Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Like & Dislike Vol. 25

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν μια δύσκολη εβδομάδα και η εβδομάδα αυτή λόγω και των εορτών έχει λίγο τρέξιμο, άρα ελπίζω να είστε καλά. Σας διαβάζω λίγο αλλά θα αφιερώσω χρόνο σήμερα αν τα καταφέρω να αφήσω και κανένα σχόλιο! Ελπίζω να είστε καλά και να γυρίσατε την πλάτη στον Ανάδρομο Ερμή και η εβδομάδα σας να πηγαίνει τέλεια!

Μ' αρέσει... που το Μουντιάλ το 2022 θα διεξαχθεί στο Κατάρ

Δεν μ' αρέσει... που ο Εμίρης είπε πως θα συνεχίζεται να απαγορεύεται η πώληση οινοπνευματόδων ποτών γιατί το Κατάρ είναι μουσουλμανική χώρα

Μ' αρέσει... ο γιος του, είναι η πρώτη φορά που τον είδα με κουστούμι αλλά... είναι χαριτωμένος. Ξέρεις με το ότι-και-να-το-λένε-εκείνο-που-φοράνε δεν φαινόταν ο κακόμοιρος! Σκέψου: θα τον τυλίξω, θα αποποινικοποιήσω την ομοφυλοφιλία στο Κατάρ και θα γίνει και ο πρώτος γάμος ομοφυλοφίλων και στην Μέση Ανατολή! Εξ' άλλου έχει προίκα! Γιος του Εμίρη είναι και είναι ο υπεύθυνος για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

O Σεΐχης Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani στα αριστερά

Δεν μ' αρέσει... που έχει ένα όνομα σιδηρόδρομο! Πως θα τον φωνάζω;

Μ΄ αρέσει... η μελλοντική πεθερά, θα κάνω και καλή παρέα με την μητέρα του, είναι πολύ πολύ κομψή!

Η κομψότατη Σεϊχισσα Mozah bint Nasser Al Missned, μήτερα του πάνω

Δεν μ' αρέσει... η Νάνσυ από το Next Top Model (2) είναι τόσο ηλίθια, βλαμμένη, φαντασμένη, χαζογκόμενα με υφάκι και θράσος που νομίζει ότι μπορεί να τα κάνει όλα και έχει εκείνο το αίσθημα ότι είναι η καλύτερη! Στο Big Brother έπρεπε να πάει, σύγχυσε λίγο τις ακροάσεις!

Μ' αρέσει... ο πρίγκιπας Ουίλιαμ που στεναχωρέθηκε επειδή το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα διοργανωθεί στην Αγγλία! Να μάθεις να μην κάνεις πρόταση όπου να 'ναι!

Κλάψε, κλάψε, δεν με συγκινούν τα δάκρυα σου πλέον

Δεν μ' αρέσει... που πας το πρωί να πλύνεις τα χέρια σου να ρίξεις λίγο νερό στο πρόσωπο σου να ξυπνήσεις και το νερό είναι σε θερμοκρασία ψυγείου τουλάχιστον!

Μ' αρέσει... η εκστρατεία των διάσημων για να στηρίξουν τις εισφορές για φιλανθρωπικές οργανώσεις που ασχολούνται με το AIDS. Οι καλλιτέχνες εμφανίζονται διαδικτυακά νεκροί, δεν θα κάνουν σχόλια στο tweeter ή στο Facebook αν δεν συγκεντρωθούν πρώτα 1 εκατομμύριο δολάρια!

Η Daphne Guinness

Δεν μ' αρέσει... που με σνομπάρουν οι συμφοιτητές μου! Έχουν το σύνδρομο της Γιουροβίζιον, ψηφίζουν τα αουτσάιντερ και μετά έχουμε το φαινόμενο της Γιουροβίζιον και δη και οι καλοί είναι ναι μεν πρώτοι αλλά πρώτοι από το τέλος!

Μ' αρέσει... η σειρά Brothers & Sisters

Δεν μ' αρέσει... το video clip της Άννας Βίσση, “Αγάπη είναι εσύ”

Μ' αρέσει... να στέκομαι στο μπάνιο και να απολαμβάνω το ζεστό νερό!

Δεν μ' αρέσει... που νιώθω πως δεν έχω πια τι να πω μετά τον διάλογο!


Εξτρα της εβδομάδας! Μ' άρεσε... η ταινία Harry Potter and the Deathly Hallows Part I! Ανυπομονώ για το δεύτερο μέρος

Αφίσα που "δανείστηκα" από τον Leviathan, στου οποίου το μπλοκ σας παραπέμπω για ένα μικρό review της ταινίας

4 σχόλια:

Kος Μηδενικός είπε...

Μεταξύ μας χάλια είναι το Σεϊχάκι, αλλά περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα λένε στο χωριό μου! Από την άλλη, αν του κόψεις τη μουστάκα που είναι σαν το Μπαρμπαδήμο και του αφήσεις λίγο αξύριστο μουσάκι, παίζει να γίνει και τεκνο...δεν ξέρω! Σε κάθε περίπτωσης σεΐχης είναι οπότε συγχωρείς και κάποιες αδυναμίες! Χαχαχα!!!

Όσο για τις δηλώσεις για τη μετά διαλόγου εποχή, ηρέμησε, πάρε χρόνο και η επικαιρότητα θα σου δώσει άφθονο υλικό!!

Φιλάκια αγορίνα!

Ιθάκη-man είπε...

Το μουστάκι πρέπει να φύγει. Έχει βελτιωθεί, μην τον βλέπεις έτσι! Είμαι σίγουρος ότι θα κρύβει και κανένα κοιλιακό από κάτω από εκείνα τα ρούχα! χαχαχαχα

Kος Μηδενικός είπε...

Αυτόν αγαπητέ μου και με ένα κοιλιακό μονοκόματο...κάπως διαφορετικά τον βλέπεις. Μη λέμε και ό,τι θέλουμε!! Κοτζάμ Σεϊχης είναι!!

;-Ρ

Leviathan είπε...

a ti kalos pou eisai!!! xairomai poli pou sarese i kritiki mou gia ton neo Harry Potter! :) eipame mania o Potter! :) Xronia polla! igeia, xara kai eutixia sou euxomai! :) kala xristougenna! :) kiss!