Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Intro 2010

Είμαι πολύ χαρούμενος που εδώ στα δεξιά, έχει γραφτεί το 2010. Νέα χρονιά, νέες αναρτήσεις, νέα μυαλά (καλά μην ορκίζεσαι), νέα εποχή, νέο ξεκίνημα, νέα και ανανεωμένη διάθεση! Τι μου λείπει; Νέα ρούχα φυσικά. Να θυμηθώ να πάω για ψώνια, το ψώνιο, τώρα που αρχίσανε οι εκπτώσεις! Και φυσικά θα πάω για underwear-shopping therapy, αν βρω κάτι αξιόλογο να αγοράσω!

Σήμερα η ημερομηνία είναι 01-02-2010 και διαβάζεται και ανάποδα!!! Ουάο;

Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είναι Σάββατο σήμερα, και είναι λες και πέρασε μήνας από τότε που καθόμασταν οικογενειακά και μετρούσαμε αντίστροφα! Κάθομαι και προσπαθώ να μην σκέφτομαι και να φιλοσοφώ, μέρες που είναι (γιατί σε λίγες μέρες να σου τα πάλι) Είναι ωραίο που μπήκε νέα χρονιά, ένιωθα ότι το 2009 ήταν ατέλειωτο και η Πρωτοχρονιά ήταν κάτι σαν κάθαρσις και για αυτό είμαι ενθουσιασμένος! Αλλά και τα κακά είναι μέρος της ζωής μας και επειδή ακριβώς είναι μέρος της ζωής μας είμαι εντάξει.

Τις ευχές μου θέλω να μοιράσω σε όλους τους συμπλόγκερς, σας ευχαριστώ προσωπικά ως Ithaki-man!

ΥΓ. Μπορεί να μην είμαι πολύ εντάξει με τα μπλοκικά μου καθήκοντα (βλπ να αφήνω σχόλια και να έχω links) αλλά τα πράγματα διορθώνονται! Έχω για αυτόν ακριβώς τον λόγο αναρτήσει ένα κατάλογο εδώ δίπλα με τα blog τα οποία διαβάζω... Είναι με αλφαβητική σειρά και είναι αρχειοθετημένα με τον τίτλο του κάθε ιστολογίου. Έτσι αν κάποιος αλλάξει τίτλο ή αν εγώ το έγραψα λάθος θα σας παρακαλέσω να με ενημερώσετε για να διορθωθεί και επιπλέον αν κάποιος δεν θέλει να είναι στην λίστα να μου το πει! Σας ευχαριστώ πολύ!

Εύχομαι σε όλους για την νέα χρονιά υγεία πάνω από όλα και χαρά, και αυτά μαζί με την αγάπη θα αποτελέσουν την ευτυχία! Δεν εύχομαι τίποτα άλλο, ούτε καν σε εμένα, τα υπόλοιπα είναι λίγο ή πολύ περιττά!

7 σχόλια:

mahler76 είπε...

κοιτά να διασκεδάσεις το 2010 και άσε τα μπλογκικά σου καθήκοντα.

musicbug είπε...

Eyxaristoume gia tis eyxes ki antapodidw! Kali nea xronia!!! Ma to 2010 san arithmos den einai poly promising? Sa na leei apo mono tou "nea ksekinimata"! Eyxomai loipon nees freskes selides sti zwi sou ki eyxaristes dimiourgikes allages!

Πεζούνι είπε...

ooo xappi niou giar ke ola ta sxetika :P
Sampos je ixame je poli choice. Ethelamen en ethelamen irte to 2010 .. je en OULOI xarumenoi.. akoma je egw p EN e8ela na erti.
yey O_o
Mia xara ise sta mplokika sou ka8ikonta. An dn ise ESY ok tote egw ti en ime? :P En zoi? LOL

gay super hero είπε...

Kαλή χρονιά κι ευτυχισμένη και σε σένα!

Το Burj Dubai θα ανοίξει τελικά; Γιατί νόμιζα ότι με την οικονομική κρίση θα το αφήσουν ημιτελές...

tinkerbell είπε...

Happy new year Ιθάκη-man! :)ΔΕν ξέρω γιατί, αλλά από τον αριθμό και μόνο με διαπερνά μια αισιοδοξία ότι το 2010 will be much much better! Χρόνια πολλά και κυρίως χρόνια καλά, εύχομαι να έχει περισσότερα χαμόγελα από sad faces αυτή η χρονιά και να σου φέρει αυτό που πραγματικά λαχταρά η ψυχή σου :)

P.S. Είναι πολύ sweet αυτό που έγραψες ποια blog διαβάζεις :) Thanks!

Ιθάκη-man είπε...

@ mahler:
Ναι, κοίτα, εύκολο να το λες :P

@ musicbug:
Ακούγεται κάμποσο το 2010, τώρα θα δείξει η πορεία αν είναι μούφα! :P

@ FindThatInch:
Χρόνια Πολλά και επίσης όλα τα σχετικά! Σε καταλαβαίνω που δεν θέλεις να τελειώσει ο χρόνος σου αλλά είναι όπως το είπες, θες δεν θες αλλάζει η χρονιά!

@ Gay Super Hero:
Καλή Χρονιά! (για πολλοστή φορά)
Ναι, ανοίγει αύριο το απόγευμα κανονικότατα. Ήταν ευτυχώς έτοιμο!

@ tinkerbell:
Καλή μου, η αισιοδοξία είναι πολύ καλή λέξη (που νομίζω την έχεις επιθυμήσει και εσύ πολύ!) Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές σου καλή μου και δεν κάνει τίποτα (ακολουθούν και άλλα)

ProFyLaKtiKo είπε...

σημασία έχει να περνάς καλά. απόλες τις απόψεις. καλή χρονιά