Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Love (is a) game

Keep, keep bleeding love... Love oh love, I got tell you how I feel about you... Dangerously in love... Love is a beautiful thing... Έρωτα ή πόλεμο; Baby love, my baby love... Έρωτα θέλει η ζωή έρωτα θέλει... Hush, love... Everybody's gonna love today... Let's play a love game... Έρωτα μου άπιστε... I am a woman in love... Got me lookin so crazy your love... I'm everything I am because you loved me... Do you believe in life after love... Stop in the name of love! I just wanna make love to you

Έφηβοι να τρέχουν να αγοράζουν αρκουδάκια, να αφήνουν σημειώματα, επώνυμα και ανώνυμα, να κοκκινίζουν κάθε φορά που τους μιλάει ο άλλος. Ερωτευμένοι νέοι να κανονίζουν γεύματα, συναντήσεις και άλλα δώρα, κάρτες, εκπλήξεις. Άνθρωποι πίσω από μια οθόνη ενός υπολογιστή, φοβούνται να ζήσουν τον έρωτα τους, τα πάθη τους και όμως ερωτεύονται εικόνες και φωτογραφίες. Λίγοι είναι εκείνοι που θα αγαπήσουν τον άνθρωπο καθεαυτό. Και άλλοι αποστασιοποιούνται...

Το ξέρω θα ήταν σαχλό να πεις πως είσαι ερωτευμένος με την ζωή σου, ή ίσως δεν ξέρεις ακόμα τον αμοιβαίο έρωτα. Ίσως είναι λόγια φιλοσοφημένων ψευτοεπαναστατών της πιο μεγάλης επανάστασης στην ιστορία, της ζωής και του έρωτα, δυο άρρηκτα συνδεδεμένα πράγματα. Ζωή χωρίς έρωτα δεν λογιέται για ζωή και έρωτας χωρίς ζωή δεν έχει μέλλον...

Αγόρια, κορίτσια, άνδρες, γυναίκες... Όλοι ερωτευόμαστε. Είμαστε όλοι θύματα ενός έρωτα. Είναι στην φύση μας που φαντάζει λίγο επιπόλαιη μερικές φορές αλλά ας πούμε ότι θέλουμε. Ο έρωτας υπάρχει, η μορφή του είναι που είναι καθοριζόμενη από κάθε άτομο ξεχωριστά... Ο έρωτας υπάρχει, και γιορτάζει, όχι μια μέρα μόνο, αλλά καθημερινά, αρκεί να τον τιμάς και εσύ.

Ζήσε τον έρωτα σου... Απλά ζήσε τον!

Όπως και φέτος και κάθε χρόνο...

The greatest thing you'll ever learn is just to love, and be loved in return...

4 σχόλια:

tinkerbell είπε...

Να ακουστώ κυνική? People say thet can't live without love: I think oxygen is more important!

Φιλάκια, φατσούλες, καλέ μου! Χχ

Kος Μηδενικός είπε...

Αυτοί οι ξένοι τσίπιδες μέχρι και στις λέξεις τους. Βέβαια, ξέρουν να μου έχουν χίλια δυο phrasal verbs, αλλά για τον έρωτα και την αγάπη μόνο μία. Μισές δουλειές λέω εγώ!

Να ευχηθώ μια ζωή με πολλούς έρωτες...όσους αντέχει η καρδιά σου...μη τους φοβηθείς ποτέ...ό,τι και να σου λένε άλλοι. Να ευχηθώ όμως και μια ζωή με καλές αγάπες. Ο αριθμός εδώ δεν έχει σημασία. Ο καθένας βρίσκει το άριστο!

Ιθάκη-man είπε...

@ Tink:
Hey darling! Kisses! Oxygen is important peopleeeee! Πιάστε το λεωφορίοοοοο! :p
Φιλιά πολλάαααα!

@ Zero Point:
Ότι μπορεί ο καθένας, οι κρυόκωλοι οι Εγγλέζοι (εμείς έχουμε και ιστορία με τους Εγγλέζουν, μην περιμένεις να ακούσεις καλό λόγο από το στόμα μου χαχαχα)
Ευχαριστώ, αλλά δεν υπήρχε λόγος να κάνεις την ευχή (τα γενέθλια μου ξέρεις πότε είναι, φρόντισε) Ανταποδίδω τις όμορφες ευχές!!!
Φιλούθκια που την Κύπρο!

Ε.Α. είπε...

i say "Love's a wonderful thing"
peggy said so, too!
Άρα;
ΠΕΛΩΡΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ! :-)
+ ευχές για χαρούμενο σουκού!
+ παγκόσμια ειρήνη!
:-)