Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Men in video clips #3

Για να κλείσουμε το κεφάλαιο αυτό θα κάνουμε αναφορά στην μεταβουλίμια περίοδο της πάλαι British-Pop icon, Geri Halliwell. Αφού είδαμε στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος την περίοδο όπου άκμασε η πάλαι αοιδός με τα τραγούδια Look at me, Mi chico Latino και Bag it up είναι καιρός να προχωρήσουμε ένα βήμα και να δούμε και τα τελευταία video clips της.

Men in video clips presents:

Geri Halliwell Part IΙΙ, Final

Κάπου στο 2001 και αφού τα τραγούδια του πρώην μέλους του καλύτερου γυναικείου συγκροτήματος στην ιστορία, Spice Girls, Geri Halliwell, γνώρισαν τεράστια επιτυχία, θα κυκλοφορήσει ένα τραγούδι remake της τεράστιας επιτυχίας και του σημερινού όπως τον αποκαλούν all-time classical gay anthem των The Weather Girls It's raining men. To video-clip είναι εμπνευσμένο από τις ταινίες Flashdance και Fame. Η Gerri Halliwell είναι πλέον ξανθή. ολόξανθη και μάλλον βρίσκεται στην ΠΒ, Περίοδο Βουλιμίας.

Όλη αυτή η Eightie-λλα με τρελαίνει, μ' αρέσει πάρα πολύ, σκισμένα τρικά 3-4 νούμερα μεγαλύτερα με φανελίτσες από μέσα, leggings, χαλαρά παντελόνια με το γυμναστικό look, είναι όλα τα λεφτά! God bless mother nature!

Και για να κλείσω τον κύκλο της Geri Halliwell, γιατί δεν τράβηξε νούμερα, θα κάνω απλά αναφορά και στα Ride it”και Desire” από το τελευταίο της album, Passion που τα πήγε πολύ μέτρια. Αστεία-αστεία το Ride it ως τραγούδι μ' αρέσει, είναι πολύ της εποχής του, ποπ μέχρι το κόκαλο και Kylie-ίζει, αλλά η Geri είναι εκνευριστικά υπεερκινητική, είμαστε στην περίοδο μ.Β, μετά Βουλιμία. Μόνη φάση να μου αρέσει είναι ο κύριος που ξαπλώνει με το -περίεργο- εσώρουχο (ειδάλλως δεν θα έκανα αναφορά σ' αυτό) του και στο πλάι του σώματος του γράφει Geriwood και μια μπανάνα που είδα.

Το Desire έχει στόρι, αλλά δεν μ' αρέσει ούτε σαν τραγούδι -δεν πεθαίνω- ούτε σαν video-clip, αν και αυτό Kylie-ίζει και το μόνο που μου κίνησε την περιέργεια είναι το αφεντικό της και δεν κατάλαβα αν στο τέλος έγινε κάτι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: