέτοιες περιστάσεις τουλάχιστον αλλά αν θες μπορείς να κάνεις σπίτι σου homemade σάουνα απλά κλείσε παράθυρα κτλ και μεινει εκεί μέσα κατά τις 1-3 δουλεύει εξίσου :p
Ένα πολύ καλό μήνα!

@ Leviathan:
Τι να την κάνουμε μωρέ την αρνητική σκέψη; Φιλιάααααα :) Καλό μήνα γεμάτο σινεμά! :p

@ Tinkerbell:
Back to basics! Ούτε που πέρασε από το μυαλό μου! Είσαι θεά, εμείς και η Αγκιλέρα φυσικά αλλά δεν πειράζει! Ουκ εν τω πολλώ το ευ... εμμμ... μου ξεφεύγουν αυτά :p

Kος Μηδενικός είπε...

Είδα κι εγώ sextilis (ο αδαής και ανώμαλος) και είπα θα λέει για κάνα γκομενάκι μέσα στο κατακαλόκαιρο. Κάτι για σάουνες άρχιζα να διαβάζω και ιδρώτες και λέω να δεις που θα έχουμε hot story. Και μένω τελικά με την Αγγελική Ηλιάδη. Για το Θεό δηλαδή!!

Εγώ πάντως με τη Coca-Cola Zero...Που το έχω και το Μηδενικό blogιακώς μου...δεν έχω πάθει ανάλογο τζέρτζελο ανά γουλιά. Ήλπιζα κάποια στιγμή να σπάσουν τα τζάμια και να μουν τα παιδιά από το RandyBlue, αλλά που τέτοια τύχη.

Αχ...με έπιασε η πολυλογία καλοκαιριάτικο!! Ας με σταματήσει κάποιος....χαχαχαχαχα!!!

Ιθάκη-man είπε...

@ Zero:
Για να σου πω πρέπει να γίνει και κάτι... Αν αρχίσω τώρα να πλάθω ιστορίες ποιος ο λόγος;
Ναι, ναι τίποτα δεν συμβαίνει από όλα εκείνα στις διαφημίσεις... χάλια χάλια! Άστα να πάνε άστα! :p