Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

I saw you... Vol. 6

Σε είδα...

... που παρακολούθησες την ίδια παράσταση που είδα και δεν σε κατάλαβα! Είσαι ο σχεδιαστής που ακούω, ακούω και ποτέ δεν είδα! Και φαινόσουν και λίγο αγριεμένος!

... να φιλιέστε με την φιλενάδα σου στα σκαλιά, πόσο θα 'θελα να σας ρίξω κάτω!

... που φόρεσες τζιν σωλήνα, και εσύ σαν την Barbie, ένα γαλάζιο πουκάμισο με μια σκούρο-μπλε ζώνη, πορτοκαλί παπούτσια και μπεζ τσάντα... Τώρα εξήγησε μου γιατί κυκλοφορείς

... που ήσουν διακριτικότατη, όχι δεν κατάλαβα ότι μιλάς για μένα στην φίλη σου επειδή έβαλες το χέρι σου μπροστά από το στόμα σου! Αλλά πουλάω αγάπη μου, πουλάω!

... που πήγες για καφέ σε ένα κεντρικό cafe της Λευκωσίας και έρχονταν οοοοοοοοοοοοοοολες να βγάλουν φωτογραφίες μαζί σου! Τελικά το X-Factor δεν βγάζει τραγουδιστές αλλά βγάζει αξιοθέατα!

... που είσαι τόσο κούκλος για να είσαι στρέιτ! Λοιπόν επειδή μου είπαν ότι όλα συμβαίνουν για ένα λόγο, για εξηγήστε μου το αυτό!

... που έβαλες σε ανοιχτή ακρόαση την συνομιλία σου με έναν φίλο σου για να πεις τι είπες της γκόμενας, τώρα γιατί έπρεπε να ακούν οι φίλοι σου (και εμείς)

... κοντούλη αλλά σέξι γυμναστή! Καλά ας το πάρουμε από την αρχή το πράγμα... Την αγάπη μου για την Γυμναστική την συζητήσαμε λίγες φορές, η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι και μ' αρέσει. Έχει στο Πανεπιστήμιο που λέτε φοιτητές της Γυμναστικής... Καλά, άντε γεια! Τους βλέπω και συγκρατώ τον εαυτό μου να μην μου τρέξουν τα σάλια, και ο καθηγητής τους; Είναι κοντός, είναι δεν είναι ενάμιση μέτρο αλλά δεν υπάρχει, και αν σου γελάσει, λιώνεις σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων, να τον δείτε πως κυκλοφορεί, εντάξει είναι καραφλός αλλά είναι τόσο σέξυ που λες δεν πειράζει, μετά λες είναι κοντός καλά εκεί ξενερώνεις λιγάκι, αλλά όταν σου γελάσει είναι κόλαση ο άνθρωπος και περπατά γεμάτος περηφάνια με το back-pack του (τον φαντάζομαι να φορά μόνο back-pack)! Και ξέρει να μιλάει, σπάνιο πράγμα σε Κύπριο, και κάνει και αστεία, ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτουνού είναι πετυχημένα και γελάς επειδή είναι αστεία όχι επειδή γελά σαν χαζό!

Οι μαθητές του είναι λίγο απογοητευτικοί, δεν έχουν όλοι σώματα γυμναστηρίου, είναι όλοι λεπτοί, τέλος, και έχει και 2-3 γεματούλιδες! Αλλά που είναι το μπράτσο ίσα με το μπούτι μου, που θες να σε πάρουν αγκαλιά; Που είναι οι κοιλιακοί της ντουζίνας, να μην προλαβαίνεις να μετράς; Που είναι ο στητός ο κώλος που τον βλέπεις και θες να τον χουφτώσεις; Που είναι ο άντρας ο δίμετρος που θες να τον φιλήσεις; (και όχι μόνο;)

Ωραίο πράγμα να έχεις κενό και να κάθεσαι έξω και να βλέπεις κόσμο!


Υ.Γ Τώρα δεν απορώ γιατί νομίζουν ότι οι γκέι είμαστε σεξομανείς...

13 σχόλια:

STELIOS PENTARVANIS είπε...

απαπαπα νυχτιάτικα τι μας έκανες!
Τώρα άρχισα να ψιλοκαταλαβαίνω κάποιους χρακτήρες και εγώ ο ξανθός δίμετρος six pack θεός .Την καλησπέρα μου από μια Παγωμένη Αθήνα.

sCaTterBraiN είπε...

τώρα ήταν ανάγκη να μου θυμίσεις ότι σήμερα έπρεπε να είχα πάει γυμναστήριο;
;-)

DiViNe__ είπε...

Κόλαση... άπαπα με αυτούς τους γυμναστές, μη μας τους θυμίζεις ντε!

Και όπως και ο scaterbrain, κ εγώ έπρεπε να 'χα πάει γυμναστήριο... όχι μόνο σήμερα, αρκετές εβδομάδες τώρα!!

GeminiCious είπε...

Καλα ε, όταν γραφεις τα Saw σε φανταζομαι στο εκάστοτε καφε/παρκο η οπουδηποτε βρισκεσαι σαν τον Ματι του Σαουρον (βλπ Αρχοντας δαχτυλιδων) που οπου πεσει ριχνει φλογες καλες ή κακες....Αλλα πουλακι μου κολησες με τον γυμναστη. Παρτον για personl trainer να κανετε μερικα ιδιαίτερα "push-ups" και να γουσταρετε και οι 2 και να χαλαρωσεις λιγο....Τα φιλια μου :Ρ

Katsiki είπε...

GeminiCious και πάλι GeminiCious!
Μόνο αυτό έχω να πω!
Την καλησπέρα μου...

Ιθάκη-man είπε...

@ wrong man:
Δεν το είχα και σκοπό να σας αναστατώσω... Καλησπέρα από μια κρυωμένη Λευκωσια! :)

@ sCaTterBraiN:
Εγώ θυμήθηκα ότι έληξε η συνδρομή μου και γυμναστήριο τέλος! :p

@ DiViNe__:
Μόνο το δικό μου το γυμναστήριο δεν έχει ωραίους γυμναστές; :p

@ GeminiCious:
Να του κάνω πρόταση να γύνει ο προσωπικός μου γυμνιστής εεεε γυμναστής; :p

@ Katsiki:
Πάλι συνωμοσία καταστρώνετεεεεε; :p

GeminiCious είπε...

Ιθάκη-man εμάς λες αλλα και συ δεν πας πίσω.. Ολο στο πονηρό είναι τελευταία το μυαλό σου...:Ρ
Οσον αφορα τη συνομοσία θα στο ξαναπω κιας κανεις την πάπια....Σου εχω ετοιμασει ενα ωραιότατο ποστ αλλα δεν ξερω πότε να το αμολησω...θελω να χεις λιγο σασπενς...Το κατσικι το εχει διαβασει και το εχει εγκρίνει....;)

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε τί μας κάνουν οι γυμναστές τελικά.. Λοιπόν προτίνω να βρούμε ένα γυμναστήριο με ωραίους γυμναστές!
Τουλάχιστον να απολαμβάνουμε την γυμναστική μας στον μέγιστο βαθμό!!

mahler76 είπε...

φαλακρός και κοντός και σφίχτης? ΤΟΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Ιθάκη-man είπε...

@ GeminiCious:
Αφου δεν έχω άλλη χαρά στην ζωή μου άσε με ευλογημένε να γίνω λίγο πονηρός... Σεξ δεν κάνω, δεν βγαίνω, τρώω σοκολάτες, νομίζω δικαιούμαι να μιλάω και να είμαι λίγο πονηρός! Η αλεπού στον ύπνο της έβλεπε κότες λέει μια παροιμία (στο μετάφρασα γιατί στα Κυπριακά μπορεί να δυσκολευόσουν!)
ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΝΕΤΕ, το είπες και μόνος σου, το ενέκρινε το Παρδαλό κατσίκι! :p

@ One Way Stream:
Ναι, οταν θα ξαναπάω γυμναστήριο θα μιλήσουμε :p

@ Mahler:
Μα να τον έβλεπες, δε θα συγκρατιόσουν! Ααααααχ, τον είδα και σήμερα

mahler76 είπε...

αχ σταμάτα άρχισα να φαντασιώνομαι τώρα και δε με βλέπω καλά...

Katsiki είπε...

Και όχι τίποτα άλλο αν αρχίσει να φαντασιώνεται μετά δεν θα μπορεί να συγκεντρωθεί να διαβάσει... και έχουμε και εξεταστική!!! :P :P :P

Ναι ναι Ιθάκη το έχω διαβάσει και περιμένω πως και πως να το ποστάρει...
Αλλά αυτός εκεί το κρύβει...
Άντε να δούμε πότε θα κάνει το μπαμ! :P

Kος Μηδενικός είπε...

Μεταξύ μας...όλοι είμαστε σεξομανείς..απλά κάποιοι είναι σε άρνηση...