Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Εικονογραφημένο λεξικό: Υποτίμηση


Η Έλενα Σκορδέλη είναι 42 χρονών και κατάγεται από εύπορη οικογένεια της Πέρα Ορεινής, αισθητικός στο επάγγελμα αργότερα και παρουσιάστρια-δημοσιογράφος. Άρχισε την “καριέρα”της από το ραδιόφωνο και πιο συγκεκριμένα από το Ράδιο Αθηνά, λίγο μετά την προσέλαβε ο ΑΝΤ1 Κύπρου και ήταν παρουσιάστρια των Κεντρικών Δελτίων Ειδήσεων και παράλληλα ήταν η παρουσιάστρια του πρωινάδικου “Καλημέρα με τον ΑΝΤ1” (που όσοι είναι Κύπριοι μάλλον θυμούνται την on-air απόλυση της). Μετά βρήκε δουλειά στο Σίγμα, έκανε ρεπορτάζ όπως όλοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι της, αργότερα έγινε βοηθός Αρχισυντάκτη και μέτοχος του Καναλιού και τελικά παρουσίασε το πρωινό “Καλημέρα”. Πριν 1 χρόνο, η υπάλληλος έγινε μεγαλομέτοχος, αγοράζοντας επιπλέον 20% των μετοχών του Σίγμα, βρήκε 2 εκατομμύρια λίρες (τρεισήμισι εκατομμύρια ευρώ) όπως η ίδια η υποστηρίζει από πώληση οικογενειακής ακίνητης περιουσίας (αν και πρόσφατα δημοσιεύματα λένε ότι το ποσοστό, μεταβιβάστηκε στο πρόσωπο της από την πλευρά του αποθανόντος πρόεδρου κ, Τάσσου Παπαδόπουλου, ο οποίος και κατείχε) εν τούτοις δεν κατάφερε να μπει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σίγμα και οι σχέσεις της με την οικογένεια Χατζηκωστή η οποία κατείχε την πλειοψηφία των μετοχών χαρακτηρίζονταν ψυχρές. Όντως λίγο καιρό μετά, απολύθηκε από το Σίγμα (οι περισσότεροι λένε επειδή αρνήθηκε να καλύψει ρεπορτάζ που της ζητήθηκε) και εργοδοτήθηκε από το CNC Plus TV και παρουσίαζε το πρωινό “Μαζί στις 11:15 με την Έλενα Σκορδέλη”μέχρι την περασμένη εβδομάδα. Την Πέμπτη το βράδυ η Έλενα Σκορδέλη συνελήφθηκε μετά από ομολογία κατά την οποία φαίνεται να είναι ύποπτη για φόνο εκ προ μελέτης και ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Άντη Χατζηκωστή, διευθύνων συμβούλου του ιδιωτικού καναλιού Σίγμα .

7 σχόλια:

sCaTterBraiN είπε...

wow! το έχω παρακολουθήσει λίγο το "σήριαλ" - εντυπωσιάστηκα! αδίστακτη...
(έχει και την αστεία πλευρά του. αν δεν είσαι εμπλεκόμενος).
καλή εβδομάδα!

Πεζούνι είπε...

An sou pw oti ixen me rwtisi o Liar pios eskotose ton Andy je gia astio ipa tou oti ezilepsen mia dimosiografos je evalen na ton skotosoun gia na piasi tin 8esi tou prin kan ma8eftun touta en na me pistepsis? LOL Egelun molis to ipan sta nea O_O

GeminiCious είπε...

Κοιτα επειδη πριν λιγο ξυπνησα και εχω ακομα Hangover κ τωρα θα πιω καφε..Τελικα αυτη τον εφαγε και οσα αναφερεις περι On air απολυσεως κλπ ειναι αληθεια? Γιατι αλλιως ουτε ο Καπουτζιδης τοση φαντασια :Ρ

STELIOS PENTARVANIS είπε...

απίστευτη ιστορία όυτε η πιο τρλλή φαντασία δεν θα μπορούσε να την δημιουργήσει.

mahler76 είπε...

Θεά η γκόμενα. Τώρα θα πρέπει να προσέχει μην της πέσει το σαπούνι στις ντουζιέρες

Ιθάκη-man είπε...

@ sCaTterBraiN:
Είναι τελιώς αλλού η κατάσταση, τώρα είναι εμπλεκόμενος και ο μακαρίτης ο Παπαδόπουλος ο οποίος της πούλησε τις μετοχές επειδή δεν συμφωνούσε με το κανάλι!

@ Find That Inch:
Freaky ha?

@ GeminiCious:
Οι έρευνες προχωρούν κανονικά, είναι πολύ μπλεγμενα τα πράγματα έτσι και αλλιώς. Την on-air απόλυση της δεν την είδα ολόκληρη αλλά όταν έβαλαν διαφημίσεις μετά από τηλεφωνική συζήτηση που είχε, η εκπομπή δεν ξαναπροβλήθηκε ever!

@ The wrong man:
Είναι αρρωστημένο όλο αυτό!

@ mahler:
Και μετά με ρωτάς αν είσαι σεξομανής εσύ!

mahler76 είπε...

πάει μου βγήκε το όνομα