Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Sex & The City: The movie II and III

Τον θαυμασμό μου προς το Sex & The City την έχω δηλώσει κατά καιρούς... Την σειρά την έβλεπα αφού σταμάτησε... Αργότερα φόρεσα τα καλά μου, τα μοδάτα μου -για να το παίξω μοδάτος και να αρμόζω στην περίσταση - και πήγα την προβολή της πρώτης ταινίας. Μπορεί να μην είχα να πω τα καλύτερα λόγια για το περιεχόμενο της ταινίας, αλλά ενθουσιάστηκα που είδα ξανά τα 4 κορίτσια να κάνουν χαβαλέ, ενθουσιάστηκα όσο ποτέ με τα 81 outfits με τα οποία εμφανίστηκε η Carrie στην ταινία, τα αξέχαστα Dior παπούτσια, το υπέροχο μπλε Manolo με το οποίο έκανε πρόταση ο Mr. Big της Carrie και τα εκατοντάδες Louboutin (που μόνο εγώ κάνω σαν τρελός που τα βλέπω;) να αναδεικνύουν την κόκκινη τους σόλα!

Έλεγα αχ τι ωραία που είναι, να γίνει και η ζωή μου έτσι αν εξαιρέσεις τα παπούτσια γιατί άντρες με τακούνια δεν λέει! Ζήλευα την επιτυχημένη Samantha. Ζήλευα την παρέα των 4 κοριτσιών, τις εξόδους τους, τις κουβέντες τους Ζήλευα την Carrie που βρήκε το πάθος στον Mr Big, μα ο Mr Big ήταν παντρεμένος και μετά σκέφτηκα πως για να φτάσει να παντρευτεί τον Mr Big πέρασε από πάνω της ένας λόχος άντρες. Τότε είπα από μέσα μου όχι κορίτσι μου εσύ δεν είσαι columnist στην Vogue εσύ είσαι... χαρακτήρας μιας σειράς!

Ναι, μεγαλώνοντας αντιλαμβανόμουν ότι δεν θα ήθελα να είχα μια τέτοια ζωή... Εντάξει μια κοσμοπολίτικη και κοινωνική ζωή θα την ήθελα, αλλά να μου πεις “που πας με έτσι φάτσα μαρή;” και δίκαιο θα 'χεις! Αν βγάλεις το σεξ από την υπόθεση σου μένουν το “and the city” και 4 σαραντάρες στα όρια του αλκοολισμού που πάσχουν από σύνδρομο στέρησης! Και εγώ σαραντάρης σεξομανής αλκοολικός και στερημένος ΔΕΝ γίνομαι... Ούτε περιμένω να μου κάνει πρόταση γάμου κάποιος με μπλε Manolo (όχι πως αν είναι πράσινο ή πουά θα το δεχτώ, στο Manolo είναι το πρόβλημα όχι στο χρώμα)

Δεν έχω τρελές απαιτήσεις (πλέον) από την ζωή μου... Οφείλω να ομολογήσω ότι τώρα είμαι προσγειωμένος περισσότερο από τα τελευταία 2 χρόνια, το Sex & The City δεν αποτελεί (σοβαρό) σημείο αναφοράς στην δική μου προσωπική ζωή! Τον Μάιο όμως θα πάω να δω την δεύτερη ταινία και του χρόνου θα δω και την 3η!

Θεά-Θεά!

Εγώ το έκανα αυτό (αφού είναι πολύ νωρίς για να βγει το πόστερ της 3ης ταινίας) είναι λίγο άθλιο γι' αυτό ΜΗΝ κάνετε κλικ για καλύτερη ανάλυση. Απο μακριά μοιάζει με 3

12 σχόλια:

Katsiki είπε...

Κατ' αρχάς αφού σ' αρέσουν μάθε να τα γράφεις σωστά... l-o-u-b-o-u-t-i-n....
:P :P :P :P
Ναι ναι ναι ναι είμαι κακός και το χαίρομαι.... Μουαχαχαχαχαχα...
Επίσης, έτσι όπως το πας εσύ χρυσό μου στα 40 σου δεν θα είσαι μια στερημένη σεξομανού αλκοολικιά... Απλά θα είσαι μια στο ράφι... και στην καλύτερη των περιπτώσεων σε κανα μοναστήρι να έχεις ασπαστεί τον ασεξουαλισμό.... Ακακακακακακακα...

Αρκετά κακός όμως έγινα... απλά ήθελα να δω λίγο ξανά τις ρυτιδούλες σου... Χεχεχεχε...

Είδα το τρέιλερ της δεύτερης ταινίας και έχω να πω ότι και εδώ πάλι τα ρούχα σκίζουν... τα συνολάκια που φοράνε είναι γαμάτα... και έρχομαι να αναρωτηθώ αφού εκεί είναι γαμάτα, στην ΑΠΟΛΥΤΗ γιατί δεν είναι; Αφού την ίδια στυλίστρια έχουν... Λες να το κάνω ποστ; :P

Το ότι θα βγει και τρίτη ταινία το αφήνω ασχολίαστο... Τη σειρά δεν την έβλεπα, απλά έχω δει μερικά επεισόδια... Όσο για την πρώτη ταινία το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι την είχα δει σε θερινό και είχε πιαστεί ο κώλος μου...

Leviathan είπε...

poli endiaferon to trailer tis deuteris tainias!! ade na doume! kalispera! :)

sCaTterBraiN είπε...

χριστέ μου, τι αδερφή είμαι, κι εγώ το πρώτο πράγμα που πρόσεξα ήταν τα 'repeat after katsiki': l-o-u-b-o-u-t-i-n....
φιλάκια!

DiViNe__ είπε...

αχ εμένα μου άρεσε η ταινία αν και έκανε μια απίστευτα μεγάλη κοιλιά και βαρέθηκα..
Θα την δω την δεύτερη δεν έχω να πω... αν και σιγά σιγά σπάμε το όριο των 40 και πάμε σε άλλη δεκαετία.

Ωραίο το lifestyle αλλά ρε παιδί μου πολύ, μα πολύ αργόσχολες αυτές οι μούτζες!

STELIOS PENTARVANIS είπε...

HELLO όταν υπάρχει ο Nicholas Kirkwood τι να μας λένε τα τσαγκαράκια, αλλά που o Πατρίτσιας Φιλντ να καταλάβει που όλο μέσα στο τύπου ροκ και στο ξεσκισμένο τζήν είναι ...χαχαχα αμα δεν το έλεγα θα έσκαγα. Πάντως περιμένω να την δω σαν τρελλός.
Τήν καλησπέρα μου και καλά κάνεις και δεν φαντάζεσαι τη ζωή σου σαν το σαχλό στόρυ της ταινίας.

Εγώ είπε...

well.. 1: akousa oti i defteri tainia en polla parexesmenoglamour
2: giati sto poster deixnei mono ti sarah jessica parker? an imoun mia pou jeines tis 4 ithopoious en tha to dexoumoun egw.

gay super hero είπε...

Eννοίται ότι θα πάμε να το δούμε κι αυτό αν και με τη σειρά δεν συγκρίνεται τίποτα :-)

Ιθάκη-man είπε...

@ Katsiki:
Για να με φουντοκωλιάσεις ήρθες; Στο ράφι; Αχ όχι, δεν θα σου κάνω παρέα σου το είπα 100 χιλλιάδες φορές!
Ρυτίδες δεν έχω, να πας να δεις στον καθρέφτη σου αν θες ρυτίδες!
Καταρχάς της έφερε η Πατρίσια τα θεϊκά μαύρα Ντιορ σάνδαλα τα οποία αγαπώ, αλλά της τα έφερε στ ΤΙΡΚΟΥΑΖ! Ε που πας καλή μου με τιρκουάζ σάνδαλο?
Για τη πρώτη ταινία αυτό θυμάσαι; Από εκεί το πήρες, από δω το πήρες στον κώλο σου το έφερες, άη μωρή!

@ Leviathan:
Ενδιαφέρον, νομίζω θα μ' αρέσει πολύ το φλασμπακ που θα έχει στην δεκαετία του '80

@ sCaTterBraiN:
ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΕΚΝΟΝ ΒΡΟΥΤΕ?

@ DiViNe__:
Τα παλιά ανήκουν στο παρελθόν :p Πάμε γι'άλλα!

@ wrong man:
Το παπούτσι είναι ιερό πράγμα, μην ακούω βλακίες, εγώ του Kirkwood τα βλέπω και φοβάμαι ότι θα σπάσουν, και μου την δίνει πολύ το "μοντέρνο" τακούνι

@ Liar:
1) Που το ξέρεις;
2) Το Poster είναι καθαρά για promotion, η επίσημη αφίσα πάντα έχει και τις 4 πρωταγωνίστριες (αν και η φώτο της Σάρα Τζ. Πάρκερ είναι ελαφρώς πιο μεγάλη ή μπροστά) Αν πληρωνώσουν όσα πληρώνονται και οι άλλες δεν νομίζω να έκανες και θέμα!

Ιθάκη-man είπε...

@ gay super hero:
Φυσικά και θα πάμε να το δούμε! :p
Δεν κατάλαβα όμως ποιο θεωρείς πιο καλό τη ταινία ή τη σειρά;

Ανώνυμος είπε...

νομίζω να πάμε οοοοόλοι μαζί να δο΄θμε την 2η ταινία! πάλι πανικός θα γίνεται είμαι σίγουρη!!

ProFyLaKtiKo είπε...

i love new york, so i love the series :p

Leviathan είπε...

kalo minaaaa! :)